Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a wiecie że w sobote najprawdopodobniej powtórka :cool3::loveu: :crazyeye: Aha :evil_lol: dobrze wiedzieć :cool1: Można wiedzieć kiedy, żeście to ustaliły?:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kaya93 napisał(a)::crazyeye: Aha :evil_lol: dobrze wiedzieć :cool1: Można wiedzieć kiedy, żeście to ustaliły?:diabloti: wczoraj :D:D:D z MOniką :cool3::evil_lol: gocha tez juz wie :p noi teraz ty :D:D:D a psiulce to tam wszystkop jedno :pprawda LOnka ?:cool3::cool3::evil_lol::lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 hejka :razz: Co tam u Ciebie ? tak tu jakoś pustawo Czikula :loveu: Quote
Kaya93 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):hejka :razz: Co tam u Ciebie ? tak tu jakoś pustawo Czikula :loveu: Psiulka nie ma chwilowo dostępu do internetu :roll: więc zdjęć też ni ma :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ona nawet jak ma dostep do neta to zdjec nie dodaje :roflt: Quote
psiulka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Dziękuję wszystkim za odwiedziny :) Witaj gosiulaa! :) Bartiśkowa_ - U mnie w porządku, a pustawo, bo ostatnio nie miałam praktycznie dostępu do dogo Huskowa - Nie dodawałam, bo zdjęcia mam tylko u siebie w laptopie, a na nim nie miałam internetu, więc nie miałam za bardzo możliwości ;) Ale jutro myślę wrzucić kilka zdjęć. Quote
gosiulaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Czekamy... czekamy!:loveu: Do naszych galerii wstawiłaś a do siebie nadal nie! :shake: Ilonko bierz się do pracy i dodawaj :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='psiulka'] Huskowa - Nie dodawałam, bo zdjęcia mam tylko u siebie w laptopie, a na nim nie miałam internetu, więc nie miałam za bardzo możliwości ;) Ale jutro myślę wrzucić kilka zdjęć. no no tak se tłumacz :D:D Quote
psiulka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Postanowiłam wczoraj odnowić nasz "tor" do agi. :lol: Mamy 2 (bardzo nieprofesjonalne ;)) stacjonatki, coś al'a kładka, jeszcze niedopracowana, skrzynkę, do skoku w dal i "oponę" (hula-hop) :diabloti: Nagrałam nawet filmiki telefonem jak przebiegamy tor, ale samo niebo i kawałki drzew się nagrały, ja nie umiem tego ustawić. :eviltong: A na aparacie filmiku nie nagram i zdjęć nam sama nie zrobię, więc nie ma. Kilka razy udało się przebiec ladnie cały tor, zakańczając komendą "do mnie", a czasem panience się nie chciało przeskoczyć "opony" i ją sobie omijała. Wczoraj też pokazywałam znajomemu rodziców, co Czika umie, a nuż on sam zacznie swoją psicę szkolić? (ale tego obrazu jakoś nie moge sobie wyobrazić :evil_lol:) Slalom był prawie perfekto, gdybym nie musiała jej raz ręką pokazać, gdzie ma iść. Pamiętam nasze początki slalomu, jak musiałam się schylać ze smaczkiem, żeby psica się łaskawie ruszyła i do teraz zrobiła ogromny postęp. W ogóle, trochę żałuję, że wcześniej jej nie zaczęłam 'szkolić' tylko dopiero z 2-3 lata temu. I żałuję, że nie nakręca się na żadne zabawki oprócz yoraska. :eviltong: No to zdjęcia: Ze spacerku z Nelą (psom nie robiłam raczej, bo to była sesja właścicielki Neli :eviltong:) I z innej (Kaya93 na zdjęciu - i nie pytajcie, co one robiły z Mońkiem ;)) Dropsik, pies sąsiadów. Strasznie sympatyczny, ale czasem przesadnie m.in. w sytuacji gdy czytając książkę na kocu na trawie on przychodzi z zapachem, który czuć na 10m wokoło i to zapachem jakiejś krowiej qpy. :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 psiulki 'twórczość' a takie cuś rośnie nam na połowie garażu i pszczoły sobie w tym (na części na większej ścianie) gniazdo założyły i sobie bzyczą, :cool3: Tyle ;) Quote
Moniek193 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tu wygląda jak Cezar:-o http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09598.jpg I ma takie same upodobania co do qpy:evil_lol: Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Moniek193']Tu wygląda jak Cezar:-o http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09598.jpg I ma takie same upodobania co do qpy:evil_lol: Nieeee... tutaj wygląda jak Skiper ze schronu!! :crazyeye: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Moniek193']Tu wygląda jak Cezar:-o http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09598.jpg I ma takie same upodobania co do qpy:evil_lol: no ja na poczatku myslalam ze to sa zdjecia od twojej babci i ze to cezar dopoki nie przeczytalam :diabloti: Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09456.jpg Czyżby dmuchanie w nos? :cool3::diabloti: Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Foxowa']http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09456.jpg Czyżby dmuchanie w nos? :cool3::diabloti: Mi się wydaje że to raczej miał być całus... :diabloti: Quote
Foxowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 gosiulaa napisał(a):Mi się wydaje że to raczej miał być całus... :diabloti: Bo u nas na dmuchanie w nos to potem całowanie :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wreszcie w jakiejs galerii trafiłam na zdjecia :eviltong::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przychodzimy z rewizytą. :) Jeju! Jakie ty boskie zdjęcia robisz. Pewnie masz jakiś fajny aparat? :cool3: Śliczna Czika. :loveu: Quote
psiulka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dziękuję wszystkim za odwiedziny :multi: Izuuus napisał(a):Ładne fotki. Czika jest śliczna ;) Dziękuję :) Moniek193 napisał(a):Tu wygląda jak Cezar:-o http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Czili/DSC09598.jpg I ma takie same upodobania co do qpy:evil_lol: I jest tak samo zboczony.... :diabloti: ewatr napisał(a):Wreszcie w jakiejs galerii trafiłam na zdjecia :eviltong::loveu: U mnie zawsze prawie są świeże zdjęcia. :lol: Aga&Ganja napisał(a):Przychodzimy z rewizytą. :) Jeju! Jakie ty boskie zdjęcia robisz. Pewnie masz jakiś fajny aparat? :cool3: Śliczna Czika. :loveu: Witamy :loveu: Dziękuję bardzo, aparat to Sony A100. ;) Tor do agility :evil_lol: Malinki :cool3: i miliony malinek :eviltong: Quote
psiulka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Czikowa przy wczorajszym czesaniu zauważyła kocurka i pogoniła go, ale zwiał jej na drzewo. To stała sobie pod nim z 15 minut, a potem uważnie je obserwowała z innego miejsca podwórka. :evil_lol: Co on tam robi? Quote
psiulka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dalej tam siedzi! Ja mu zaraz pokażę! Quote
psiulka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Może jak zaszczekam to sobie pójdzie? A koteczek jeszcze się położył do tego :D Chyba trzeba głośniej, złaź stąd! No i kiciuś został uwolniony z niewoli dopiero jak poszłam z Cziką na spacer :evil_lol: Quote
Recommended Posts