ANETTTA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 anetkag@op.pl jak klikniesz na mnie to jest opcja wyslij wiadomosc prywtna pozdr i czekam Quote
larysa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ANETTTA napisał(a):wyslijcie do mnie tez plakacik tez gdzies rozwieszę pozdr wysłany ;) Quote
Agnes B. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Isiak toś Ty skarb jest najcenniejszy:loveu: Kartki super, widzę już pierwszych licytujących:multi: Allegro pierwsza klasa:razz::loveu: Zabijcie mnie:placz::placz::placz: U mnie poukładało się tak a nie inaczej i Gorana zobaczę dopiero w piątek... Ale jak Go dorwę...:loveu::loveu::loveu: od każdego będzie wychalany potrójnie (a co sobie oszczędzać będziemy), normalnie przeniknę przez kratki.:evil_lol: Piątkowe papu będzie wzmocnione odżywką, którą poleciła Dea (i jej wet:evil_lol:);) Od następnego tygodnia będę u Gorana minimum dwa razy OBIECUJĘ (z "szefową" już wszystko ugadałam:loveu:)... Błagam nie krzyczcie, nie bijcie:placz: Sama się już pokrzywami ubiczowałam... postaram się o nowe fotki Ślicznoty:loveu: Tymczasem... GORAN POKAZUJE SIĘ NA PIERWSZEJ!!! Quote
t_kasiek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Agnes B. napisał(a): Zabijcie mnie:placz::placz::placz: U mnie poukładało się tak a nie inaczej i Gorana zobaczę dopiero w piątek... Ale jak Go dorwę...:loveu::loveu::loveu: nie zabijemy Cie bo wtedy już nie dotrzesz do Goranka :lol: Quote
Isiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kochanego Goranka ode mnie też proszę wyczochrać - on jest jak moja cavalierka w rozmiarze XXL :loveu: Quote
haker11 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Goran wskakuj na 1 stronkę niech Cię ktoś wypatrzy! Quote
ANETTTA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 poczochraj go solidnie bo on spragniony czułosci :multi::multi::multi::multi: a jak lupiej gorankowi troszeczke Quote
Agnes B. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Isiak oczywiście, że też go od Ciebie wyczochram:loveu: I od koleżanki "miniaturki";) też wymiziam:loveu::multi: ANETTA mnie będą musieli odciągać od kojca hihi:evil_lol: Z tego co pisała mi Ela, to jest lekka poprawa. Łapki, dostają włosków:razz: To wszystko wymaga czasu, ale... My się nim zajmiemy Wszyscy prawda?:loveu: Goranku szykuj się:loveu::loveu::loveu: Quote
Natussiaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 To świetnie że jakaś poprawa już jest u Goranka :bigcool::Cool!: Quote
ANETTTA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 AGNES to cudowne wiesci :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:jeszcze domek nam potrzebny biorac po uwage ze schronisko ponosiłoby koszty leczenia ..........to gdzie ten domek :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:powinni sie o GORANKA bic i stać w kolejce zgadzacie sie zemna Quote
Dea Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Przypominam o bazarku, trzeba go podnosić, żeby jak najwięcej ludzi zauważyło te piękne kartki!!!:cool3: więc cioteczki hopamy na bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70701 Quote
Agnes B. Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Kupiłam dziś Kerabol (28 zł) Goranowych pieniądzorów mamy 62,50 zł:loveu: Jesteście niesamowici:multi: (wszystko ze składek i bazarku;)) Dziś dostałam takiego maila od Eli:razz: (mam nadzieje, ze sie nie pogniewa, ze go tutaj skopiuję;)) Witaj, jest nadzieja ;) jutro ktoś prawdopodobnie przyjdzie po Gorana... dziś sprawa jeszcze jest do przedyskutowania a jeżeli zapadnie decyzja o adopcji - to wezmą go jutro. Pozdrawiam Ela Cieszymy sie nie? (Czekam na informację, kto to się Gorankiem zainteresował:loveu:) Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ojejku ale by było cudownie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:domek dla goranka :multi::multi::multi::multi::multi: \daj nam odrazu znać jak sie tylko cos dowiesz cudownie byleby niezapeszyc Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 oj to tylko wzmianka może .....a mnie juz łezka skapla....:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agnes B. Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Gdy tylko czegoś się dowiem od razu piszę:loveu: Też się wzruszyłam:placz::loveu: Byłoby cudownie:multi: Quote
haker11 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nie chcę zapeszać, ale w sercu mam OGROMĄ NADZIEJĘ że Gorankowi się uda! ;) Quote
Natussiaa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 :sweetCyb::bigcool::Cool!::thumbs::cool2::laugh2_2::klacz::BIG::laola::cunao: ***GORANEK*** Quote
larysa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Agnes B. napisał(a): Cieszymy sie nie? (Czekam na informację, kto to się Gorankiem zainteresował:loveu:) Agnes, pisz od razu KTO. DOBRY CZŁOWIEK? :crazyeye: Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 i oczywiście chcemy wiedzieć gdzie zamieszka ....aby moze był pod kontrola :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
haker11 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Kiedy będzie coś wiadomo! Siedzę w domu ściskam kciuki i siedzę jak na szpilkach!:???: :???: Quote
Agnes B. Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Siedzę i czekam, siedzę i czekam, na razie cisza...:shake: Ja się zaraz wykręcę na lewą stronę z ciekawości...:shake: Quote
larysa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 haker11 napisał(a):I co tam z Gorankiem? Już coś wiadomo?? Czekam, czekam -zawału moźna dostać...:shake: Quote
Recommended Posts