Nadziejka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Za Fafulinkai za braciszkow olkuszaczkow mocniutenko sciskamyyyyy:iloveyou::modla::modla::modla: Quote
Beatkaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Na jakie konto przelać pieniążki z bazarku dla Fafika? Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 kochany okruszek :) i ja trzymam z całych sił !!!!!!! Quote
ewu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Operacja Meffiego potwierdzona.Środa 11.30... Od jutra od 14 post.... Quote
ewu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Faik już po zabiegu. Wszystko w porządku:) Pan doktor wyczyścił jeszcze ząbki, usunął mleczaka i za wszystko policzył 150 zł....:loveu: Makila wszystko opisze jak dotrze do komputera. Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='ewu']Faik już po zabiegu. Wszystko w porządku:) Pan doktor wyczyścił jeszcze ząbki, usunął mleczaka i za wszystko policzył 150 zł....:loveu: Makila wszystko opisze jak dotrze do komputera.[/QUOTE] wspaniale :multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='ewu']Operacja Meffiego potwierdzona.Środa 11.30... Od jutra od 14 post....[/QUOTE] o rany strasznie się denerwuje ale wierzę że będzie dobrze !!!! Trzymam za Meficzka z całych sił !!!!!! Quote
ewu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Martika@Aischa']o rany strasznie się denerwuje ale wierzę że będzie dobrze !!!! Trzymam za Meficzka z całych sił !!!!!! [/QUOTE] Dalej się martwię tą ceną za zabieg... Głowa mnie boli, nie wiem już co począć... Quote
Makila Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Faficzek ma nastawioną łapkę w naturalną pozycję, lekko zgiętą, wcześniej miał prostą i wykręconą. Ma założone dwa druty które mają tą nogę utrzymać w ustawionej pozycji. Tak będzie około 2 miesiące. Dopiero jutro zobaczę jak teraz będzie sobie radził z chodzeniem bo teraz śpi zmęczony i na pewno obolały, choć oczywiście dostał zastrzyk przeciwbólowy. Fafik nie ma gipsu, ani nawet szwu po operacji i ma dużo chodzić, żeby rozciągnąć skurczone mięśnie nogi. W środę wizyta kontrolna. Quote
Beatkaa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Cieszę się,że wszystko dobrze :) [h=5]"Poznajecie Moi Drodzy tego dżentelmena?:) Kto to może być , taki dostojny psiak . Toż to Gifcio , teraz Dżeki pozdrawia z nowego domku "[/h] Edited September 16, 2013 by Beatkaa Quote
Malgoska Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Bardzo tanio za zabieg policzył. Może szybko wróci do zdrowia i zacznie używać łapinkę Quote
ewu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) Operacja Mefiego będzie kosztowała 600 zł. Makila proponowała ,że pomoże gdybyśmy zdecydowały żeby Mefiego operować w Krakowie u dr Bakowskiego. Mógłby nawet u niej trochę pobyć... Jednak po przeliczeniu kosztów tylko dwóch wyjazdów do Wieliczki, obliczyłam ,że byłoby to jakieś 320 zł ( sama autostrada 72 zł...) i gdyby Pan doktor policzył tylko 200 zł a tego nie wiemy- operacja operacji nierówna, to już mamy 520 zł... Nie wierzę ,że byłyby tylko dwa moje wyjazdy a trudno też Makili zostawić wożenie Mefiego za własne pieniądze do weta... Ostatecznie jutro jadę do dr Gierka, wynegocjowałam żeby nie było to 800 zł.... Maklia nie wiem jak Ci dziękować za chęć pomocy, jesteś niesamowita:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Edited September 17, 2013 by ewu Quote
ewu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Fafik ma się dobrze, łapka troszkę spuchła ale to dopiero kilkanaście godzin po operacji... Quote
paula_t Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Dobrze, że już kruszyna po operacji. Jestem zszokowana ceną i bardzo się cieszę, że tak malutko policzyli za operację, bo moje doświadczenie z tą lecznicą jest "troszkę" inne ;) Quote
Beatkaa Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Beatkaa']Na jakie konto przelać pieniążki z bazarku dla Fafika? Przypominam ciocie ;) [quote name='ewu']Operacja Mefiego będzie kosztowała 600 zł. Makila proponowała ,że pomoże gdybyśmy zdecydowały żeby Mefiego operować w Krakowie u dr Bakowskiego. Mógłby nawet u niej trochę pobyć... Jednak po przeliczeniu kosztów tylko dwóch wyjazdów do Wieliczki, obliczyłam ,że byłoby to jakieś 320 zł ( sama autostrada 72 zł...) i gdyby Pan doktor policzył tylko 200 zł a tego nie wiemy- operacja operacji nierówna, to już mamy 520 zł... Nie wierzę ,że byłby tylko dwa moje wyjazdy a trudno też Makili zostawić wożenie Mefiego za własne pieniądze do weta... Ostatecznie jutro jadę do dr Gierka, wynegocjowałam żeby nie było to 800 zł.... Maklia nie wiem jak Ci dziękować za chęć pomocy, jesteś niesamowita:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Dobrze,że chociaż udało się wynegocjować tą dolną granicę :) A Makili serdecznie dziękujemy :loveu::loveu: Quote
ewu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Jasza']Brawa dla negocjatorki :loveu:[/QUOTE] :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Dziękuję:) Quote
Makila Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Faficzek dzisiaj dużo śpi. Jak chodzi to na tej operowanej nóżce nie staje. Łapka leciutko mu spuchła. Myślę, że za kilka dni będzie już biegał :) Quote
ewu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Makila']Faficzek dzisiaj dużo śpi. Jak chodzi to na tej operowanej nóżce nie staje. Łapka leciutko mu spuchła. Myślę, że za kilka dni będzie już biegał :)[/QUOTE] Kochany:):) Quote
Recommended Posts