Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nasze wyniki z Tulln:
Zgłoszono 12 basków, sedzia: henrik Soeborg/DK
Dadik (UPDATED JUBILEE DADDY Asiaczek FCI) - wybitnie obiecujacy; sędzia nie przyznawał lokat w kl. szczeniąt i teoretycznie na BIS Puppy powinnam pójśc z Dadikiem. Ale, moje kolano poczuło sie przez ostatnie kilka tygodni mocno przeciążone i wolałam zostawic moje siły na BOG... ale o tym za chwilę

Ofik (OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI) - bdb;

Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - DOSK.1/3, cac, cacib, bos, BOB!!! ZWYCIĘZCA TULLN 2013, BUNDESSIEGER TULLN 2013!!!!
Na BOG było nas chyba ponad 25 zwierzątek i sędzia do pierwszej.... ósemki zdecydowanie wybrała duże i puchate: samojed, AM, SH, chow-chow i chyba walhund i cos jedszcze. Na golasy i pierwotniaczki nawet nie spojrzała na ringu honorowym, bo - na ringu przygotowawczym, to kazdego psa dokładnie pomacała, kazała pobiegac itp.

Torinka (TORNEY Asiaczek FCI) - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Tulln 2013 (BUNDESJUGENDSIEGER TULLN 2013).

Gdyby ktos chciał stawkę - mam katalog moge zrobić skan:)

Pzdr.

Posted

To i ja się pochwale z naszego 2 dniowego wystawiania się w Tulln. W pierwszy dzień na CACA Betreute Rassen zgłoszonych 5 kelpie. Sędzia P.Poduschka.
psy kl.championów HE'S MY BELFAST Asocjacja - ex.1, CAC, Sieger Tulln 2013, BOS
suczki kl.pośrednia RED DUBLIN Kelpiebrink - ex.1, CAC, Sieger Tulln, BOB

drugi dzień wystawy, Bundesieger Tulln
sędzia M.Zidar
psy kl.championów HE'S MY BELFAST Asocjacja - ex.1, CAC, res.CACIB - ukończył Championat Austrii
suczki kl.pośrednia RED DUBLIN Kelpiebrink -ex.1, CAC, CACIB Bundessiegern Tulln 2013, BOB

suczka moja wymiotła wszystko. Niestety na finały żaden dzień nie zostałyśmy...;/