Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie przedtsawiam inne moje ślicznoty:

AGRAFKA

_251942_n.jpg

ALLY

_254378_n.jpg

AYKA i ASTRA

_254386_n.jpg

AYKA

_258856_n.jpg

jeszcze raz AYKA

_251937_n.jpg

A jak zakłada się własną galerię w dogomanii? Jestem tam zalogowana ale nie potrafię...

Posted

Teraz Astra juz troche "zmezniala" :)

Martwia mnie tylko te lysinki, ktore wet zdiagnozowal, tak jak zdiagnozowal :/

Na razie czekam i mam nadzieje, ze tak jak pisalas, samo przejdzie.

Posted

Hej!! Jesli dobrze sie domyslam to chodzi Ci o lysinkii na skroniach... Jesli tak to nie masz sie co martwic, zarosnie z czasem :D Poszukaj bo byl juz raz ten temat poruszany, tem topicu chyba "przelysienia" lub "przelysienia na skroniach", juz nie pamietam dokladnie :D

Posted

Śliczniaste foty - zwłaszcza te trzy ostatnie - wyglądają jak w sepi - super nastrojowe. Przepiękne namarszczone ryjki :P :P :P

Co do galerii w dogomani, hmmm sama zakładałam ale nie pamiętam. Na pewno było to banalnie proste. Wdaje mi się, ze chyba wystarczy wysłać zdjęcia, nie moga być tylko z duże.

Posted

Ala widze ze juz zamiescilas foteczki :D

a ja puide za przykladem i dam tez inne jesli chcecie opowiem tez historie jak agrafka domnie trafila :D

p.s na samym poczontku byla tak spokoija ze sie az martfilem teras to pogromca :D

agrafka pije jak swinka ! doslownie robi basen ... naokolo

agrafka%20019.jpg

tak prezentuie sie na trawce...

agrafka%20036.jpg

agrafka%20054.jpg

pozdrawiam a jesli ktos chce wiencei fotek zapraszam na http://www.salsa.pl/~spidi/elm/elmo/agrafka%20nowe/

Posted

Śliczny pysio. :lol: Jak bym widziała moja Abuchę parę tyg temu. Tez jej robiłam zdjęcia głównie w czasie snu, bo były to jedyne chwile w których można było ustawić ostrość w aparacie i była szansa, że Abi nie ucieknie z kadru.... :wink:

Posted

a ja nie mam takiego problemu z calego miotu trafilem na najmnieszego lobuziaka :D moza by powiedziec za agrafka pozuie do fotek ! hahaha

oo widze ze jest tu ktos z szcz... jak milo :D witam

Posted

Mam nadzieję, że mojemu "kłapouchowi" w końcu staną uszy, zwłaszcza lewe, które czasami, gdy AYKA jest rozluźniona, po prostu leży.

Dla odmiany - nie mój staffik - ale bardzo mi się podoba jego uśmiechnięty pysio. Może kiedyś dochowam się takigo białaska...

_261752_n.jpg

Posted

alojzyna - zostawilem ci bardzo warzno wiadomosc na gg lukni tam jak bendziesz...

poza tym nom super fajnia biala bula z niego

nom ten twoj diabel to chyba wyznaie zasade szczekam biegam latam pelen servis ? hahaha :lol: :D :wink: