Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faik już po zabiegu.
Wszystko w porządku:)
Pan doktor wyczyścił jeszcze ząbki, usunął mleczaka i za wszystko policzył 150 zł....:loveu:
Makila wszystko opisze jak dotrze do komputera.

Posted

[quote name='ewu']Faik już po zabiegu.
Wszystko w porządku:)
Pan doktor wyczyścił jeszcze ząbki, usunął mleczaka i za wszystko policzył 150 zł....:loveu:
Makila wszystko opisze jak dotrze do komputera.[/QUOTE]
wspaniale :multi::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']o rany strasznie się denerwuje ale wierzę że będzie dobrze !!!! Trzymam za Meficzka z całych sił !!!!!!
[/QUOTE]
Dalej się martwię tą ceną za zabieg... Głowa mnie boli, nie wiem już co począć...

Posted

Faficzek ma nastawioną łapkę w naturalną pozycję, lekko zgiętą, wcześniej miał prostą i wykręconą. Ma założone dwa druty które mają tą nogę utrzymać w ustawionej pozycji. Tak będzie około 2 miesiące. Dopiero jutro zobaczę jak teraz będzie sobie radził z chodzeniem bo teraz śpi zmęczony i na pewno obolały, choć oczywiście dostał zastrzyk przeciwbólowy. Fafik nie ma gipsu, ani nawet szwu po operacji i ma dużo chodzić, żeby rozciągnąć skurczone mięśnie nogi. W środę wizyta kontrolna.

Posted (edited)

Cieszę się,że wszystko dobrze :)

[h=5]"Poznajecie Moi Drodzy tego dżentelmena?:) Kto to może być , taki dostojny psiak . Toż to Gifcio , teraz Dżeki pozdrawia z nowego domku "[/h]

Edited by Beatkaa
Posted (edited)

Operacja Mefiego będzie kosztowała 600 zł.
Makila proponowała ,że pomoże gdybyśmy zdecydowały żeby Mefiego operować w Krakowie u dr Bakowskiego.
Mógłby nawet u niej trochę pobyć...
Jednak po przeliczeniu kosztów tylko dwóch wyjazdów do Wieliczki, obliczyłam ,że byłoby to jakieś 320 zł ( sama autostrada 72 zł...) i gdyby Pan doktor policzył tylko 200 zł a tego nie wiemy- operacja operacji nierówna, to już mamy 520 zł...
Nie wierzę ,że byłyby tylko dwa moje wyjazdy a trudno też Makili zostawić wożenie Mefiego za własne pieniądze do weta...
Ostatecznie jutro jadę do dr Gierka, wynegocjowałam żeby nie było to 800 zł....
Maklia nie wiem jak Ci dziękować za chęć pomocy, jesteś niesamowita:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by ewu
Posted

Dobrze, że już kruszyna po operacji. Jestem zszokowana ceną i bardzo się cieszę, że tak malutko policzyli za operację, bo moje doświadczenie z tą lecznicą jest "troszkę" inne ;)

Posted

[quote name='Beatkaa']Na jakie konto przelać pieniążki z bazarku dla Fafika?

Przypominam ciocie ;)

[quote name='ewu']Operacja Mefiego będzie kosztowała 600 zł.
Makila proponowała ,że pomoże gdybyśmy zdecydowały żeby Mefiego operować w Krakowie u dr Bakowskiego.
Mógłby nawet u niej trochę pobyć...
Jednak po przeliczeniu kosztów tylko dwóch wyjazdów do Wieliczki, obliczyłam ,że byłoby to jakieś 320 zł ( sama autostrada 72 zł...) i gdyby Pan doktor policzył tylko 200 zł a tego nie wiemy- operacja operacji nierówna, to już mamy 520 zł...
Nie wierzę ,że byłby tylko dwa moje wyjazdy a trudno też Makili zostawić wożenie Mefiego za własne pieniądze do weta...
Ostatecznie jutro jadę do dr Gierka, wynegocjowałam żeby nie było to 800 zł....
Maklia nie wiem jak Ci dziękować za chęć pomocy, jesteś niesamowita:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Dobrze,że chociaż udało się wynegocjować tą dolną granicę :)
A Makili serdecznie dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Makila']Faficzek dzisiaj dużo śpi. Jak chodzi to na tej operowanej nóżce nie staje. Łapka leciutko mu spuchła. Myślę, że za kilka dni będzie już biegał :)[/QUOTE]
Kochany:):)