mestudio Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ja trochę zaginęłam,ale miałam nalot rodziny, teżproszę nr konta. I tak zaoszczędziliśmy 200 zł dzięki temu transportowi. Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 i ja ............. co tam Rudasku ? Quote
mestudio Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Swego czasu dostałam od Ewa Marta 100 zł na utrzymanie Kruszynki - wystraszonej suni z przytuliska. Ponieważ Kruszynka dojadła karmę po szczeniaku i dość szybko znalazła dom to 100 zł jest i przelewam je za transport Iskierki i Rudiego. Quote
mestudio Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Jak dojdą pieniążki za transport proszę potwierdzić http://www.dogomania.pl/forum/threads/245932-Wystraszony-Taj-w-hoteliku-u-Murki-Kruszynka-w-DS-potrzebne-finanse-dla-Taja Quote
paula_t Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 I ja zaglądam z nadzieją na wieści.... Quote
edek Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 UWAGA! Bemowo/Chomiczówka - potrzebna pomoc w złapaniu potrąconej przez tramwaj/pogryzionej suni: http://www.dogomania.pl/forum/thread...LANACH-BEMOWIE Podeślijcie, komu możecie... :modla: Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Zaglądam do Rudiego z nadzieją na jakąś fotkę :roll:. Quote
Macia Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Przepraszam, ale mam problem z dogo (pw nie dochodzą itp.) i jakimś cudem zniknął mi ten wątek. Niestety u nas teraz mało ciekawy okres, bo ja wracałam na studia, a Ania się przeprowadza i brakuje czasu. U Rudiego wszystko dobrze. Biega, przychodzi na mizianie. Ma rozrywkę z prowokowania Bestii :roll:. I zachowuje się czasami jak wiejski burek :razz:. Ogólnie wszystko dobrze. Dostaje witaminy na sierść, bo była w średnim stanie i został razem z resztą stada odpchlony i zabezpieczony na kleszcze. Niestety mimo ogłoszeń zainteresowanie jest zerowe. Co do zdjęć to nie mogę wgrać. Ale można zobaczyć tutaj. Jak wrócę na weekend to pewnie będą nowe: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.385895381540012.1073741883.119933614802858&type=1 Quote
Martika&Aischa Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dziewczynki proszę pomóżcie :-( jeśli czegoś na szybko nie wymyślimy Sonia wyląduje na ulicy :-( właścicielka wyjeżdża do Anglii i chce się suni pozbyc jak najszybciej :-( nie rozumie że potrzebujemy czasu. Nie wiem już czy jej nie prosic aby odwiozła ją do schroniska bo chce ją podrzucic na teren Huty Katowice a tam szukaj wiatru w polu :-( Sonia ma komplet ogłoszeń ale niestety ani pół zapytania :-(:-(:-( Quote
Macia Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Udało mi się chyba wgrać jakieś zdjęcia, których jeszcze nie pokazywałam. Ogólnie na zdjęciach Rudi wydaje się większy niż w rzeczywistości. Ale za to widać jego krzywy ryjek z przodozgryzem. Słodki jest przez to :lol:. Quote
Martika&Aischa Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 kochany poczciwy Rudy :) to Ci się chłopaku udało :):):) teraz tylko domku najlepszego na świecie pilnie potrzeba do pełni szczęscia ;) Quote
asiuniab Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki proszę pomóżcie :-( jeśli czegoś na szybko nie wymyślimy Sonia wyląduje na ulicy :-( właścicielka wyjeżdża do Anglii i chce się suni pozbyc jak najszybciej :-( nie rozumie że potrzebujemy czasu. Nie wiem już czy jej nie prosic aby odwiozła ją do schroniska bo chce ją podrzucic na teren Huty Katowice a tam szukaj wiatru w polu :-( Sonia ma komplet ogłoszeń ale niestety ani pół zapytania :-(:-(:-( mi się wydaje, że to tylko kwestia kilku dni, może miesiąca, sunia taka podatna adopcyjnie; a Rudi, jest the beściak i słodziak:) Quote
ania75 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Mam pytanie - może by założyć dla Rudiego osobny wątek albo wstawić gdzieś na początku rozliczenie - bo teraz to początek jest trochę mylący a nie każdy ma czas na czytanie całego, no i nie widać ile Rudi ma kasy, co potrzeba itd. Quote
Macia Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Dziękujemy! Rozliczenie postaram się wstawić jak już będę dzisiaj w domu. Tutaj mam problem z internetem. Quote
asiuniab Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 a jest gdzieś zestawienie deklarowiczów? Quote
edek Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='asiuniab']a jest gdzieś zestawienie deklarowiczów?[/QUOTE] Deklaracje: edek – 10 zł stała aryste – 20 zł stała asiuniab – 10 zł stała Kaas1 – 20 zł stała ania75 – 20 zł stała mdk8 – coś od czasu do czasu Quote
asiuniab Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='edek']Deklaracje: edek – 10 zł stała aryste – 20 zł stała asiuniab – 10 zł stała Kaas1 – 20 zł stała ania75 – 20 zł stała mdk8 – coś od czasu do czasu[/QUOTE] no właśnie miałam takie wrażenie, że deklaraowałam, a nie dostałam nr konta, to poproszę:) Quote
edek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='asiuniab']no właśnie miałam takie wrażenie, że deklaraowałam, a nie dostałam nr konta, to poproszę:)[/QUOTE] Pw z kontem poleciało :) Quote
Recommended Posts