Jola_K Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 chwile szukalam tego watku, juz zaczelam sie niepokoic ze usuniety, przesuniety... to przez zmieniony tytul ciesze sie ze Homer ma opieke, dobrze im powiedzialas, zeby pochopnie nie usypiali kotka i slepe kotki dobrze sobie w domach radza, jesli oni nie beda go chcieli, poszukamy mu innego troskliwego domu rozumiem, ze on nie jest wychodzacy? Quote
Jola_K Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 miej z nimi kontakt, uczulaj, ze kotek musi byc leczony inaczej faktycznie moze to skonczyc sie kalectwem musza miec czas i pieniadze, na weterynarza i opieke w domu, niech beda swiadomi ze teraz troche czasu trzeba mu poswiecic, nie moga go teraz zaniedbac, jesli nie czuja sie na silach, koniecznie niech ci to powiedza Quote
Betbet Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Jolu kochana jesteś, że mi pomagasz:) Mam z nimi kontakt, jesli będzie taka potrzeba nie wiem skąd, ale wyczaruję pieniądze żeby im pomóc w leczeniu. Rozmawiałam jeszcze raz niedawno z Magdą, to bardzo dobra dziewczyna. Mówi, że nazwali Homera Pierdzik...:lol: z wiadomych względów... Jesteśmy w kontakcie,czekam na rozwój wypadków i trzymam kciuki żeby Homer choć na tyle wyzdrowiał by nie stracić całkiem wzroku. Ponoć na to drugie oko widzi tlyko z bliska, z daleka już nie. Ale już wiedzą, że ślepy kot też może funkcjonować i zszokowało ich to, ale przyjęli informację radośnie. Jej chłopak jeszcze nie jest pewny czy czuje się na siłach mieć 2 koty, w tym jednego kalekę. Rozumiem jego rozterkę i jakby co jestemw pogotowiu żeby niezwłocznie zabrać Homero-Pierdzika do siebie. Quote
Jola_K Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dobrze ze wszczelas alarm, nie mozna byc obojetnym, jak sama nie dasz rady, zawsze pros o pomoc, ale nie zostawiaj w potrzebie Quote
irma Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 który weterynarz doradził uśpienie Homera, jeżeli oślepnie ? który weterynarz chce uśpić zdrowego kota tylko dlatego, że stracił wzrok ? Betbet dowiedz się kto leczy kota - niech może idą do innego weta - jakby trzeba było to dam namiary na kilku, których mogę ze spokojem polecić Quote
Betbet Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 nie wiem gdzie tam na Jasieniu jest wet, ale un iego byli dziś pojechali do jakiegoś innego. wieczorem bede smsowac to sie dowiem co i jak Quote
Betbet Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 napisała do mnie Magda. postanowili z chłopakiem wyleczyć kota, wykastrowaći zostawić u siebie. za bardzo się z nim zżyli, żeby teraz go oddać. prosiłam, żeby w razie wszelkich problemów dzwoniła. kamień mi z serca spadł... Quote
Jola_K Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ciesze sie :) w miare mozliwosci, utrzymuj prosze z nimi kontakt i informuj nas co u koteczka, jak leczenie, zdjecia tez mile widziane Quote
Betbet Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 oczywiscie,zostałąm zreszta zaproszona na wizyte choć obawiamsie ze rpzed wyjazdem sie nei wybiore... Quote
Recommended Posts