Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']Bazarek na dług po Rudim :smile:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256798-Ciuszki-na-d%C5%82ug-Rudiego-do-25-08-20-00?p=22374922#post22374922"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256798-Ciuszki-na-dług-Rudiego-do-25-08-20-00?p=22374922#post22374922[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy! Zaraz lecę na bazarek.

[quote name='mdk8']w lipcu wpłaciłam swoją deklarację 5,- i będę płacić dalej aż do spłacenia długu.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy! :loveu:

[quote name='ania75']lecę zobaczyć - A co tam u Rudiego?[/QUOTE]

[quote name='azalia']Powodzenia pieseczku!

Są jakieś wieści,a może foteczki?[/QUOTE]

Przepraszam, ale byłam dłuższy czas bez dostępu do dogo. U Rudiego super, Ania go regularnie widuje. Poproszę o zdjęcia chłopaka z nowego domu, sama chętnie je zobaczę. Rudzielec teraz Kojot zachowuje się bardzo dobrze i już całkiem zgrał się z rodziną.

Posted

Na razie mam jedno zdjęcie Kojota robione na szybko. Potem będzie więcej:

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/691dfd527147db80.html][IMG]http://images68.fotosik.pl/100/691dfd527147db80med.jpg[/IMG][/URL]

• 2 weeks later...
Posted

dorcia2 napisał(a):
przybywam z bazarku i życzę Rudaskowi szczęścia w nowym domu:multi:

Witamy ;).

Dzisiaj przypadkiem spotkałam Kojota/Rudzielca. Faktycznie wygląda super. Sierść ma piękną. Bardzo grzeczny był. Niestety muszę się poskarżyć, że po tylu miesiącach pod naszą opieką chłopak na mój widok ledwie zareagował :mad:. Spokojnie dał się pogłaskać, ale zostałam potraktowana jak obca osoba :evil_lol:. To dobrze, widać że idealnie się już dopasował do swojej rodziny.

Posted

Macia napisał(a):
Witamy ;).

Dzisiaj przypadkiem spotkałam Kojota/Rudzielca. Faktycznie wygląda super. Sierść ma piękną. Bardzo grzeczny był. Niestety muszę się poskarżyć, że
po tylu miesiącach pod naszą opieką chłopak na mój widok ledwie zareagował :mad:. Spokojnie dał się pogłaskać, ale zostałam potraktowana jak obca osoba :evil_lol:. To dobrze, widać że idealnie się już dopasował do swojej rodziny.

Nie ma wdzięczności oj nie ;)

• 1 month later...
Posted

ile jeszcze długu zostało ?

Myślę, że niewiele lub nic nie zmieniło się z wyliczenia w 1 poście:

ŁĄCZNIE: - 953,3

-79zł za transport 

Posted

Maciu masz pełną skrzynkę.

Czy wpłaty mają iść na konto to co poprzednio?

Tak, jasne.

U Rudiego wszystko dobrze. Miał chwilowe problemy żołądkowe, ale były one spowodowane karmą, którą kiepsko tolerował. Niestety pojawił się nowy zdrowotny kłopot, Rudzielec ma problemy z sercem. Dostaje leki i jest dobrze. W końcu to starszy pies i nie ma się co dziwić. Ma grono swoich fanów na "osiedlu" i chyba wszystkie dzieci znają Kojota. Naprawdę miał szczęście.

Posted

Tak, jasne.

U Rudiego wszystko dobrze. Miał chwilowe problemy żołądkowe, ale były one spowodowane karmą, którą kiepsko tolerował. Niestety pojawił się nowy zdrowotny kłopot, Rudzielec ma problemy z sercem. Dostaje leki i jest dobrze. W końcu to starszy pies i nie ma się co dziwić. Ma grono swoich fanów na "osiedlu" i chyba wszystkie dzieci znają Kojota. Naprawdę miał szczęście.

Miał chłopak szczęście, ze trafił do tej rodziny :)

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo dziękujemy wszystkim którzy wspierali Rudiego, również po jego adopcji pomagając spłacać dług. Dziękuję też b-b za organizowanie bazarków. Tym samym dług za utrzymanie Rudiego został wyrównany. Tak naprawdę pozostało jego 44,06 zł za transport i Rudi będzie całkowicie na "czysto". Dziękujemy!!

• 1 month later...