Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Makila']Spać nie mogłam jak zobaczyłam to przerażenie w ich oczach.
Na dodatek sunia jest straszne podobna do pieska który był niedawno u mnie, miał na imię Bryś i był tak samo przerażony.

A to zdjęcia jamniorka

On jest miniaturowy. Jakieś 4-5 kilo, malizna....

Posted

UWAGA! UWAGA!

[h=5]UWAGA! UWAGA! Uroczyście ogłaszam , że nasz Gifcio , we wtorek wyciągnięty z Olkusza MA DOM . Maluszek zamieszkał w Gliwicach. Poniżej prezentujemy zdjęcie pieska w nowym domu , a raczej chyba przed i kilka słów od nowych właścicieli : " Piesek jest super. Energia go rozpiera, wszędzie go pełno. Daliśmy mu na imię Dżeki " . Maluch zamieszkał w bloku. Państwo mieli psa, który odszedł na nowotór..... Wydaje się, że to dobry domek ale będziemy dowiadywać się jak nasz Gifcio- Dżekuś się miewa .
[/h]

Posted

[quote name='iwonamaj']UWAGA! UWAGA!

UWAGA! UWAGA! Uroczyście ogłaszam , że nasz Gifcio , we wtorek wyciągnięty z Olkusza MA DOM . Maluszek zamieszkał w Gliwicach. Poniżej prezentujemy zdjęcie pieska w nowym domu , a raczej chyba przed i kilka słów od nowych właścicieli : " Piesek jest super. Energia go rozpiera, wszędzie go pełno. Daliśmy mu na imię Dżeki " . Maluch zamieszkał w bloku. Państwo mieli psa, który odszedł na nowotór..... Wydaje się, że to dobry domek ale będziemy dowiadywać się jak nasz Gifcio- Dżekuś się miewa .

W Gliwicach, to czemu ja nic nie wiem:mad::mad::mad::mad::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='iwonamaj']UWAGA! UWAGA!

UWAGA! UWAGA! Uroczyście ogłaszam , że nasz Gifcio , we wtorek wyciągnięty z Olkusza MA DOM . Maluszek zamieszkał w Gliwicach. Poniżej prezentujemy zdjęcie pieska w nowym domu , a raczej chyba przed i kilka słów od nowych właścicieli : " Piesek jest super. Energia go rozpiera, wszędzie go pełno. Daliśmy mu na imię Dżeki " . Maluch zamieszkał w bloku. Państwo mieli psa, który odszedł na nowotór..... Wydaje się, że to dobry domek ale będziemy dowiadywać się jak nasz Gifcio- Dżekuś się miewa .

https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/s403x403/1237680_392351307553722_999349980_n.jpg

[quote name='iwonamaj']Ogromne podziękowania dla naszej kochanej Beatki za ogłoszenia :calus:...

Bardzo się cieszę,że Gifcio-Dżeki w domku :):) :loveu::loveu:

Posted

[h=5][FONT=arial]Wklejam z FB[/FONT]

Mały Gift w nowym domu , a w Olkuszu od trzech tygodni siedzi ten psiak..... Był tam gdy brałam Vanilkę , bardzo chciał wyjść . Był gdy zabierałyśmy Trójpak, on znowu został.... Wczoraj pojechały ciężarne sunie, on nie...Wiem, że to młody piesek, podrostek. Bardzo tam schudł, boimy się o niego..... Zebrane pieniążki, które wpłacaluście są na Trójpak: Koffiego, Meffiego i Gifta. Nie miżemy dysponować nimi same. Gifcio-Dżekuś został adoptowany, dlatego zwracam się do Was z pytaniem , czy wyciągamy tego psiaka i umieszczamy go w hoteliku na miejsce Gifta? On jest zaszczepiony na wirusówku, więc doszedłby koszt szczepienia na wściekliznę, odpchlenie i odrobaczenie, ewentualnie kastracja....To młody i ładny psiak. Postaramy się aby szybko znalazł dom , ale sami wiecie , że nic obiecać nie można..... Zatem pytamy się Was : Co robimy? A może jest ktoś, kto dałby mu bezpłatny DT za weta i karmę? To byłoby najlepsze rozwiązanie.... Transport na terenie śląska zorganizujemy....[/h]
[h=5]...

[/h]

Posted

Super, że Gifcio ma domek :D cudownie!
Nie wpłaciłam jakiś kokosów ale jeśli jest szansa uratować kolejnego psiaka to jestem jak najbardziej na tak. Po wypłacie coś jeszcze podrzucę na konto.

Posted

iwonamaj napisał(a):
To nasz Mefii cudny :). dziękujemy za zdjęcia :)

Mam jeszcze chyba 3 ale jakoś bokiem sie wstawiają mimo że przekręcam - jutro spróbuję powalczyć z nimi :)

Posted

Fantastycznie, że Gifcik w nowym domku! Powodzenia smoczku!:loveu:

Iwonko, deklarowałam jakiegoś grosika, wpłynęły mi pieniążki na konto, więc poproszę nr konta.

Mnie jeszcze potwornie martwi ten drugi jamnikowaty pies z Olkusza. Siedzi już tam bardzo długo, był pogryziony przez inne psiaki, ale kompletnie nie mam pomysłu co z nim zrobić i tak już mam 2 psiaki "pod sobą" :(