Wasylek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Hej :lol: Od 5 dni jest z nami szczeniak ma ok.7 tygodni, i martwi mnie to że od godz. 3 w nocy ciągle piszczy, łazi wszędzie jakby szukał matki i skomli , czy to normalne że zaaklimatyzowanie zajmuje mu tak długo? W dzień bawi się normalnie, je , zakumplował się ze starszym psem tylko te nocne płacze, uwierzcie mi to nie jest jakieś popiskiwanie tylko głośne wycie, że wszystko słychać na dworze :shake: Czy mogę mu jakoś pomóc ? Quote
wloaka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Hej, podepnę się pod temat bo mam identyczny problem z moim szczeniakiem. To co się wyrabia w nocy to jest jakaś masakra:/ Proszę o pomoc. Quote
Dink Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 A gdzie śpi szczeniak, z kimś w pokoju czy w osobnym pomieszczeniu? Quote
Wasylek Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Śpi w osobnym pomieszczeniu, ale po tym tygodniu problem się skończył :multi: Napisałam bo wydawało mi się to dziwne (mój starszy pies skomlał tylko 2 noce a ten aż tydzień) Quote
Dink Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 No to dobrze, że już psiak nie piszczy. Pewnie tęsknił i nie był przyzwyczajony do spania samemu. A psy też są różne, jeden będzie skomlał dłużej inny w ogóle Quote
Recommended Posts