XXL Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Hi hi moja Abutka tak samo siada na pełnej dupce :laugh2_2: ale ryjka nie ma aż tak groźnego... agrafka tez tak siada sporo psiulkow juz widzialem ktore tak siadaja ... wlasnie prubuie zrobic jej jakies swierze fotki ! ale te male bydle chyba niechce dzis pozowac bo tylko jakies nie wyrazne wychodza ... i chyba niechce pokazywac sie w majtaskach haha:D :lol: :wink: to nowe fotki mojej besti ... wyedytowalem odpowiedz zeby nie robic zadurzo odpowiedzi... agrafka widac ze zadowolna ze ja budze buhahah :D fota 1 tak jak to juz bylo powiedziane typowy siad pelna pupa haah fota 2 fotki sa srednei jakos ale niechcialo mi sie swiatla zapalac a lapa blyskowa nie daje takiego efektu .... Quote
magk Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 Ojejkuuuuu! Nie wiem ale chyba wreszcie mi się udało. Trochę mi z tym zeszło :oops: Dzięki Banjo :D Ooops! Chyba raczej nie ale będę jeszcze próbować :oops: No może teraz? http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=24994&grupa=0&kat=4&nxt=0 Quote
Asia_Focus Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 Magk, ona jest tak cudna, ze wstawei jeszcze jej 2 fotki :wink: mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz :wink: Quote
tufi Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 Sunia slodka :) A co ona ma z uszkami? I mam taka prosbe do wszystkich - moglibyscie podpisywac kazda fotke? Bo juz sie gubie - ktory pies jest ktory, jakie ma rodowodowe imie itp itd :) Quote
magk Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Dzięki!!! Asia&Fokus jesteś Wielka :D Chodziło mi o dokładnie o taki efekt ale niestety chyba mi coś znowu nie wyszło :oops: A z uszkami mojej suni jest wszystko ok! Na następnych zdjęciach trzyma je już "osobno". :lol: Quote
Asia_Focus Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Nie ma sprawy :wink: Zeby zdjecie bylo widac, musisz kliknac prawym przyciskiem na zdjecie i wybrać własciwosci i skopiowac adres URL, a pozniej umiescic go miedzy 8) Quote
XXL Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 super bulik :D;] agusia z kond jestes ? dokladnie ? tzn z pod szcz... ale ? Quote
Matisse Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 A ja znalazłam jedno stare ale fajne, mój piesek był kiedyś taaaki maleńki i słodki :lol: Quote
blaira Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 No to ja tez sie pochwale ... zapraszam do ogladania fotek http://speedy.pl/anyname/wypad/ Amstaff tez moze byc juczny i w dodatku dzielnie nosila swoje jedzonko i nie miala nic przeciwko ,wrecz hasala z juka po lasach :D Quote
tufi Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Fotki swietne - usmialam sie przy tej, gdzie w strumieniu sunia znalazla sobie "kijek" - taaaak, typowe dla bullowatych :lol: Quote
XXL Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 super fotki ! matisse ta twoja psinka to dopier sliczna bestia ! :D ;) super fotorealizacija z wyprawy :D haha dobre foto z kotkiem :D :P :wink: Quote
Dag Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 genialna historyjka!!!! foty z kotem- the best (i to na którym kota widać i to na którym widać tylko zdziwionego psa z kicią pod nosem) :lol: A i trafnych komentarzy gratuluję. :D Quote
tufi Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Temat zblizony do naszej galerii, ale pozwole sobie tutaj wkleic fotke, jaka znalazlam gdzies dzisiaj: I link do sklepu z bullowatymi gadzetami Quote
Recommended Posts