Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Swego czasu dostałam od Ewa Marta 100 zł na utrzymanie Kruszynki - wystraszonej suni z przytuliska.
Ponieważ Kruszynka dojadła karmę po szczeniaku i dość szybko znalazła dom to 100 zł jest i przelewam je za transport Iskierki i Rudiego.

Posted

Przepraszam, ale mam problem z dogo (pw nie dochodzą itp.) i jakimś cudem zniknął mi ten wątek. Niestety u nas teraz mało ciekawy okres, bo ja wracałam na studia, a Ania się przeprowadza i brakuje czasu. U Rudiego wszystko dobrze. Biega, przychodzi na mizianie. Ma rozrywkę z prowokowania Bestii :roll:. I zachowuje się czasami jak wiejski burek :razz:. Ogólnie wszystko dobrze. Dostaje witaminy na sierść, bo była w średnim stanie i został razem z resztą stada odpchlony i zabezpieczony na kleszcze. Niestety mimo ogłoszeń zainteresowanie jest zerowe.
Co do zdjęć to nie mogę wgrać. Ale można zobaczyć tutaj. Jak wrócę na weekend to pewnie będą nowe:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.385895381540012.1073741883.119933614802858&type=1

Posted

Dziewczynki proszę pomóżcie :-( jeśli czegoś na szybko nie wymyślimy Sonia wyląduje na ulicy :-( właścicielka wyjeżdża do Anglii i chce się suni pozbyc jak najszybciej :-( nie rozumie że potrzebujemy czasu. Nie wiem już czy jej nie prosic aby odwiozła ją do schroniska bo chce ją podrzucic na teren Huty Katowice a tam szukaj wiatru w polu :-( Sonia ma komplet ogłoszeń ale niestety ani pół zapytania :-(:-(:-(

Posted

Udało mi się chyba wgrać jakieś zdjęcia, których jeszcze nie pokazywałam. Ogólnie na zdjęciach Rudi wydaje się większy niż w rzeczywistości. Ale za to widać jego krzywy ryjek z przodozgryzem. Słodki jest przez to :lol:.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki proszę pomóżcie :-( jeśli czegoś na szybko nie wymyślimy Sonia wyląduje na ulicy :-( właścicielka wyjeżdża do Anglii i chce się suni pozbyc jak najszybciej :-( nie rozumie że potrzebujemy czasu. Nie wiem już czy jej nie prosic aby odwiozła ją do schroniska bo chce ją podrzucic na teren Huty Katowice a tam szukaj wiatru w polu :-( Sonia ma komplet ogłoszeń ale niestety ani pół zapytania :-(:-(:-(

mi się wydaje, że to tylko kwestia kilku dni, może miesiąca, sunia taka podatna adopcyjnie;

a Rudi, jest the beściak i słodziak:)

Posted

Mam pytanie - może by założyć dla Rudiego osobny wątek albo wstawić gdzieś na początku rozliczenie - bo teraz to początek jest trochę mylący a nie każdy ma czas na czytanie całego, no i nie widać ile Rudi ma kasy, co potrzeba itd.

Posted

[quote name='asiuniab']a jest gdzieś zestawienie deklarowiczów?[/QUOTE]

Deklaracje:

edek – 10 zł stała
aryste – 20 zł stała
asiuniab – 10 zł stała
Kaas1 – 20 zł stała
ania75 – 20 zł stała
mdk8 – coś od czasu do czasu

Posted

[quote name='edek']Deklaracje:

edek – 10 zł stała
aryste – 20 zł stała
asiuniab – 10 zł stała
Kaas1 – 20 zł stała
ania75 – 20 zł stała
mdk8 – coś od czasu do czasu[/QUOTE]

no właśnie miałam takie wrażenie, że deklaraowałam, a nie dostałam nr konta, to poproszę:)

Posted

[quote name='asiuniab']no właśnie miałam takie wrażenie, że deklaraowałam, a nie dostałam nr konta, to poproszę:)[/QUOTE]

Pw z kontem poleciało :)