Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Izuuus - Bo są tragiczne. AF mnie coraz bardziej denerwuje. Są spanielki, ale nie cockery. :evil_lol:

To ja nie wiem jak nazwać swoje zdjęcia :roll:
To ja czekam na spanielki :loveu:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hello:loveu:
to kiedy schronisko:razz:^^

Pytasz o rowerowe czy zwykle:cool3:
Bo rowerowe to chyba w lepsza pogode a zwykle to moze sroda albo piatek co Lonka:cool3::loveu:

Posted

Domka_Czika - Jaka rasa, jaka? :cool:
Darianna - Witamy! Czemu nie podeszłaś do nas, co? :mad: Ja praktycznie cały czas byłam na seterach. ;)
Paulina - Od poniedziałku! Na rowerze! :D Mi się nie chce busem... xD
Izuuus - Spanielki już były... :hmmmm:
Kisses - :evil_lol:

Cd.

Posted

[quote name='psiulka']Paulina - Od poniedziałku! Na rowerze! :D Mi się nie chce busem... xD

Haha jasne xD Tylko, że mi trudno będzie po szkole do domu, po rower i do schronu:eviltong: byłabym wtedy gdzieś o 18 :evil_lol: Ja bardziej o wakacjach myślałam, a rowerm nie tylko do schroniska bedziemy jeździć^^:cool3:
Matko Ilon ile zdjęć:-o
ale pokazuj butki :D bo suknie już widziałam:loveu:

Posted

psiulka napisał(a):
Przecież daleko nie masz, z 20min drogi rowerem tam do tego miejsca, gdzie ja zawsze wsiadam do busa. :razz:
Do wakacji jeszcze nie cały miesiąc, więc stanowczo za długo!
No szok, nie? :evil_lol:
Pokażę po komersie, chyba sobie zrobimy jakieś zdjęcia z dziewczynami (i chłopakami) :cool3:

Nie wcale :evil_lol: tylko autobusem do domu mam 40 min :eviltong:
bede po 15 w domu, jeszcze przy Majce zrobić wyjechać 16 i co ... dopiero po 17 będę:roll:
Do wakacji moje dziecko kochane mamy jeszcze 14 dni:multi: ^^
No ja myśle, że pokażesz:loveu::multi: (szczególnie zdjęcia z chłopcami poprosze:diabloti:)

PS to ja idem spać papa :* :loveu::buzi:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Haha jasne xD Tylko, że mi trudno będzie po szkole do domu, po rower i do schronu:eviltong: byłabym wtedy gdzieś o 18 :evil_lol: Ja bardziej o wakacjach myślałam, a rowerm nie tylko do schroniska bedziemy jeździć^^:cool3:
Matko Ilon ile zdjęć:-o
ale pokazuj butki :D bo suknie już widziałam:loveu:

Przecież daleko nie masz, z 20min drogi rowerem tam do tego miejsca, gdzie ja zawsze wsiadam do busa. :razz:
Do wakacji jeszcze nie cały miesiąc, więc stanowczo za długo!
No szok, nie? :evil_lol:
Pokażę po komersie, chyba sobie zrobimy jakieś zdjęcia z dziewczynami (i chłopakami) :cool3:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
o i mamy kundelka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wkoncu doszłam do twej galeryjki :klacz::klacz::klacz: brawo dla Kayi za link:evil_lol::evil_lol:

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

:diabloti:

Hello Psiulko ma:loveu:
Chodziło Ci o poniedziałek za 2 tygodnie rozumiem:eviltong:

Posted

Darianna - Ja nie gryzę (chyba), więc nie ma się co bać - na przyszłość :evil_lol:
HuSkYy-Paulina-94 - No to przyjmij moje szczere gratulacje! :D
Paulina - Nie, o ten poniedziałek. Zapisałaś? Pytałaś się? ;)

A tak w ogóle, to nie chce mi się dodawać zdjęć... :eviltong:

Posted

[quote name='psiulka']Darianna - Ja nie gryzę (chyba), więc nie ma się co bać - na przyszłość :evil_lol:
Ja bym jej nie wierzyła :evil_lol:
Po spotkanu z nią, zostały mi 4 dziury na ręce:diabloti::eviltong:
[quote name='psiulka']Paulina - Nie, o ten poniedziałek. Zapisałaś? Pytałaś się? ;)

A tak w ogóle, to nie chce mi się dodawać zdjęć... :eviltong:
W ten poniedziałek nie dam rady:crazyeye:
Matko dziecko, nie byłam dziś w schronisku :evil_lol:

Ale u mnie dodałaś:multi::loveu::loveu:
Mojaaa:loveu:

Posted

Wrrr... Czika ma już cieczkę ponad półtora tygodnia i dlatego schodzą się wszędzie psy. Nie można spokojnie wyjść, bo lecą za Tobą. Ostatnio jak byłam na rowerze to za mną pobiegły. :/ Dzisiaj siedziałam z Cziką w pokoju i przez okno zobaczyłam jak taki rudy adorator (wstawiałam tu kiedyś jego zdjęcie) nosi w pysku buta mojej mamy. :-o But, a właściwie japonek uszedł z życiem z tym, że moich adidasów, za które trochę wydałam kasy, nie ma. Drzwi do domu były otwarte, bo Czika była zamknięta w moim pokoju i pies sobie wszedł do domu i teraz tych butów już chyba nie znajdę. :angryy: Szukałam już ich i nic. Zawiązałam tego psa do drzewa na smyczy. Po chwili pies przychodzi z kawałkiem tej smyczy przy obroży.... Związałam ją i przywiązałam go znowu tak, żeby nie mógł przegryźć. Za sekundę wyszedł z obroży.. Więc zacisnęłam mu ją bardziej i tak sobie siedział i szczekał, a ja szukałam butów. Po jakichś 10-ciu minutach od uwiązania go przyszła właścicielka, bo usłyszała jak szczeka. Przeprosiła, coś tam powiedziała, że im psuje ogrodzenie i nie daje sobie z nim rady i że będzie go musiała wiązać. :angryy: Z tym, że w porę zauważyła, że psa nie ma, on już tu siedzi z tydzień. Odpowiedzialność...