Jane009 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Witam serdecznie. Za kilka dni w moim domu pojawi się 4 miesięczny szczeniak rasy bokser, więc szukam dla niego odpowiedniej, naprawdę dobrej karmy. Mam z tym jednak spory problem: to mój pierwszy pies, do tej pory niezbyt interesowałam się kwestią karm, a poza tym boksiu nie toleruje kurczaka :/. Czy ktoś ma jakieś propozycje? Cena raczej nie gra roli. Quote
andromeda Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Możesz sprawdzić karmy na bazie ryby. Odchowałam szczeniaczki na rybnej karmie Forza10 i byłam bardzo zadowolona. Sa jeszcze inne marki które oferują rybne karmy dla szczeniąt np Fish4dog, Taste OF THE Wilde musisz dokładnie czytać skład żeby całkowicie wykluczyć kurczaka. Quote
KamiJe Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Z karm "bezkurczakowych" możesz sprawdzić : Wolfsblut (różne smaki, dostępny nawet z mięsem z kangura i jak wyżej wspomnianymi rybkami), Koeber's - przewaga wołowiny, Doctor Dog również z wołowiną. A jeśli będziecie mieli problemy z doborem karmy, bądź jakieś inne wątpliwości, to można zasięgnąć bezpłatnej porady eksperta do spraw żywienia na naszym portalu: http://dogosfera.pl/zapytaj-eksperta/dr-olga-lasek/ z pewnością poradzi co będzie najlepsze dla psiaka :) Quote
Recommended Posts