Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja żałuję,że Berta jest taka małoprzylepna, chyba zbyt surowo ja wychowałam :( . A może to dlatego,że ta nóżka jej dokucza i boli :cry: ...

A oto mrożący krew w żyłach pies kołderca....

dresy2.jpg

P.S. więcej rys. o Bertusi na razie nie mam (mam rysunek kolegi o zak łopotanym bulku i uciekającym kocie), bo ciągle mam coś innego do roboty a rysowanie leży odłogiem :evilbat: . Ale jak wam się podoba, to może mnie to podkręci do dalszej "tfurczości".

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

I'll do my best....

może cos urodzę na dniach...mam w głowie parę pomysłów.... :evilbat:

berta%2005.jpg

...a to Bertusia w wieku 3 miesięcy ( to było 4 lata temu....)

Posted
Ale jak wam się podoba, to może mnie to podkręci do dalszej "tfurczości"

w wiendz czekam na koleiny odcinek tego komiksu ! super pomysl gratulacie !!! :wink: hahaha z kolderka to dobra historia !

Posted
Się ciesz, że lubi myśleć, jak ja czasem się z Atkiem bawie w chowanie zabawek to po nim strasznie widać jak myślenie boli jak ich szuka :lol:

hahah :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo chciałabym zamieścić zdjęcia swojej buliny ale mam mały, albo wcale nie taki mały, problem nie wiem JAK :oops: Czy może mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję :D

Posted
Przepis na zdjęcie:

1. Logujesz się w galerii

2. Wybierasz kategorię, w której chcesz umieścić zdjęcie, np "Szczeniaczki"

3. Po otwarciu wybranej kategorii klikasz "Upload" (w prawym górnym rogu)

4. Załączasz zdjęcie

5. Po umieszczeniu zdjęcia możesz je umieścić w swoim albumie

Aby umieścić zdjęcie w poście musisz wpisać jego adres między znacznikami adres-zdjęcia

Adres zdjęcia sprawdzasz klikając na nim prawym kursorem myszy i wybierając "właściwości"

Owocnego wklejania zdjęć.

Albo też umieszczasz zdjęcie w jakiejkolwiek galerii w internecie np. www.foto.onet.pl i po punkcie 5 dalej tak samo

Posted

Dzięki za wskazówki :D próbowałam ale niestety nic z tego :oops: Ale dostałam wiadomośc na priv. i niedługo zdjęcia mojej Lolci powinny się pojawić. Chyba nie jestem stworzona do takich rzeczy :oops: