Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isiak toś Ty skarb jest najcenniejszy:loveu: Kartki super, widzę już pierwszych licytujących:multi:

Allegro pierwsza klasa:razz::loveu:

Zabijcie mnie:placz::placz::placz: U mnie poukładało się tak a nie inaczej i Gorana zobaczę dopiero w piątek... Ale jak Go dorwę...:loveu::loveu::loveu: od każdego będzie wychalany potrójnie (a co sobie oszczędzać będziemy), normalnie przeniknę przez kratki.:evil_lol: Piątkowe papu będzie wzmocnione odżywką, którą poleciła Dea (i jej wet:evil_lol:);) Od następnego tygodnia będę u Gorana minimum dwa razy OBIECUJĘ (z "szefową" już wszystko ugadałam:loveu:)...

Błagam nie krzyczcie, nie bijcie:placz: Sama się już pokrzywami ubiczowałam... postaram się o nowe fotki Ślicznoty:loveu:

Tymczasem...

GORAN POKAZUJE SIĘ NA PIERWSZEJ!!!

Posted

Agnes B. napisał(a):

Zabijcie mnie:placz::placz::placz: U mnie poukładało się tak a nie inaczej i Gorana zobaczę dopiero w piątek... Ale jak Go dorwę...:loveu::loveu::loveu:

nie zabijemy Cie bo wtedy już nie dotrzesz do Goranka :lol:

Posted

Isiak oczywiście, że też go od Ciebie wyczochram:loveu: I od koleżanki "miniaturki";) też wymiziam:loveu::multi:

ANETTA mnie będą musieli odciągać od kojca hihi:evil_lol: Z tego co pisała mi Ela, to jest lekka poprawa. Łapki, dostają włosków:razz: To wszystko wymaga czasu, ale... My się nim zajmiemy Wszyscy prawda?:loveu: Goranku szykuj się:loveu::loveu::loveu:

Posted

AGNES to cudowne wiesci
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:jeszcze domek nam potrzebny

biorac po uwage ze schronisko ponosiłoby koszty leczenia ..........to gdzie ten domek :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:powinni sie o GORANKA bic i stać w kolejce

zgadzacie sie zemna

Posted

Kupiłam dziś Kerabol (28 zł)

Goranowych pieniądzorów mamy 62,50 zł:loveu: Jesteście niesamowici:multi: (wszystko ze składek i bazarku;))

Dziś dostałam takiego maila od Eli:razz: (mam nadzieje, ze sie nie pogniewa, ze go tutaj skopiuję;))

Witaj,

jest nadzieja ;)
jutro ktoś prawdopodobnie przyjdzie po Gorana...
dziś sprawa jeszcze jest do przedyskutowania a jeżeli zapadnie decyzja o adopcji - to wezmą go jutro.

Pozdrawiam
Ela

Cieszymy sie nie? (Czekam na informację, kto to się Gorankiem zainteresował:loveu:)

Posted

ojejku ale by było cudownie

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:domek dla goranka :multi::multi::multi::multi::multi:
\daj nam odrazu znać jak sie tylko cos dowiesz cudownie byleby niezapeszyc

Posted

Agnes B. napisał(a):

Cieszymy sie nie? (Czekam na informację, kto to się Gorankiem zainteresował:loveu:)

Agnes, pisz od razu KTO. DOBRY CZŁOWIEK? :crazyeye: