Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwonamaj']On ma chyba pecha :(... To jest mój ulubieniec, odkąd go zobaczyłam 13 sierpnia w Olkuszu- młody, grzeczny, piękny, zdrowy, lubi się przytulać...[/QUOTE]

Adopcje niestety nie rządzą się żadnymi prawami, ale wierzę, że Grey w końcu znajdzie swojego człowieka...Widocznie potrzeba więcej czasu:roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Meffi już po wizycie kontrolnej u dr Gierka. Gips zdjęty. Wszystko jest jak najbardziej w porządku. Teraz z Meffim trzeba cwiczyc aby usprawnic mu łapinki.
Kolejna kontrola za 2 tygodnie :) Meffi był bardzo bardzo grzeczny :):):)
Z całego serca chciałam podziękowac cioci Bjuta oraz Como dzięki którym ta wizyta się mogła odbyc oraz wspaniałej osobie z poza dogo która osobiście zawiozła naszego bohatera na swój koszt do lecznicy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Dziękujemy za ogromną pomoc i okazane serce :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Meffi już po wizycie kontrolnej u dr Gierka. Gips zdjęty. Wszystko jest jak najbardziej w porządku. Teraz z Meffim trzeba cwiczyc aby usprawnic mu łapinki.
Kolejna kontrola za 2 tygodnie :) Meffi był bardzo bardzo grzeczny :):):)
Z całego serca chciałam podziękowac cioci Bjuta oraz Como dzięki którym ta wizyta się mogła odbyc oraz wspaniałej osobie z poza dogo która osobiście zawiozła naszego bohatera na swój koszt do lecznicy :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Dziękujemy za ogromną pomoc i okazane serce :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dziękuję . bardzo się cieszę:)
Ja dzisiaj mam chwilę dostępu do netu ale do poniedziałku musimy wszystko zapakować i opuścić mieszkanie.
Nie wiem czy jutro uda mi się choć chwilę być na dogo.

Posted

[quote name='ewu']Dziękuję . bardzo się cieszę:)
Ja dzisiaj mam chwilę dostępu do netu ale do poniedziałku musimy wszystko zapakować i opuścić mieszkanie.
Nie wiem czy jutro uda mi się choć chwilę być na dogo.[/QUOTE]

Basiu, nie chciałyśmy Cię martwic komplikacjami z samochodem Martiki, ale się udało, dzięki dobrym ludziom :)...

Posted

Wpadam poczytać co tam u psiaków...Trzymam za Meffika i Fafika mocno kciuki,żeby chłopcy dochodzili do siebie i było tylko coraz lepiej...a Grey po wizycie u fryzjera jak nie Grey!! :-o:cool3:

Posted (edited)

Nic mi o tym nie wiadomo... A chyba już pora...
Bardzo mało wiem o Fafiku, ile on ma lat? Jaki ma charakter? Muszę kogoś poprosić o treść do ogłoszeń, z zastrzeżeniem, że że psiak potrzebuje ćwiczeń i wizyt kontrolnych w Krakowie. Nie bardzo wiem, jak to rozegrać, na kogo powinny być namiary w ogłoszeniu. Może jakieś cioteczki od jamników pomogłyby Fafikowi szukać domu...
Możemy prosić o aktualne zdjecia Fafika?

Edited by iwonamaj
Posted

Fafik to młodziutki około roczny psiak. Ciągle zaczepia, żeby go głaskać. Z innymi pieskami dogaduje się świetnie.
Jest wesoły, grzeczny. Nie niszczy w domu. Jężeli chcecie, o w ogłoszeniach może być mój nr tel, bo chyba nikt o nim nie wie tyle co ja.
A co do zdjęć, to bardzo ciężko zrobić mu fajne zdjęcia. Myślę, że te które ma nie są jakieś przestarzałe ;)

Posted

Makila napisał(a):
Fafik to młodziutki około roczny psiak. Ciągle zaczepia, żeby go głaskać. Z innymi pieskami dogaduje się świetnie.
Jest wesoły, grzeczny. Nie niszczy w domu. Jężeli chcecie, o w ogłoszeniach może być mój nr tel, bo chyba nikt o nim nie wie tyle co ja.
A co do zdjęć, to bardzo ciężko zrobić mu fajne zdjęcia. Myślę, że te które ma nie są jakieś przestarzałe ;)

Bardzo dziękuję :)))))

Posted

[h=5]MOI DRODZY , DZISIAJ WIELKI DZIEŃ DLA GREYA !!!!! PO RAZ PIERWSZY PRZYJEŻDŻA OSOBA ZAINTERESOWANA ADOPCJĄ POZNAĆ NASZEGO SZORŚCIAKA!!!! BARDZO , BARDZO , BARDZO MOCNO TRZYMAMY KCIUKI , ABY GREY PODBIŁ SERCE PANA I ODNALAZŁ WRESZCIE SWÓJ DOM
[/h]