Itske Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Magda81 napisał(a):Wystawiałam u tej Pani psa koleżanki. Myślę, że największe szansze u niej mają jej znajomi i zagraniczni wystawcy. . Pozwolę sobie też napisac swoja opinię, moja suka była sędziowana pzrez P. Kochan, nie jestem jej znajomą, nigdy przedtem sie z nią nie spotkałam, psa mam dośc rzadkiej rasy, oceniła obiektywnie, baaardzo dobrze ją wspominam, była miła, kompetentna i rzeczowa. Quote
Dioranne Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Macie jakieś opinie o tej Pani? Szczególnie interesuje mnie jej podejście do szczeniaków (klasa baby dokładnie). ;-) Czy pomaga, mówi co można poprawić itd., czy może od razu wymaga, żeby było perfect? Quote
Ganzi Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Dioranne napisał(a):Macie jakieś opinie o tej Pani? Szczególnie interesuje mnie jej podejście do szczeniaków (klasa baby dokładnie). ;-) Czy pomaga, mówi co można poprawić itd., czy może od razu wymaga, żeby było perfect? W mojej ocenie podejście ma stostunkowo niewymagające, aczkolwiek jeśli psiak nie chce zostać wystawiony to nie ma kobieta wyboru. Ocenia przede wszystkim umiejętność i chęć psiaka do pokazania swoich walorów czy to w klasie baby czy championów - bardzo lubi tzw. show psa, któremu nie strasze są ringi + oczywiście prawidłowa budowa :P Quote
Recommended Posts