edek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Makila']Od czasu operacji skurcze minęły.[/QUOTE] Dobrze, że go nie boli. Wreszcie może odpocząć od bólu. Quote
iwonamaj Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Dzisiaj otrzymałam telefon o kociętach w piwnicy [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247345-Kocia-rodzinka-w-piwnicy-%28[/url] Zajrzyjcie, bardzo proszę... Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 W poniedziałek chcę pojechać z Meffim do Pana doktora na wyminę gipsu. Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Fakturę najpierw posłałam mailem a potem poleconym priorytetem. Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='iwonamaj'] Beta Eso Moi Drodzy, trochę było przemieszczeń w naszym Trójpaku, więc pozwólcie ,że to usystematyzuję Trójpak pierwotny czyli te psiaki, które wyciagnęłyśmy z Olkusza jako pierwsze: 1. Koffi , pokochali go wszyscy, szczeniak z niedowładem łapki. Już bezpieczny u Kate Przesmycka w Warszawie. Dziękujemy Kasiu 2. Meffi, drugi kaleki psiak. Pokrzywione obie przednie łapki. Już po pierwszej operacji , czeka na kolejną. Przebywa w DT w Zabrzu i ma tam wspaniałą opiekę. Dziękujemy Wiolu i Basiu-Ewu 3. Gifcio, nasz prezencik , nieplnowany. Domek znalazł już po trzech dniach. Teraz mieszka w Bytomiu i ma na imię Dżeki Nastepnie: 4.Grey wskoczył na miejsce Gifcia . Ma rok , jest zdrowy, wykastrowany, przebywa w płatnym hoteliku i baaaaardzo potrzebuje domku 5.Fafik , mogłyśmy objąć go Trójpakową opieką dzieki temu, że Koffiś jest w DS. Fafik przebywa w hoteliku koło Wieliczki jest po pierwszej operacji i czeka na kolejną... Tak więc nasz obecny Trójpak to: Meffi , Grey i Fafik Fajny :trójpak":):):) Quote
iwonamaj Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 U Mefficzka i Fafika wszystko dobrze? Nie bolą łapusie? Ten trójpak chyba zostanie trójpakiem na zawsze, jak Grey lub którykolwiek z chłopaków znajdzie domek, Beta na bank zabierze mnie na wycieczkę do Olkusza ;) Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 U Mefficzka dobrze:) Tylko ten gips.... Fafik też dużo lepiej:) Quote
mdk8 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 kochane cioteczki, zapraszam na " smaczny " bazarek dla 3 starszych schorowanych psiaków http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-w-budowie?p=21344998#post21344998 Quote
Nadziejka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21347742 kotunie od Iwonkimaj z piwnicy biedne:-(zapraszam na bazarus sercem sciskam za psiaczkowo cudne, pozdrawiam Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Meffi ma się dobrze, nie ożera gipsu bo woli tapetę:):):) Quote
Martika&Aischa Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='ewu']Meffi ma się dobrze, nie ożera gipsu bo woli tapetę:):):)[/QUOTE] Dzielny kochany chłopak :) tak się cieszę że u Mefficzka z dnia na dzień coraz lepiej :) Quote
Makila Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Dzisiaj pojechałam z Fafikiem do kontroli i wkurzyłam się na maksa :angryy: Doktor na urlopie. A ja do tej lecznicy mam kawał drogi. Quote
ewu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='iwonamaj']Ojej, szkoda :(...[/QUOTE] No....:( Ja zaraz dzwonię do doktora Gierka bo muszę umówić Meffiegi na wizytę na poniedziałek. Quote
Martika&Aischa Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='ewu']No....:( Ja zaraz dzwonię do doktora Gierka bo muszę umówić Meffiegi na wizytę na poniedziałek.[/QUOTE] trzymam kciuki za dobre wieści :) Quote
iwonamaj Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Pierwsze szelki i smycz Greya... Quote
ewu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Meffi umówiony na poniedziałek na 11-tą. Jadę z kuzynem bo mąż u córki:) Quote
iwonamaj Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 (edited) O to będziemy trzymać kciuki i czekać na wieści.. W punkcie przetrzymań w małopolsce... i taki [h=5]DOGOMANIA !!! :) [/h][h=5][/h] Owczarek nr.2 w punkcie przetrzymań w małopolsce, ale mógł być odłowiony z terenu śląska....Odłowiony z kolczatką.Być może komuś zaginął.... Proszę o udostępnianie..... Edited September 26, 2013 by iwonamaj Quote
paula_t Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Nigdy niekończąca się historia- jedne już bezpieczne, to kolejne trafiają na ich miejsce :( Jak tym biedakom pomóc :( Quote
iwonamaj Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [h=5]Grey już w DT w Bytomiu Muszę Wam powiedzieć, że Grey to Wielki Przytulak . On jest tak spragniony obecności człowieka , że całą drogę był "przylepiony" do nóg. Wpatruje się błaglanym wzrokiem i prosi o głaski .... Grey jest baaaaardzo łagodny dla ludzi ,nie interesują go też inne psy ani koty i pięęęęknie jeździ w samochodzie , cichutko i grzecznie Grey był u weterynarza dzisiaj i zachowywał się naprawdę wzorowo Żadego płaczu ani agresji .To naprawdę kochany, grzeczny piesio , jedyne nad czym musimy popracować to chodzenie na smyczy bo chyba nie miał z tym za dużo do czynienia Damy radę bo już łapie o co chodzi a to mądry psiak Szukamy domku Pomożecie ??? [/h] Quote
paula_t Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 A ja się pochwalę, że poznałam dzisiaj Faficzka :D Obłędna psina:loveu: Dostał dzisiaj gryzaka, to chyba przez 15 minut z nim walczył ;) Małe to, a rozszczekane takie:evil_lol: A jak Anetka idzie przez podwórko, to Fafik biednie za Nią i pogryza za spodnie i łydki, żeby zwrócić na niego uwagę i pomiziać:loveu: Quote
Makila Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Dzisiaj dobra ciocia paula była u psiaków ze smakołykami :loveu: wcinały tylko uszy się trzęsły, a niektóre po minucie przyleciały z brudnymi noskami od ziemi po kolejne smakołyki bo wcześniejsze schowały na gorsze czasy :lol: A tak na marginesie to Fafik został dziś zaszczepiony na choroby zakaźne. Quote
iwonamaj Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Kochany Faficzek... Ciągle pamiętam, jak on w Olkuszu okropnie płakał i pchał się do krat :(... Quote
iwonamaj Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [h=5]Wklejam z FB Wczoraj przewiozłyśmy Greya z hoteliku pod Miechowem na śląsk. Liczymy ,że może tu szybciej znajdzie dom... Oby , bo hotel kosztuje a on jest bardzo bardzo bardzo już gotowy do adopcji i naprawdę wspaniały. Obie z Iwonką doszłyśmy do wniosku, że Grey jest mało fotogeniczny. W rzeczywistości to smukły , fajny, młody szorściak a na zdjęciach wychodzi mało ciekawie... Wiem,że jak go ktoś pozna to go pokocha i już nie odda , ale co zrobić aby go poznał??? Wczorajsze fotki [/h] Quote
Recommended Posts