Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To poproszę jeszcze o konto.
Mama wpłaci 20 PLN dla Trójpaku.
Edit. Już doczytałam w pierwszym poście.

Edited by Jasza
Posted

ojej..co chwile inne zwroty akcji...

no to oby to był naprawde odpowiedni dom dla Koffiego, bo dla jakiegos bezproblemowego w sensie zdrowego psiaka na pewno

ale zeby dla Koffiego......

ciekawe co powie dr. Gierek o Mefim......

Posted

Wieści o Meffim od Basi- ewu...

"Mefi po konsultacji. Stare bardzo skomplikowane złamania:-(
Masa powstałych zwyrodnień. Prawa łapka ewidentnie go boli.
Mefi nie umie normalnie siedzieć. Pije i je na leżąco.
Operacja może mu poprawić nieco komfort ale przede wszystkim chodzi o eliminację bólu.
Na razie trzeba zrobić jedną łapkę- prawą.3-4 miesiące rehabilitacji.
Koszt samej operacji 600-800 zł- oczywiście tylko jednej łapki.
Potem można pomyśleć o lewej.
Mefi ewidentnie cierpi przy chodzeniu:-(
Gdyby był większy i cięższy nie miałby szansy na życie...- to słowa Pana doktora.....
Dzisiejsza faktura 145,80 zł. "

Posted

Przepraszam napisałam posty na złym wątku:oops::oops::oops:
Jestem strasznie rozkojarzona bo Mefi jest u mnie i nie bardzo toleruje mojego królika i mojego Pączka.
Doskakuję do kompa i nie widzę co robię:)
Iwonko dziękuję:)

Posted

Zwróćcie proszę uwagę na to na którym piętrze mieszka Pani, bo nawet jeżeli jest winda zdarza się , że się psuje, a z Jego łapką i tym, ze będzie sporym psem to może być olbrzymi problem, to nie będzie 2 kilowy pieseczek, że biorę pod pachę i wchodzę.

Posted

Cioteczki na watku trzech ciezarnych sun w Olkuszu,z czego jedna urodzila tam jest pomoc dla tej suni wraz ze szczeniakami ada-aja ma hotelik dla nich trzeba ja tylko wraz ze szczeniakami zabrac,moze iwona maj miala jechac do Olkusza zabralaby ja

Posted

gosiaczek1984 napisał(a):
Cioteczki na watku trzech ciezarnych sun w Olkuszu,z czego jedna urodzila tam jest pomoc dla tej suni wraz ze szczeniakami ada-aja ma hotelik dla nich trzeba ja tylko wraz ze szczeniakami zabrac,moze iwona maj miala jechac do Olkusza zabralaby ja

Nie pojechałam do Olkusza, Grey został zabrany przez osobę z hoteliku bezpośrednio...

Posted (edited)

Wklejam z FB informacje po wizycie PA u Kate:

• Katarzyna N. Byłam dzisiaj u Pani Kasi na wizycie przedadopcyjnej i oczywiście pojadę w przyszłym tygodniu zobaczyć, czy Koffi ustawił Drakulę czy Drakula jego

• Barbara N. NO KASIU OPOWIADAJ....I POTWIERDZAJ,ŻE KOFFI JEDZIE DO SUPER DOMU

• Katarzyna N. Więc już streszczam: Pani Kasia to osoba jak najbardziej godna zaufania. Zajmie się Koffim w należyty sposób, zapewni mu opiekę weterynaryjną oraz rehabilitację (bo niestety, ale piesek będzie wymagał masaży, rehabolitacji aby szybko wrócić do zdrowia)

• Katarzyna N. Pies Pani Kasi - Drakula - jest dużym urwisem, ale Pani Kasi ma znim "tajemniczą więź" i choć on popisywał się dzisiaj przy mnie jak mały dwulatek, Pani Kasia z niezmiernym spokojem w głosie przywoływała go do porządku i on się jej słuchał Cieszę się, bo ja próbowałam się przed jego lizaniem bronić, jednak nie zawsze mi się udawało...

• Katarzyna N. Koffi będzie miał kochający dom z lizuśnym przyjacielem Drakulą

Edited by iwonamaj
Posted

i jeszcze:

• Kate Przesmycka Dracula też z pod krzaka do hotelu pojechał ze mną na motocyklu... To będzie moja druga z rzędu bezsenna noc. A wszystko przez ten uroczy kawowy kawał psa, który właśnie do mnie jedzie Czekam na Ciebie Koffisiu! MÓJ Koffisiu!
  • Łucja Lenartowicz ale radość ale wzruszenie.To Koffiś,Kate i dracula będą moimi sąsiadami.Kasia gdy coś było potrzeba na szybko pomóc to pisz,ja w końcu też z wawy jestem
  • Kate Przesmycka No pewnie, dziękuję Ci bardzo Łucjo I bez pomocy możesz nas odwiedzić
  • Łucja Lenartowicz chętnie odwiedzę Was i Naszego Bohatera My też zapraszamy- Julka i Grecia uwielbiają gości ( po krótkim zapoznaniu