Saskja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czy udało się Wam dostać gdzieś taką specjalną miskę do odkarmienia miotu? Mam na myśli takie ustrojstwo, które ma pośrodku górkę, więc maluchy nie włażą łapami do żarełka, coś jak normalna micha odwrócona do góry nogami - tylko znacznie większe i płytsze. Help! Quote
ayshe Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja zakupilam takie miski na swiatowce onkow juz pare ladnych lat temu.sa naprawde fajne i dosc ciezkie zeby szceniaki nie suwaly ich po ziemi w rajdowym tempie:evil_lol: .nie spotkalam sie z nimi w polsce ale moze slepa jestem:roll: Quote
Ewelina22 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 http://www.sklep.videozoo.pl/product_info.php?cPath=2_72_74&products_id=1120 A taka by sie moze nadala? Quote
Saskja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Oooo, dzięki, Ewelina! Ayshe, zajrzyj błagam i powiedz, czy Ty masz coś podobnego? Przy niecałych 30 cm średnicy, to na 8 szczeniąt chyba ze dwie muszę kupić, co? Quote
sylrwia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Zagadaj z Kinga od Irisz z wyżłowego ona jak odchowywała młode to miała taka miskę, może podpowie skąd ja ma. Quote
Saskja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Właśnie, też myślałam o Kindze ale coś dawno jej na wyżłach nie było. Chyba zagadam przez maila. Quote
sylrwia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Powinna dzis bycna wyzłowym czacie na oko po 21:lol: Quote
Saskja Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 No a ja właśnie nie mogę znaleźć w "zwykłych". Dziś w jednym nawet zmusiłam faceta, ay przejrzał przy mnie katalog swojego dostawcy i faktycznie nic takiego nie było - a ja miałam pretensje, że facet nie dba o klientkę :-) Quote
ayshe Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 tak.mam podobne tylko zdaje sie ze ciezsze;) .te sa malutkie wiec trzeba kupowac jedna na dwa gora trzy szczenieta.inaczej beda sie przepychac.a szczeniaki ,wiadomo....lepiej jak maja wiecej miejsca.ja ma duuze miskilicze 4 szczeniaki do miski.na poczatku jak sa dokarmiane tylko to miesci sie nawet szesc ale nie daje na tyle jednej bo jak ktorys slabszy to go wypchnie reszta.i taki biedak lazi od jednej do drugiej i konczy sie na dokarmianiu osobno-kilka lat temu to przerabialam i wyszlam z zalozenia ze 4 do duzej miski to daje komfort jako taki.jak pisalam-slepa jestem i nie widzialam takich misek-a tu prosze:p .dla mnei wprawdzie bylyby za male ale jak ktos ma jeden miot to da rade.kupilabym jednak tryz i jakos je zabezpieczyla przed suwaniem sie.gumka na spodzie to za malo.szczneiaki potrafia byc ...hmmm....namolne.:evil_lol: Quote
sylrwia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Albo kup dwie jedna wieksza druga mniejsza i mniejsza wsadz w wieksza dogory dnem:) Quote
Saskja Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Sylwia, baaardzo śmieszne :mad: Dzięki wszystkim, chyba rzeczywiście zakupię trzy, bo apetyty rosną z dnia na dzień. Quote
Recommended Posts