Lady P Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Witam,jestem tu nowa,chciałabym się dowiedzieć jakie hodowle szpiców miniaturowych moglibyście polecić.Zakup pupsa planuję na wiosnę/lato 2014. Może są tu również jacyś właściciele pomeranianów,którzy mogliby mi nieco przybliżyć codzienność z takim maluszkiem :) Oczywiście hodowla z ZKwP. Quote
Cytrynaaaaa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Możesz po prostu wpisać w google 'hodowla szpic miniaturowy', na pewno Ci wyskoczy kilka. Potem możesz spytać dogomaniaków o konkretną hodowlę. ;) Quote
Lady P Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Cytrynaaaaa napisał(a):Możesz po prostu wpisać w google 'hodowla szpic miniaturowy', na pewno Ci wyskoczy kilka. Potem możesz spytać dogomaniaków o konkretną hodowlę. ;) W googlach już dawno wpisywałam,chciałabym żeby ktoś mi jakąś polecił,a wtedy ja bym sobie zrobiła porównanie tej którą mi polecono a która na mnie wywarła wrażenie. Myślę że jak chce siś kupić psa to pierwszą rzeczą jaką się robi jest zapoznanie się z rasą i przejrzenie hodowli ;) Quote
Recommended Posts