Jasza Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 (edited) To poproszę jeszcze o konto. Mama wpłaci 20 PLN dla Trójpaku. Edit. Już doczytałam w pierwszym poście. Edited September 5, 2013 by Jasza Quote
zozola77 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ojej..co chwile inne zwroty akcji... no to oby to był naprawde odpowiedni dom dla Koffiego, bo dla jakiegos bezproblemowego w sensie zdrowego psiaka na pewno ale zeby dla Koffiego...... ciekawe co powie dr. Gierek o Mefim...... Quote
Jasza Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dziewczyny, a ten jamniś ma swój wątek? Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Jasza']Dziewczyny, a ten jamniś ma swój wątek? Jaszko link do wątku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/246643-Trzy-małe-olkuskie-bidy-ale-PŁACZEK-JAMNIŚ-w-TRAGICZNEJ-SYTUACJI-FIN-!!!/page8 Quote
malawaszka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ale się dzieje - SUPER i trzymam kciuki!!!! Za Mefiego też trzymam i czekamy na wieści - oby dobre!!! Quote
Beatkaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 wow wow wow :):) kciuki zaciśnięte :thumbs: Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Wieści o Meffim od Basi- ewu... "Mefi po konsultacji. Stare bardzo skomplikowane złamania:-( Masa powstałych zwyrodnień. Prawa łapka ewidentnie go boli. Mefi nie umie normalnie siedzieć. Pije i je na leżąco. Operacja może mu poprawić nieco komfort ale przede wszystkim chodzi o eliminację bólu. Na razie trzeba zrobić jedną łapkę- prawą.3-4 miesiące rehabilitacji. Koszt samej operacji 600-800 zł- oczywiście tylko jednej łapki. Potem można pomyśleć o lewej. Mefi ewidentnie cierpi przy chodzeniu:-( Gdyby był większy i cięższy nie miałby szansy na życie...- to słowa Pana doktora..... Dzisiejsza faktura 145,80 zł. " Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 przeczytałam o Mefim na wątku jamnisia :( biedny maleńki :( Quote
malawaszka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Teraz trzeba się skupić na Mefim i jemu pomóc, szczylkom się udało więc Mefisiowi też musi się udać! :kciuki: Quote
ewu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Przepraszam napisałam posty na złym wątku:oops::oops::oops: Jestem strasznie rozkojarzona bo Mefi jest u mnie i nie bardzo toleruje mojego królika i mojego Pączka. Doskakuję do kompa i nie widzę co robię:) Iwonko dziękuję:) Quote
ewu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Poza tym bardzo się interesuje suniami, jurny chłopak:) Quote
Kasiaw201 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dzieje się tyle, że nie nadążam, czekam na to jak wypadnie wizyta PA Quote
Kasiaw201 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Zwróćcie proszę uwagę na to na którym piętrze mieszka Pani, bo nawet jeżeli jest winda zdarza się , że się psuje, a z Jego łapką i tym, ze będzie sporym psem to może być olbrzymi problem, to nie będzie 2 kilowy pieseczek, że biorę pod pachę i wchodzę. Quote
gosiaczek1984 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Cioteczki na watku trzech ciezarnych sun w Olkuszu,z czego jedna urodzila tam jest pomoc dla tej suni wraz ze szczeniakami ada-aja ma hotelik dla nich trzeba ja tylko wraz ze szczeniakami zabrac,moze iwona maj miala jechac do Olkusza zabralaby ja Quote
gosiaczek1984 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Link do watku http://www.dogomania.pl/forum/threads/246698-3-ci%C4%99%C5%BCarne-sunie-z-Olkusza-maj%C4%85-zapewnione-sterylki-weta-i-kas%C4%99-na-start-DT-na-cito/page2 Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 gosiaczek1984 napisał(a):Cioteczki na watku trzech ciezarnych sun w Olkuszu,z czego jedna urodzila tam jest pomoc dla tej suni wraz ze szczeniakami ada-aja ma hotelik dla nich trzeba ja tylko wraz ze szczeniakami zabrac,moze iwona maj miala jechac do Olkusza zabralaby ja Nie pojechałam do Olkusza, Grey został zabrany przez osobę z hoteliku bezpośrednio... Quote
Nadziejka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Sciskam za wizyte:modla::cool2::cool2:i za Mefuniatko:calus::buzi: Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Co do Greya, jest wpis na FB: [FONT=arial black]"Mały już bezpieczny w hoteliku. Wieczorem wkleję zdjęcia :)" [/FONT] Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 (edited) Wklejam z FB informacje po wizycie PA u Kate: Katarzyna N. Byłam dzisiaj u Pani Kasi na wizycie przedadopcyjnej i oczywiście pojadę w przyszłym tygodniu zobaczyć, czy Koffi ustawił Drakulę czy Drakula jego Barbara N. NO KASIU OPOWIADAJ....I POTWIERDZAJ,ŻE KOFFI JEDZIE DO SUPER DOMU Katarzyna N. Więc już streszczam: Pani Kasia to osoba jak najbardziej godna zaufania. Zajmie się Koffim w należyty sposób, zapewni mu opiekę weterynaryjną oraz rehabilitację (bo niestety, ale piesek będzie wymagał masaży, rehabolitacji aby szybko wrócić do zdrowia) Katarzyna N. Pies Pani Kasi - Drakula - jest dużym urwisem, ale Pani Kasi ma znim "tajemniczą więź" i choć on popisywał się dzisiaj przy mnie jak mały dwulatek, Pani Kasia z niezmiernym spokojem w głosie przywoływała go do porządku i on się jej słuchał Cieszę się, bo ja próbowałam się przed jego lizaniem bronić, jednak nie zawsze mi się udawało... Katarzyna N. Koffi będzie miał kochający dom z lizuśnym przyjacielem Drakulą Edited November 6, 2013 by iwonamaj Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 i jeszcze: Kate Przesmycka Dracula też z pod krzaka do hotelu pojechał ze mną na motocyklu... To będzie moja druga z rzędu bezsenna noc. A wszystko przez ten uroczy kawowy kawał psa, który właśnie do mnie jedzie Czekam na Ciebie Koffisiu! MÓJ Koffisiu! Łucja Lenartowicz ale radość ale wzruszenie.To Koffiś,Kate i dracula będą moimi sąsiadami.Kasia gdy coś było potrzeba na szybko pomóc to pisz,ja w końcu też z wawy jestem Kate Przesmycka No pewnie, dziękuję Ci bardzo Łucjo I bez pomocy możesz nas odwiedzić Łucja Lenartowicz chętnie odwiedzę Was i Naszego Bohatera My też zapraszamy- Julka i Grecia uwielbiają gości ( po krótkim zapoznaniu Quote
Kasiaw201 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Wszystkiego najlepszego w nowym domku Koffisiu Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Dziękuję Kasiu w jego imieniu, mamy nadzieję, że będzie szczęśliwy :) Quote
Recommended Posts