Alojzyna Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Jarku, pozwoliłam sobie zamieścić zdjęcie Twojej Astry, które wisi u mnie na ścianie. Ciągle nie mogę się na nią napatrzeć... Quote
AMFI Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Przepiekna fota i prześliczna sunia! Alojzyna, jak masz więcej takich zdjęć, zakładaj koniecznie galerię i puszczaj w świat!!! Quote
Alojzyna Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 W takim razie przedtsawiam inne moje ślicznoty: AGRAFKA ALLY AYKA i ASTRA AYKA jeszcze raz AYKA A jak zakłada się własną galerię w dogomanii? Jestem tam zalogowana ale nie potrafię... Quote
Jarek_Soja Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Teraz Astra juz troche "zmezniala" :) Martwia mnie tylko te lysinki, ktore wet zdiagnozowal, tak jak zdiagnozowal :/ Na razie czekam i mam nadzieje, ze tak jak pisalas, samo przejdzie. Quote
Franco Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Hej!! Jesli dobrze sie domyslam to chodzi Ci o lysinkii na skroniach... Jesli tak to nie masz sie co martwic, zarosnie z czasem :D Poszukaj bo byl juz raz ten temat poruszany, tem topicu chyba "przelysienia" lub "przelysienia na skroniach", juz nie pamietam dokladnie :D Quote
Alojzyna Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 A to zdjęcie AGRAFKI dostałam dzisiaj przed kilkoma minutami. czyż nie jest urocza? Quote
AMFI Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Śliczniaste foty - zwłaszcza te trzy ostatnie - wyglądają jak w sepi - super nastrojowe. Przepiękne namarszczone ryjki :P :P :P Co do galerii w dogomani, hmmm sama zakładałam ale nie pamiętam. Na pewno było to banalnie proste. Wdaje mi się, ze chyba wystarczy wysłać zdjęcia, nie moga być tylko z duże. Quote
XXL Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Ala widze ze juz zamiescilas foteczki :D a ja puide za przykladem i dam tez inne jesli chcecie opowiem tez historie jak agrafka domnie trafila :D p.s na samym poczontku byla tak spokoija ze sie az martfilem teras to pogromca :D agrafka pije jak swinka ! doslownie robi basen ... naokolo tak prezentuie sie na trawce... pozdrawiam a jesli ktos chce wiencei fotek zapraszam na http://www.salsa.pl/~spidi/elm/elmo/agrafka%20nowe/ Quote
AMFI Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Śliczny pysio. :lol: Jak bym widziała moja Abuchę parę tyg temu. Tez jej robiłam zdjęcia głównie w czasie snu, bo były to jedyne chwile w których można było ustawić ostrość w aparacie i była szansa, że Abi nie ucieknie z kadru.... :wink: Quote
XXL Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 a ja nie mam takiego problemu z calego miotu trafilem na najmnieszego lobuziaka :D moza by powiedziec za agrafka pozuie do fotek ! hahaha oo widze ze jest tu ktos z szcz... jak milo :D witam Quote
image Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Naprawdę śliczna MORDA :D , i jak lubi pozować do obiektywu! Quote
staff-ka Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Alojzyna - no uszaki to AYKA ma - nic ujać nic dodać- tatuskowe :wink: :angel: Wszystkie sa COOL !!!!!!!!!!!!! - ucalowania od najblizszych krewniaków :D Quote
Alojzyna Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Mam nadzieję, że mojemu "kłapouchowi" w końcu staną uszy, zwłaszcza lewe, które czasami, gdy AYKA jest rozluźniona, po prostu leży. Dla odmiany - nie mój staffik - ale bardzo mi się podoba jego uśmiechnięty pysio. Może kiedyś dochowam się takigo białaska... Quote
tufi Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Jakie cudenko! Usmiech powalajacy :) A czy ktos wie, jak jest z ew. alergiami u bialych fafikow? Quote
Crazy@ Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Ja też dozuce swojego DIABŁA :evilbat: A to pies który lata :wink: Quote
XXL Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 alojzyna - zostawilem ci bardzo warzno wiadomosc na gg lukni tam jak bendziesz... poza tym nom super fajnia biala bula z niego nom ten twoj diabel to chyba wyznaie zasade szczekam biegam latam pelen servis ? hahaha :lol: :D :wink: Quote
Crazy@ Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 On wszystko robi z nami - nawet śpi pod kołderką !! :wink: Quote
XXL Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 hahah nom spox i pewnie zuca focha jak sie jej nie wpusci tak jak moja sunia Quote
Crazy@ Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Oj żebyś wiedział jakiego, przez 5 minut nie wchodzi do pokoju :wink: Quote
Recommended Posts