tufi Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Swietne zwierzaki :) A co sie psiakowi stalo, ze na wozeczku jezdzi? I skad masz wozeczek - szukamy takiego dla pewnego psiaka. Quote
draka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 z bossem to dluuga historia byla.. generalnie od szczeniaka mial pecha..powazna dysplazja chroniczne zapalenie ucha guzy w obydwu lapach przednich-operowane...i zgodnie ze swoim pechem wypadek samochodowy... mielismy kiedys psa chabra ktorego moja mama zgarnela z ulicy-byl potracony przes samochod..i to byl taki typowy lazegowaty kundel;)ze wszystkiego najbardziej na swiecie cenil sobie wolnosc. po paru bezsensownych probach zaprzestalismy latac dziury wykopane albo wygryzione..na jedna ze swoich eskapad chaber wyciagnal bossa..no i to sie zle skonczylo..wracam ze szkoly, pies leci do mnie do bramki-ja patrze a tu wielka czerwona dziura w psie i skora wisi do chodnika prawie.. :shocked!: od lopatki do uda..u weta sie okazalo ze ma tez uszkodzony kregoslup. bylismy z nim w wawie ale powiedzieli ze pies sie nie kwalifikuje do operacji juz.. :roll: (polska..jak czasami ogladam animal planet-programy o vetach to sie lapie za glowe....) ale wtedy pies jeszcze chodzil-krzywo ale chodzil..a potem sie przespal na betonie(na balkonie) i dostal zapalenia tam gdzie mial uszkodzone i opuchlizna zaczela jeszcze mocniej uciskac rdzen i go juz calkiem porazilo...na wozeczku jezdzi juz 3 lata (ma 10) jest coraz gorzej-nawet przy siusiu trzeba mu juz pomagac..ale pychol mu sie cieszy-tak przynajmniej twierdzi moja mam ktora z nim mieszka na codzien. jesli chodzi o wozek to robil nam go vet z wawy i wiem tez ze znajomy weterynarz z olsztyna ma namiary na kogos kto je robi-poszukam i do jednego i drugiego namiarow i jaik znajde to od razu dam znac. ok..jeszcze jeden bosik-ostatni juz bo to forum bullowato-terierkowe :wink: Quote
zaba14 Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Thaliaa przepiękny pitt.. ;-) cudeńko.. ;) a amstaffka od Draki także ślicznusia... jest wam czego pogratulować. A Bosik... wygląda na sympatycznego psiaka i szkoda że miał takiego pecha, ale ważne że jest w dobrych rękach... ;-) Całuski dla psiaków.. Quote
draka Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 wesolych swiat dla was wszystkich! na dole sesja lozkowa mojej prosiaczki :wink: Quote
Thaliaa Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Śliczna łóżkowa bestia :lol: Wesołych świąt i mokrego jajka :wink: dla wszystkich Dogomaniaków i ich psiaków. Quote
Thaliaa Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Ładne, bardzo ładne bestie :lol: I jakie zmotoryzowane. A i kawałek właściciela się załapał :D Quote
draka Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 brenda i leon:) brenda i najlepszy kumpel-salim Quote
Thaliaa Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Super zdjęcie Brendy z Salimem :D Ach te "walki psów"..... :lol: Quote
draka Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 ozywiam temat troszeczke-hej-wklejajcie zdjecia! :D pozdrawiam!:) Quote
azja Posted April 22, 2004 Author Posted April 22, 2004 Heh... ja obiecałam nowe i wyszłam na taką co dużo mówi a mało robi.... zdjęć i owszem mam sporo ale o przerobieniu ich na takie jakie być powinny z takich kolosów jakimi są pojęcia bladego nie mam.... a i na serwer nie mam jaki wrzucić :( Quote
tufi Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Azja - masz gdzie wrzucic :D Patrz: galeria :) A jesli chodzi o serwer - to od kilku dni mamy swoj, wiec jakbys potrzebowala cos wiekszego, to daj znac :) Quote
CHI Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Pieski i fotki super, Ja chce fotki zobaczyc z tym towarzystwem jak sie rano budzi i wita domowników :) Może nie do końca "masz co chciałeś" :wink: ale sceny z życia rodzinnego (z ostatnich dni w mieście) są już w aktualnościach np coś takiego: A w ogóle to mieszkamy na wsi!!!! (co prawda jeszcze nie na swoim, ale zawsze wieś to wieś :wink: :D ) Pozdrawiam i zapraszam do aktualności na mojej stronie CHI Quote
CHI Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Aśka - BRENDA MNIE ROZŁOŻYŁA na plecy..... super Quote
draka Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 :D strasznie sie ciesze ze moja psiuncia sie podoba!:) CHI: twoja ekipa tez robi wrazenie!!!super! do mnie i do brendy tez dolaczy bullek-bullka znaczy..ale dopiero po wakacjach:/ buziak dla wszystkich Quote
Marek z Gromem Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 CHI super fotki ale Ja tam jeszcze widzę miejsce na przynajmniej 2-3 psy :d Quote
CHI Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 CHI super fotki ale Ja tam jeszcze widzę miejsce na przynajmniej 2-3 psy :d Jak znajdę chłopa, który to wytrzyma to nie widzę przeszkód :wink: :-? :D Quote
majka1 Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Dziękuję bardzo w imieniu swoim i Lotki :D pozwolę sobie jeszcze jedno wkleić :oops: Quote
Bonnie Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 A to moja Leia jak była malutka :D i jeszcze jedno: I jak Wam się podoba z takimi kłapouchami? :D Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
Recommended Posts