Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehehe pewnie podpowie, że zdaje się na mnie :D
Nie no coś muszę wybrać ale wydaje mi się też, że będzie lepiej jak ją całą widać, chociaż również myślałam o samym pyszczku :roll: ???

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli mogę wtrącić "trzy grosze" to ja bym stawiała na zdjęcie nr 4 myślę ,że dla Mury będzie korzystne pokazanie jej kochanej morduchny z bliska. Zdjęcia w gazecie są raczej małe i pokazywanie całej sylwetki trochę mija się z celem bo wtedy nie widać tego co najczęściej ludzi ujmuje czyli pycholka, wyrazu oczu itd. Jutro zawiozę kasę do schroniska to jak Pani będzie w czwartek to proszę sobie odebrać. I czekam na DOBRE WIEŚCI:lol:Pozdrawiam!

Posted

A może jakaś parówka?;-)

ania91sc napisał(a):
Dzisiaj odebrałam ze schroniska 50zł, zrobiłam przelew za ogłoszenie w wysokości 44,28zł. Czy resztę mam przelać na konto Fundacji?

Posted

Ok-wedle Pani uznania-a może gumę do żucia albo piwko tak dla relaksu?:multi:

ania91sc napisał(a):
Mogę jej kupić jakiś dodatkowy smakołyk, bo parówek to zawsze od Nas ma pod dostatkiem :D

Posted

Hehehe - mojej Lenie psie piwko bardzo smakowało :)
Ale myślę, że Mura bardziej się ucieszy np. z suszonej kiełbaski :)
Kupię jej z reszty pieniążków na czwartek :)

Posted

Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan w sprawie Murki, rozmawialiśmy 25 minut Pan o wszystko dokładnie wypytał i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Jedyne co troszkę go zniechęca to wiek Murki, gdyż nie tak dawno musieli pożegnać swojego kochanego owczarka i po prostu chcieliby młodszego psa ale Mura tak go urzekła, że chciałby ją poznać. Murka musiałaby się też dogadać z 6 letnim dzieckiem. Jeśli Panu nic nie wypadnie to przyjedzie do schroniska w sobotę... Na razie nie cieszę się na zapas, bo sami wiecie jak to czasem jest... Ale fajnie, że ktoś w końcu zadzwonił :)

Posted

Dzisiaj Murka musiała trochę poczekać na spacerek, bo aż godzinkę :( Niestety Marcin nie mógł dojechać na czas ale przynajmniej dziewczyna wyszła na trochę ponad godzinę :) Jak mnie zobaczyła przed boksem jak zabierałam Centka to chciała dostać szału aż nie mogłam na nią patrzeć, bo mi się smutno robiło, ona tak się cieszyła... Po spacerku z Centkiem jak go oddałam to wzięłam Bugiego, a Paulina Murkę jednak Marcin w tym samym momencie podjechał i Mura była tak szczęśliwa jak go zobaczyła, że naprawdę fajnie się patrzyło :) Widać, że zżyła się z nim. Potem poszliśmy na spacerek w towarzystwie Tajfuna/Rona i Bugiego. Murka jak zwykle grzeczna, nie ma na co narzekać, Marcin się z nią trochę powygłupiał i pobawił była naprawdę zadowolona. Potem Marcin pojechał, a Murka jeszcze trochę pospacerowała ze mną i Bigim :) Do boksu dostała parówki i wielką suszoną kiełbaskę (nie bardzo wiedziała co z nią zrobić :D :D :D). W sobotę kolejny spacerek - mam nadzieję, że ten Pan przyjedzie w odwiedziny do Mury.

Posted

Murka mnie dziś zaskoczyła, jeszcze nie spotkałam się z psem, który wychodząc z boksu na upragniony spacer od tygodnia, idzie grzecznie, bez napiętej smyczy, prawie że przy nodze! kochana z niej sunia, oby Pan się zdecydował:roll: