Kaas1 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ostatnio wypadły mi deklaracje, więc mogę wziąć deklarację stałą na Rudego, niestety tylko 20 zł..... Quote
Macia Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Lacia napisał(a):Jeżeli Rudi nie ma problemów z innymi psami to możemy z Macią zabrać go do siebie.. Można szukać transportu, kawał drogi jest do przebycia ale damy rade. I mam nadzieję, że będziemy mogły liczyć na wsparcie. Rudi to będzie nasz 11 pies. Pojedzie do wspaniałego hoteliku gdzie na pewno będzie mu dobrze. My bywamy tam praktycznie codziennie ;). Niestety nasze stadko jest mało adopcyjne. Mamy 5 psów powyżej 7 lat, jednego bez łapy, 2 mają spore problemy behawioralne więc kolejny pies mało adopcyjny to spore obciążenie. Dodam, że hotelik zaproponował, że jeśli uda się do nas przywieźć Rudiego to pierwszy miesiąc ma za darmo. To jest z ich strony ogromne wsparcie! Jestem naprawdę wdzięczna. Quote
edek Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Lacia i Macia :loveu: Deklaracje: Pani z fb – jeden m-c w hoteliku edek – 10 zł stała aryste – 20 zł stała asiuniab – 10 zł stała Kaas1 – 20 zł stała ania75 – stała ( nie wiem ile ) mdk8 – coś od czasu do czasu Tylko, żeby zdążyć go zabrać przed wywózką :placz: Quote
mestudio Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Lacia napisał(a):Jeżeli Rudi nie ma problemów z innymi psami to możemy z Macią zabrać go do siebie.. Można szukać transportu, kawał drogi jest do przebycia ale damy rade. Dziękuję :-),szukam transportu:loveu: Kaas1 napisał(a):Ostatnio wypadły mi deklaracje, więc mogę wziąć deklarację stałą na Rudego, niestety tylko 20 zł..... Pięknie dziękuję w imieniu staruszka:loveu: Macia napisał(a):I mam nadzieję, że będziemy mogły liczyć na wsparcie. Rudi to będzie nasz 11 pies. Pojedzie do wspaniałego hoteliku gdzie na pewno będzie mu dobrze. My bywamy tam praktycznie codziennie ;). Niestety nasze stadko jest mało adopcyjne. Mamy 5 psów powyżej 7 lat, jednego bez łapy, 2 mają spore problemy behawioralne więc kolejny pies mało adopcyjny to spore obciążenie. Dodam, że hotelik zaproponował, że jeśli uda się do nas przywieźć Rudiego to pierwszy miesiąc ma za darmo. To jest z ich strony ogromne wsparcie! Jestem naprawdę wdzięczna. Ja jestem Wam ogromie wdzięczna:loveu: Jak pisałam na FB -Ola i Jola w tym tygodniu nie dadzą rady z transportem więc szukamy, jakby ktoś coś wiedział o trasie Radom - Poznań (Leszno) lub Warszawa - Poznań (Leszno) to krzyczeć głośno!!!:loveu: Quote
mysza 1 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 O jak dobrze, że i Rudi ma coś na horyzoncie. :) Robi się taka masa psów, że koniec świata :( Quote
mestudio Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='edek']Lacia i Macia :loveu: Deklaracje: Pani z fb – jeden m-c w hoteliku edek – 10 zł stała aryste – 20 zł stała asiuniab – 10 zł stała Kaas1 – 20 zł stała ania75 – stała ( nie wiem ile ) mdk8 – coś od czasu do czasu Tylko, żeby zdążyć go zabrać przed wywózką :placz: Nikt tej deklaracji mi nie potwierdził. Quote
Olena84 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Lacia napisał(a):Jeżeli Rudi nie ma problemów z innymi psami to możemy z Macią zabrać go do siebie.. Można szukać transportu, kawał drogi jest do przebycia ale damy rade. Dziękuje że zajrzałaś;), bo juz sie martwiłam. Quote
ania75 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ja potwierdzam 20 zł / mies. tylko poproszę o konto i przypomnienie na pryw. jak już coś będzie wiadomo - dobrze ze coś się dzieje:multi: Quote
mestudio Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Olena84 napisał(a):Dziękuje że zajrzałaś;), bo juz sie martwiłam. Czyżby znalazł się sprawca dzisiejszego cudu:-). ania75 napisał(a):ja potwierdzam 20 zł / mies. tylko poproszę o konto i przypomnienie na pryw. jak już coś będzie wiadomo - dobrze ze coś się dzieje:multi: Dziękujemy bardzo. Zastanawiam się tylko jak z kontem, czy przelewy zechcą księgować u siebie Macia i Lacia czy wolą inną opcję. Zapytam. Quote
Kaas1 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 w razie czego poproszę na priva numer konta Quote
edek Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Deklaracje: Pani z fb – jeden m-c w hoteliku - nie potwierdzone edek – 10 zł stała aryste – 20 zł stała asiuniab – 10 zł stała Kaas1 – 20 zł stała ania75 – 20 zł stała mdk8 – coś od czasu do czasu Quote
Aryste Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 tez poprosze o numer konta na priv. dzisiaj wieczorem wplace deklaracje. Quote
Lacia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 mestudio napisał(a): Zastanawiam się tylko jak z kontem, czy przelewy zechcą księgować u siebie Macia i Lacia czy wolą inną opcję. Zapytam. Nam obojętnie. My mamy z macią wspólne konto tylko na zwierzaki. Ewentualne wpływy moga być na to konto. Każda ma do niego dostęp więc nie ma problemu. Quote
mestudio Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Lacia napisał(a):Nam obojętnie. My mamy z macią wspólne konto tylko na zwierzaki. Ewentualne wpływy moga być na to konto. Każda ma do niego dostęp więc nie ma problemu. To uważam, że taka opcja będzie najrozsądniejsza - pieniążki bezpośrednio do dziewczyn niech lecą. Ja jeszcze bym chciała wiedzieć ile tych pieniążków będzie potrzebne miesięcznie? Quote
paula_t Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Pojawiło się światełko w tunelku....Lacia i Macia, jesteście fantastyczne!:loveu: I ogromne dzięki właścicielce/właścicielowi hoteliku za takie wsparcie! Jeśli tylko potwierdzi się propozycja osoby z fb, to Rudi będzie, prócz deklaracji, zabezpieczony na 2 miesiące. Quote
Martika&Aischa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 nie było mnie cały dzień a tu takie wieści :multi: Dziewczynki ( Lacia, Macia) jesteście CUDOWNE :loveu::loveu::loveu: Rudi kochany psiaku to Ci się udało :multi::multi::multi: Quote
mdk8 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ja też potwierdzam propozycję wpłaty od czasu do czasu bo niestety jestem okropnie zadeklarowana i muszę trochę odpuścić bo niedługo pójdę z torbami. Poproszę nr. konta, jak tylko będę mogła to pomogę. Quote
ajw Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Wybaczcie, że nie wspomogę finansowo...Rudi trzymam kciuki za ciebie!! Quote
sharka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 podczytuję wątek, wpłacę choć 20 zł bo stałej nie dam rady :/ w wolnej chwili proszę o nr konta (tzn gdzieś miałam ale zapodziałam) Quote
mestudio Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 sharka napisał(a):podczytuję wątek, wpłacę choć 20 zł bo stałej nie dam rady :/ w wolnej chwili proszę o nr konta (tzn gdzieś miałam ale zapodziałam) Dziękujemy bardzo:-). Quote
Macia Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Nie mam w tej chwili za bardzo czasu wszystkiego doczytać. Lacia porozsyła ew. numery konta. Wszystkim bardzo dziękujemy! Na 11 psów pod naszą opieką to będzie jedyny, który ma jakiekolwiek deklaracje ;). Jeśli chodzi o transport mamy psa, który ma jechać do Warszawy (z Poznania). Byłoby super gdyby się udało połączyć ten transport. Zawsze koszty byłyby o połowę mniejsze. Quote
Olena84 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Macia napisał(a):Nie mam w tej chwili za bardzo czasu wszystkiego doczytać. Lacia porozsyła ew. numery konta. Wszystkim bardzo dziękujemy! Na 11 psów pod naszą opieką to będzie jedyny, który ma jakiekolwiek deklaracje ;). Jeśli chodzi o transport mamy psa, który ma jechać do Warszawy (z Poznania). Byłoby super gdyby się udało połączyć ten transport. Zawsze koszty byłyby o połowę mniejsze. Wszystko sie chyba cudownie zakonczy Quote
Lacia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Zaraz porozsyłam numer konta. Poza tym korzystając z okazji pozwolę sobie zaprasić wszystkich na dwa bazarki na pokrycie kosztów hoteliku naszej Mimi bez łapki! Może akurat ktoś coś kupi :cool3: portfele, torebki, wizytowniki itd http://www.dogomania.pl/forum/threads/246502-Etui-na-wizyt%C3%B3wki-telefony-klicze-portfele-i-torebki-do-10-09-20-00 ubrania http://www.dogomania.pl/forum/threads/246609-CIUSZKI-dla-Mimi-do-8-09-20-00 Quote
mestudio Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='Lacia']Zaraz porozsyłam numer konta. Poza tym korzystając z okazji pozwolę sobie zaprasić wszystkich na dwa bazarki na pokrycie kosztów hoteliku naszej Mimi bez łapki! Może akurat ktoś coś kupi :cool3: portfele, torebki, wizytowniki itd http://www.dogomania.pl/forum/threads/246502-Etui-na-wizytówki-telefony-klicze-portfele-i-torebki-do-10-09-20-00 ubrania http://www.dogomania.pl/forum/threads/246609-CIUSZKI-dla-Mimi-do-8-09-20-00 Zaprosiłam się :-). Quote
Recommended Posts