Illusion Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ładnie jej w granatowym i fiolecie :loveu:. Ja mam śnieg, jak ktoś chce, to chętnie oddam :cool3:. Quote
psiulka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Kaya93 - No widzisz, zapomniałam Ci wręczyć tego zaproszenia! :shake: A taka zima jak jest teraz może być, byle tylko nie było takiej ciapy już. anitaaa i bartis - Witamy :multi: Moniek193 - A no zaraz będę, ja też pozdrawiam :loveu: :: FiGa :: - No dziękuję bardzo. :mad: RCookie - Już nie potrzebny, u nas też się zjawił :evil_lol: Edit: Zwariuję z tą Picasą. Odkąd zaaktualizowałam do wersji 3, to nie działają mi zdjęcia na dgm... Quote
Kaya93 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='psiulka']Kaya93 - No widzisz, zapomniałam Ci wręczyć tego zaproszenia! :shake: A taka zima jak jest teraz może być, byle tylko nie było takiej ciapy już. Hah coś mi sie wydaje, że Ty do mnie szybciej przyjedziesz:eviltong: bo ja Cie zapraszam:loveu:. Nie, nie moze byc ja chce lato:evil_lol: :calus: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Co się burzysz :lol: Gdyby tak nie było to na fotce oglądalibyśmy ptaszki :lol: Quote
Moniek193 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kaya93 napisał(a):Hah coś mi sie wydaje, że Ty do mnie szybciej przyjedziesz:eviltong: bo ja Cie zapraszam:loveu:. Nie, nie moze byc ja chce lato:evil_lol: :calus: No spoko tylko nie zapominajcie o mnie:oops: Quote
Kaya93 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Zapraszam na geleryjke mojej Maji :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f626/cocker-spanielowa-galeria-maji-130776/#post11723088 Jaka sesja:eviltong: szalejesz:evil_lol: śliczaste foty:loveu::loveu: a kiedy foty Cziki?? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://lh3.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SYTmfJ96C4I/AAAAAAAAJkU/0ivF04iA-sE/s576/18.JPG kochana jakie ty piękne fotty robisz :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://lh4.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SYTmf8eUPJI/AAAAAAAAJkc/QbubGx9kA6A/s576/19.JPG To mi się podoba :loveu: Quote
psiulka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dziękować. :eviltong: Coś mnie trafi z tą Picasą. Te zdjęcia paputkowe wstawiłam jak byłam u Kayi i działają, a te moje nie. :mad: Sprawiłam sobie dziś nową torbę na aparat. :multi: Quote
Kaya93 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 psiulka napisał(a):Dziękować. :eviltong: Coś mnie trafi z tą Picasą. Te zdjęcia paputkowe wstawiłam jak byłam u Kayi i działają, a te moje nie. :mad: Sprawiłam sobie dziś nową torbę na aparat. :multi: Ha ja widze jedyne rozwiazanie w tej sytuacji, jak bedziesz chciala zdjecia wstawiac to poprostu bedziesz do mnie przyjezdzać :eviltong:. A ja ta torbe widziałam :lol: Quote
Kaya93 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O nie picasa zaczela Ci dzialać:roll:. Zartuje fajnie fajnie i tak do mnie przyjedziesz :eviltong: no a teraz duuzo fot prosze:p i w tym sweterku rowniez o ktorym mi wspominalas:evil_lol: Quote
psiulka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Kaya93 napisał(a):O nie picasa zaczela Ci dzialać:roll:. Zartuje fajnie fajnie i tak do mnie przyjedziesz :eviltong: no a teraz duuzo fot prosze:p i w tym sweterku rowniez o ktorym mi wspominalas:evil_lol: O Ty! :mad: Ciesz się, że przynajmniej wstawię do Twojej galerii nowe zdjęcia. Teraz Ty musisz do mnie przyjechać razem z Moniką, bo jeszcze nie byłyście. A w sweterku będą, jak zrobię. :evil_lol: Za niedługo poodwiedzam Wasze galerie, a tymczasem idę wstawiać zdjęcia, skoro picasa się odobraził. :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Co tu dużo pisać - z taką modelką każda fota piękna jest :loveu: :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czika :loveu::loveu: Szkodaże tylko jedna fotka :razz: Quote
Illusion Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Śliczne kolorki te papugi mają :loveu:. Czemu tak się oszczędzasz z czikowymi zdjęciami? :eviltong: Quote
Moniek193 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='RCookie']Śliczne kolorki te papugi mają :loveu:. Czemu tak się oszczędzasz z czikowymi zdjęciami? :eviltong:[/quote] Dokaldnie:diabloti: wiecej fot:diabloti: Witanko tak pozatym:multi: Quote
Kaya93 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witamy sie:multi::loveu: FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti: My chcemy foty :lol: Quote
Moniek193 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Kaya93']Witamy sie:multi::loveu: FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti:FOTY :diabloti: My chcemy foty :lol:[/quote] My tez:oops: Quote
Recommended Posts