Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spróbuje napisać do Przygarnij psy na fb i może zrobie im wydarzenie chociaż ja mam tam profil od kudłaczy do adopcji a one ani troche nie kudłate.

Prosze o jak najwiecej ogłoszeń.
Tekst mozna przerabiać dowolnie , jak możecie i potraficie, napisałam wszystko co wiem od tych dwóch dziewczyn z Kozienic co są na fb i mają bezpośredni kontakt z psiakami. Może w tytule nie pisać im ion psiaków, bo to pewnie wychwytują w podobnych ogłoszeniach tylko np zamiast Rudi to Rudzielec.

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Spróbuje napisać do Przygarnij psy na fb i może zrobie im wydarzenie chociaż ja mam tam profil od kudłaczy do adopcji a one ani troche nie kudłate.

Prosze o jak najwiecej ogłoszeń.
Tekst mozna przerabiać dowolnie , jak możecie i potraficie, napisałam wszystko co wiem od tych dwóch dziewczyn z Kozienic co są na fb i mają bezpośredni kontakt z psiakami. Może w tytule nie pisać im ion psiaków, bo to pewnie wychwytują w podobnych ogłoszeniach tylko np zamiast Rudi to Rudzielec.

ok. tylko ja nie wiedziałam, że One mają ogłoszenia, i troszkę tam dopisałam, ale i tak się dopatrzyli:(

Posted

Strasznie tu pusto - czy możecie napisać coś więcej o piakach. Jakie są (wielkość), czy są łagodne - rozumiem że zachowanie w domu nie wiemy za bardzo...... no i co teraz z nimi - czy ich nie wywieźli ......

Posted

ania75 napisał(a):
Strasznie tu pusto - czy możecie napisać coś więcej o piakach. Jakie są (wielkość), czy są łagodne - rozumiem że zachowanie w domu nie wiemy za bardzo...... no i co teraz z nimi - czy ich nie wywieźli ......

no właśnie psiaki nie maja dużego powodzenia:(

Posted

Kopiuję tutaj post ewu z wątku kozienickiego:
[quote name='ewu']Lando i Rudi będą miały opłacony hotelik przez jedną Panią z FB- przez jeden miesiąc.Pani wyłoży 800 zł.
Po miesiącu Lando biorą pod swoją opiekę Jola i Ola z FB.
Rudiemu musimy my zebrać deklaracje.Mamy miesiąc.
Za Filona inna Pani będzie stale opłacała połowę za hotelik, inna deklarowała jakąś kwotę.
To bardzo dużo...
Trzeba założyć Rudiemu i Filonowi wątki i żebrać.
Lando będzie bezpieczny.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Lando i Rud są pieskami łagodnymi, średniej wielkości , waga Rudiego ok.17kg.
Tam na miejscu w Kozienicach są dwie osoby - Jola i Ola z fb.

To może tańszy hotelik się znajdzie.

Posted

Ale to chodzi o odpowiedzialność finansowa, a piesek jak pojedzie do hotelu to też będzie nie w Kozienicach, więc nie będą miały z nim kontaktu, poza tym one biorą na siebie Lando i mają jeszcze staruszka Pepe wraz z ewu, z tego co wiem.

[SIZE=5]RUDI - na pewno czeka go wywóz :-(- info z dnia 28.08.2013: jest osoba z fb, która chce pokryć miesiąc pobytu psiaka w hotelu, potem trzeba potrzebne będą deklaracje na miesięczne utrzymanie Rudiego w hoteliku,
czy mu sie uda ???!!!

Posted

ale ulga - mamy miesiąc aby coś wykombinować dla Rudiego - też myślę ze może jakiś tańszy hotelik uda się znaleźć... Ja jestem z zachodniopomorskiego więc fizycznie wiele nie pomogę ale mogę dać jakąś stałą dla Rudzika ......

Posted

Aryste napisał(a):
Moge zadeklarowac na rudiego 20 zl/ msc.deklaracja stala

ania75 napisał(a):
ale ulga - mamy miesiąc aby coś wykombinować dla Rudiego - też myślę ze może jakiś tańszy hotelik uda się znaleźć... Ja jestem z zachodniopomorskiego więc fizycznie wiele nie pomogę ale mogę dać jakąś stałą dla Rudzika ......

Super, dziękujemy bardzo :).