Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani jak nie rozreklamujemy wątku, psy nie będą miały szans, proszę powklejajcie na swoje wątki, informację o psiakach, bo One tam zginą;
ja wkleiłam u Yody, może ktoś przyjdzie i wesprze;

czy mamy w ogóle jakiś plan A, B, czy C??

czy liczymy jedynie na ogłoszenia??
jeśli tak, to proszę podajcie na wątek, który powyżej wkleiłam, dane i info o psiakach;

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Te psiaki są z wątku psów kozienickich, tam umieszczamy wszelkie aktualne informacje o nich. Dogo07, czy zapytałaś Olę i Jolę o pozwolenie na kopiowanie ich zdjęć? Ostatnio miały o to pretensje i wolałabym uniknąć podobnych sytuacji. Zwyczajnie bywam zadziwiona czasami -wiesz czym :-).

Edited by mestudio
Posted

Jestem w kontakcie z Jolą i moge wykorzystywać ich zdjęcia i info.
Stąd też watek o psiakach.

Na co liczymy ?

1) na cud
2) na ogłoszenia.

Zaraz asiuniab dam wszystko co potrzeba do ogłoszeń i dziękuję!

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jestem w kontakcie z Jolą i moge wykorzystywać ich zdjęcia i info.
Stąd też watek o psiakach.

Na co liczymy ?

1) na cud
2) na ogłoszenia.

Zaraz asiuniab dam wszystko co potrzeba do ogłoszeń i dziękuję!

jejku ja nie wierzę w cuda, tylko w ciężką pracę:(

Posted

Ja też nie wierzę w cuda, wklejam link do wątku na moim wątku zbiorczym z podpisu.

Potrzebny jest plan B co najmniej...jakiś tymczas choćby na tydzień-dwa. Ja z zachodniopomorskiego nie za dużo mogę fizycznie, jak kozienickie pay trafiały do Białogardu to je wyciągałyśmy na DT jak dobrze pamiętam mam 4 suki z Kozienic.

Posted

Tu jest link do tego psygarnij, ale ja się na tym też nie znam https://www.facebook.com/psygarnij?fref=ts :(

Tak piszą:
W sprawie dodania psa kontakt wyłącznie na adres: adopcj@psygarnij.pl:

1. Zgłoszenie do adopcji:
• Temat maila ADOPCJA
• Załącznik: min.3 zdjęcia (rozmiar do kilkuset kb)
• Opis zwierzęcia (typ, wiek, charakter, stosunek do innych zwierząt, powód adopcji, lokalizacja, ewentualne warunki adopcji, kontakt: mail+telefon do opiekuna psa)
• W przypadku znalezienia domu koniecznie kontakt zwrotny, chętnie ze zdjęciem z nowego domu

Posted

iwonamaj napisał(a):
Tu jest link do tego psygarnij, ale ja się na tym też nie znam https://www.facebook.com/psygarnij?fref=ts :(

Tak piszą:
W sprawie dodania psa kontakt wyłącznie na adres: adopcj@psygarnij.pl:

1. Zgłoszenie do adopcji:
• Temat maila ADOPCJA
• Załącznik: min.3 zdjęcia (rozmiar do kilkuset kb)
• Opis zwierzęcia (typ, wiek, charakter, stosunek do innych zwierząt, powód adopcji, lokalizacja, ewentualne warunki adopcji, kontakt: mail+telefon do opiekuna psa)
• W przypadku znalezienia domu koniecznie kontakt zwrotny, chętnie ze zdjęciem z nowego domu

Iwonko, wystarczy do nich napisać maila, w którym jest opis psiaka i zdjęcia (zgodnie z instrukcją) i oni po zaakceptowaniu sami umieszczają psiaka na swoim profilu. Wczoraj właśnie tam trafiła Brenusia pod moją opieką, a zolziatko zaledwie kilka godzin wcześniej wysłała maila, więc długo się nie czeka.
Ja jedyne co bym mogła zrobić, to wysłać maila, ale już nie odpowiem na ewentualne pytania ludzi na fb, więc to trochę bez sensu :/
Nie wiem czy trzeba pytań Jolę i Olę czy można tam psiaki wstawić...?:roll:

Posted

paula_t napisał(a):
Iwonko, wystarczy do nich napisać maila, w którym jest opis psiaka i zdjęcia (zgodnie z instrukcją) i oni po zaakceptowaniu sami umieszczają psiaka na swoim profilu. Wczoraj właśnie tam trafiła Brenusia pod moją opieką, a zolziatko zaledwie kilka godzin wcześniej wysłała maila, więc długo się nie czeka.
Ja jedyne co bym mogła zrobić, to wysłać maila, ale już nie odpowiem na ewentualne pytania ludzi na fb, więc to trochę bez sensu :/
Nie wiem czy trzeba pytań Jolę i Olę czy można tam psiaki wstawić...?:roll:

W ogłoszeniu podaje się maila i nr telefonu i ludzie z pytaniami powinni dzwonić lub pisać na podane kontakty. Oczywiście często zapominają, ale psygarnij przypomina. To ja się zaczynam znów zastanawiać, czemu nie zamieścili mojego Miśka...

Posted

Rubik napisał(a):
W ogłoszeniu podaje się maila i nr telefonu i ludzie z pytaniami powinni dzwonić lub pisać na podane kontakty. Oczywiście często zapominają, ale psygarnij przypomina. To ja się zaczynam znów zastanawiać, czemu nie zamieścili mojego Miśka...

Rubik, spróbuj napisać do nich jeszcze raz, może im mail umknął albo nie doszedł....:roll:
No właśnie widać, że pod ogłoszeniami jest sporo komentarzy i pytań, więc warto by było, gdyby zrobił to ktoś, kto ma dostęp do fb.
Zarówno w ogłoszeniach, jak i na fb trzeba wystosować jakiś "dramatyczny" apel, napisać, że to pilne...

Posted

ponieważ ktoś wcześniej zgłosił się po ogłoszenia z moich pakiecików, ja w tej chwili zrobiłam ogłoszenia na gumtree i tablica pl. chcę je wyróżnić, i nieco tekst "wyciągnąć" żeby ktoś, choćby dał psiakom jakiś czas, choćby dt; podałam swój adres mailowy, bo już je aktywowałam, lecz czekają na "akceptację" moda;