Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 - No widzisz, zapomniałam Ci wręczyć tego zaproszenia! :shake: A taka zima jak jest teraz może być, byle tylko nie było takiej ciapy już.
anitaaa i bartis - Witamy :multi:
Moniek193 - A no zaraz będę, ja też pozdrawiam :loveu:
:: FiGa :: - No dziękuję bardzo. :mad:
RCookie - Już nie potrzebny, u nas też się zjawił :evil_lol:

Edit:
Zwariuję z tą Picasą. Odkąd zaaktualizowałam do wersji 3, to nie działają mi zdjęcia na dgm...

Posted

[quote name='psiulka']Kaya93 - No widzisz, zapomniałam Ci wręczyć tego zaproszenia! :shake: A taka zima jak jest teraz może być, byle tylko nie było takiej ciapy już.

Hah coś mi sie wydaje, że Ty do mnie szybciej przyjedziesz:eviltong: bo ja Cie zapraszam:loveu:. Nie, nie moze byc ja chce lato:evil_lol: :calus:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hah coś mi sie wydaje, że Ty do mnie szybciej przyjedziesz:eviltong: bo ja Cie zapraszam:loveu:. Nie, nie moze byc ja chce lato:evil_lol: :calus:

No spoko tylko nie zapominajcie o mnie:oops:

Posted

Dziękować. :eviltong:

Coś mnie trafi z tą Picasą. Te zdjęcia paputkowe wstawiłam jak byłam u Kayi i działają, a te moje nie. :mad:

Sprawiłam sobie dziś nową torbę na aparat. :multi:

Posted

psiulka napisał(a):
Dziękować. :eviltong:

Coś mnie trafi z tą Picasą. Te zdjęcia paputkowe wstawiłam jak byłam u Kayi i działają, a te moje nie. :mad:

Sprawiłam sobie dziś nową torbę na aparat. :multi:

Ha ja widze jedyne rozwiazanie w tej sytuacji, jak bedziesz chciala zdjecia wstawiac to poprostu bedziesz do mnie przyjezdzać :eviltong:.

A ja ta torbe widziałam :lol:

Posted

O nie picasa zaczela Ci dzialać:roll:. Zartuje fajnie fajnie i tak do mnie przyjedziesz :eviltong: no a teraz duuzo fot prosze:p i w tym sweterku rowniez o ktorym mi wspominalas:evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
O nie picasa zaczela Ci dzialać:roll:. Zartuje fajnie fajnie i tak do mnie przyjedziesz :eviltong: no a teraz duuzo fot prosze:p i w tym sweterku rowniez o ktorym mi wspominalas:evil_lol:

O Ty! :mad: Ciesz się, że przynajmniej wstawię do Twojej galerii nowe zdjęcia. Teraz Ty musisz do mnie przyjechać razem z Moniką, bo jeszcze nie byłyście. A w sweterku będą, jak zrobię. :evil_lol:

Za niedługo poodwiedzam Wasze galerie, a tymczasem idę wstawiać zdjęcia, skoro picasa się odobraził. :loveu:

Posted

[quote name='RCookie']Śliczne kolorki te papugi mają :loveu:.
Czemu tak się oszczędzasz z czikowymi zdjęciami? :eviltong:[/quote]
Dokaldnie:diabloti: wiecej fot:diabloti:
Witanko tak pozatym:multi: