lucky23 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Czy ktoś z was jest chętny na spacerek ze mną i moją Xeną? Preferuję małe psiaki które nie zrobią jej krzywdy :DWolałabym coś blisko Mszczonowa, ponieważ Xena nie jest jeszcze przystosowana do jazdy samochodem, a tym samym autobusem, pociągiem czy tramwajem.. :/Do końca wakacji mam full czasu, w roku szkolnym trochę mniej, ale czas się zawsze znajdzie :)Jeżeli ktoś ma ochotę pospacerować razem z nami, to proszę pisać w tym wątku albo na PW. Quote
Zenek1 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ja z chęcią, ale niestety mam za dużego psiaka :/ Quote
lucky23 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Ale zawsze możemy się spotkać i tak pogadać bez psiaków :D Albo spacerek z psiakami na smyczy. Bo jeżeli psiak jest na smyczy, to może to być nawet dog.. Chodziło mi o to że Xena jest mała i jakbym ją spuściła to żeby ten duży psiak nie podeptał :) Więc, kiedy spacerek ? Quote
lucky23 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Podbijam wątek! Nikt z Mszczonowa nie ma psa? Quote
lucky23 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Zrobiłam bannerek spacerowy, kto chce niech wkleja! :) Quote
lucky23 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Zapraszam do grupy Mazowieckie Psiaki --> https://www.facebook.com/groups/212595185588506 Zachęcam do dołączenia! Quote
Recommended Posts