anielica Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzisiaj odszedł od nas Bono... Miał 12,5 roku. Był moim prezentem urodzinowym... Miał nowotwór i wiedzieliśmy, że odchodzi... Ale długo chciał żyć... Dzisiaj powiedział nam, że już odchodzi :placz: Pochowamy go w lasku, na polance. Żegnaj Bono, kochany. Dałeś nam tyle radości... Quote
pixie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Bono psiaczku, radosci tyle dales i tylez ci radosci dano Odpoczywaj na polance, teraz juz zadna choroba nie dotknie Ciebie a za Mostem znajdziesz tylu znajomych z ktorymi wyhasasz sie po wszyskie czasy Bono, spij spokojnie a Anielica zawsze zamykajac oczy bedzie Ciebie widziala przy sobie Mordko kochana, nasz Filutek 17 latek tez powolutku odchodzi, tez ma nowotwor, kroplowki po dwie codziennie, cala bateria lekarstw, mocznica etc etc ale jeszcze chwilka, jeszcze dwie bedziemy sie nim cieszyc, chce zyc , walczy jak umie a my razem z nim.... lecz wkrotce nieuchronnie spotkacie sie zapewne i oprowadzisz go po tym nowym swiecie, obiecaj prosze...on jeszcze tam nigdy nie byl, a Ty juz bedziesz swoj.... obydwaj nalezycie do szczesciarzy...odchodzicie wsrod kochajacych osob.... Bono przechadzaj sie po tych lakach zielonych i czekaj na Filutka... Quote
Pitty Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bardzo mi przykro:-( Piesku badz szczesliwy po tamtej stronie. Quote
ewajanka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Bono poznał moją Agę, teraz razem biegają za TM już bez bólu i cierpień. Współczuję... Quote
szarotka11 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Bono wszystkie nasze pieski Cię witają. Biegaj razem z nimi szczęśliwy po kwiecistych łąkach. Quote
Kajduk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Bardzo mi przykro... Wiedz ze tam tez mu bedzie dobrze... Quote
Karolajnaxx Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Niech jego radosna psia dusza zazna wiecznego spokoju. Pewnie już gawędził z moim Kubusiem. [*] [*] Quote
JanuszPLSzczecin Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Żegnaj Bono,bądź szczęśliwy po drugiej stronie.Biegaj sobie i baw się z moim Buddym i innymi pieskami na łąkach krainy psiej szczęśliwości! Quote
dolly Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Biegaj szczęśliwy za TM. Quote
Agnieszka i Ogiś Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bądź szczęśliwy i wesoły-już na zawsze! Quote
anielica Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Myślimy o Tobie piesku... Rano zawsze był spacer, teraz tylko pusty kącik... :placz: Pewnie biegasz jak torpeda po Tęczowych Łąkach, Ty, który tak uwielbiałeś bieganie po polach... Quote
anielica Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Już niedługo minie rok... Twoje zdjęcie stoi na honorowym miejscu w domu... Twojego miejsca naprzeciwko drzwi kuchennych nie zajął żaden inny pies... (może kiedyś...). Odwiedzimy Cię pod Twoją brzózką w maju. Biegaj radośnie na Tęczowych Łąkach. Mam nadzieję, że tak właśnie jest... I opiekuj się Nikodemem... On nie miał tak szczęśliwego życia, jak Ty... Tęsknię... :-( Quote
Recommended Posts