azja Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Aby ostudzić gorącą ostatnio aż nadto atmosfere na bulowatych prezentuje najnowsze zdjęcia psiurów: Arka w śniegowym szale: A to maleństwo które o mały włos wróciłoby ze mną do domu: Nawet troche siebie wam 'wyjawie' w przypływie dobrego nastroju :lol: Jak będziecie grzeczni to jeszcze coś wrzuce 0X Pozdrawiam Asia&Arka&Mrówka Quote
mrowka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 azja jestesmy bardzo grzeczny :angel: :D Piesio jak i pancia boscy ;) Quote
Julka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Nie widzę zdjęć :-? :-? :-? :-? :-? :-? :( Quote
Marek z Gromem Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 A JA jestem grzeczny fotki są super i mam pytanko czy sie Azja wybierasz do leszna Quote
azja Posted February 18, 2004 Author Posted February 18, 2004 Hmmm.. dziwne ... dziwne.... u mnie wszystko chodzi jak trza :-? Quote
azja Posted February 18, 2004 Author Posted February 18, 2004 Marek..... na championy to my tylko popatrzeć... daleko nie mam, ale terminu nie jestem pewna.. to jest w ten weekend? Quote
Ania-Bajka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 O rany... Ten slodki maluch i ten psiak na sniegu skojarzyly mi sie z Hektorkiem- kiedys malutkim, a teraz duzym i ciagle probujacym nam udowodnic jak nieprawdziwe sa wszystkie opinie o ASTach. Np. ta, ze sa ta psy chetnie uczace sie, oraz lubiace ciagnac... :wink: Probowalismy wykorzystac Hektora do ciagniecia sanek- taka ladna zima, ciagniecie podobno dla amstaffow wskazane, szelki mamy... Zaczelismy powolutku, od pustych sanek, a potem sanek z malym obciazeniem. Jeszcze do pustych jakos dal sie przekonac (ilez smakolykow zostalo zjedzonych... :angel: ), ale gdy tylko wyczul maly opor po prostu nieruchomial i nie mozna go bylo z miejsca ruszyc. A potem snieg stopnial... :( Czasami mam wrazenie, ze on stosuje taktyke Bursztyna z "Puc, Bursztyn i goscie", jesli wiecie co mam na mysli... :lol: Quote
tufi Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Ja byc grzeczna i ja widziec cudo fotki :D Ja chciec wiecej A'propos Leszna - jest w niedziele - jesli ktos bedzie z Poznania jechal, to chetnie sie zabiore :D Quote
Sirius Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Suuuper te psiaki, a tak na marginesie to szkoda że tak szybko rosną szczeniaki są takie fajne Pozdrawiam i chętnie zobacze więcej Quote
tunio Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Marek..... na championy to my tylko popatrzeć... daleko nie mam, ale terminu nie jestem pewna.. to jest w ten weekend? w ten :roll: Quote
azja Posted February 19, 2004 Author Posted February 19, 2004 Tufi... jeśli będe jechać to Cie zabiore, ale decyzja pewnie zapadnie nie wcześniej niż w sobote..... jestem obecnie w Poznaniu więc jeśli to będzie fizycznie wykonalne to pojadę... Jeśli chodzi o te maluchy.. nie mogę tego pieska odżałować... jakby sie tak koło kwietnia urodził to byłby mój :cry: Znajomi o których wspominałam wzięli sunie z tego miotu i Julka wzięła pieska.... ja sie zakochałam w tym 'ciapku' ze zdjęcia i się z nim rozstac nie mogłam. Suczka znajomych rośnie jak na drożdżach i wojuje też coraz bardziej :lol: jest przesłodka i podbiła serca wszystkich (szczególnie swojego braciszka 9-miesięcznego Asta-brata mojej Arki zresztą)... miot był dorodny i przepięknie umaszczony.. naprawde cudne maluchy... A co do zdjęc... wrzuce coś jeszcze :) Quote
tufi Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Oki - to czekam na wiadomosc :) W sobote jedziemy z darami do Wielunia, ale wieczorem juz pewnie bede :D Quote
Marek z Gromem Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Ja właśnie tez wie jeszcze wacham czy jechac do leszna czy nie. My tu gadu gadu, a miało byc więcej fotek Azja nie obijaj się :o , zostaw pączka i wrzuc fotki. Quote
azja Posted February 19, 2004 Author Posted February 19, 2004 Marek.. jakie pączki jakie pączki ..... ja właśnie wracam z 3-godzinnego treningu... a ilość zjedzonych dziś pączków to 0! :lol: Jak tak bardzo chcecie to wrzucam nowe fotki (tym razem już bez mej facjaty bo to by już była przesada 8) ) Chwilowo wystarczy.... co za dużo to nie zdrowo :D Quote
Thaliaa Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Super zdjęcia. Jak dla mnie może być więcej :wink: Quote
Marek z Gromem Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Ja tez popieram więcej fotek, a te co są są super Azja wpadni do leszna to jakiegoś pączka (albo ine ciastko) Ci kupię obiecuję :) Quote
mrowka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 T.J.W. ;) Super!! Nam nic nie zaszkodzi :P mozesz dawac wszystkie od razu.. Quote
CHI Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Zdjęcia super, dawaj dawaj Już wiem co ma wspólnego bokser z AST-gdzieś sie przewijał taki wątek :wink: Spojrzenie!! Moja mała bokserka tak na mnie patrzy jak to cudo na zdjęciu! Jak ją zapytam kto zerżarł fotel :wink: :D Quote
mrowka Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Ja tez znam doskonale to spojrzenie :lol: CHI kto zjjadl ten fotel?? Przeciez nie ona.. :lol: rozwala mnie to ich spojrzenie Quote
sobol Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 to chyba z tym spojrzeniem to kazdy pies do kazdego moze byc podobny :) ale bokser z astem nie bardzo maja wspolnych przodkow ( oczywiscie z tego co sie orientuje). Kazdy kto szuka jakichs podobienstw zawsze je znajdzie ;) Quote
Dag Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 nie no... Chruma jak się pytam kto zeżarł fotel- to już nie ściemnia, że to nie ona, tylko od razu się płaszczy. Dobrze wie, że ja wiem. Chociaż wcześniej ściemniała... A to spojrzenie z ostatniej foty to ja bym zinterpretowała bardziej jako: "mój badyl... nie oddam... sama zdobyłam, sama se przyniosłam, to spadaj" Genialna fota :evilbat: . Quote
tufi Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Nie moge przestac wpatrywac sie w te oczeta :) Wiecej! :evilbat: Quote
Miga Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Magnetyzuje spojrzeniem, i mysle że patyczka by raczej nie oddała dobrowolnie ;) czekamy na dalsze fotki Quote
Recommended Posts