Agnes B. Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ANETTA proszę Cię o edycję swojego ostatniego postu... Załóż psiakowi nowy wątek na psach w potrzebie. Chodzi mi o to, by watek Gorana nie został zawalony innymi psami w potrzebie bo nie o to tutaj chodzi... To jest Gorankowy kącik w sieci i jak ktoś wejdzie sprawdzić co u Gorana słychać i zobaczy te zdjęcia to pomyśli, ze to Goran, a to przecież nie on... Nie każdy czyta cały wątek. Z reguły spr. pierwszy i ostatni post... haker robisz tak:razz: przed obrazkiem piszesz [ url= tutaj adres gorankowego wątku ] obrazek jest tutaj tylko bez spacji, bo jak bym spacji nie porobiła to by mi nic nie wyszło:cool1: Mam nadzieje, że jakoś jasno to wytłumaczyłam, bo u mnie z tym problemy:evil_lol: Bodziulka :modly: Larysa dzięki za załatwienie bannerka:multi: Dea w poniedziałek posznupię w sklepiku "moim":lol: za tymi odżywkami, o których mi pisałaś i czekam na to co Ci wet odpowie:loveu: Ucałuj ode mnie tego człowieka, bo nawet nie wie, jak nam pomaga:evil_lol: Quote
larysa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ANETTTA - JESZCZE JEDNA PROŚBA- wyrzuć po prostu cały ten post. A po drugie, czy kontaktowałaś się z osobami zajmującymi się tym Beniem?:-o Natussiaa - a Tobie nie wysyłać plakatu? Nie chcesz obejrzeć? :oops: ulotka będzie na piątek - wcześniej raczej się nie uda :shake: Agnes - mam nadzieję, że pieniądze doszły, bo chciałabym wysłać następne ;) Quote
Natussiaa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Ja też poproszę o plakacik;) Porozwieszam w okolicy:evil_lol: Quote
larysa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ale poproszę adres mailowy bo nie umiem plakacika wsadzić w net... Quote
ANETTTA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wątek który wam tak bardzo przeszkadzał juz usunełam :-( kontaktowałam sie z osoba która sie tym psem zajmuje.............:-(. Quote
ANETTTA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 pies ma nowy watek i juz nie ma co dyskutowac .... Quote
larysa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Natussiaa napisał(a):Ja też poproszę o plakacik;) Porozwieszam w okolicy:evil_lol: wysłane!:p ANETTTE, ja nie mam żalu - tylko znam osoby, które nie chcą ogłaszać psów na dogo - stąd pytanie... Quote
ANETTTA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ok juz zalatwione skupmy sie na goranku domek dla goranka ? Quote
t_kasiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ANETTTA napisał(a):wątek który wam tak bardzo przeszkadzał juz usunełam :-( kontaktowałam sie z osoba która sie tym psem zajmuje.............:-(. jaki pies....jaki wątek ?? nic nie wiem....nie było mnie 3 dni i nie mogę nadrobić zaległości...... :( a tak naprawdę to chciałam zapytać czy pieniążki, które przelałam doszły ?? Quote
haker11 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :placz: Dlaczego nikt tu nie zagląda???:placz: Zaglądajcie!!! Pomóżmy mu, przecież to piękny pies w sile wieku! Quote
Dea Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Agnes pytałam weta - dolfos można mu dawać dodatkowo, nie zaszkodzi, ale jednak koniecznie potrzebny jest też preparat zawierający biotynę czy cynk. Te o których wcześniej pisałam chyba to mają. Allegro Gorana: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=202854199 Agnes kiedy znowu u niego będziesz, bo ja cały czas agituję o te fotki na cegiełki;) Kto jeszcze wspomoże leczenie naszego Goranka wpłatami 5 złotych miesięcznie??? Quote
larysa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wtatara napisał(a):poproszę o plakat- wysłany :p Quote
Isiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Założyłam bazarek dla kochanego misia. Kokosów z tego pewnie nie będzie :oops: ale zawsze coś. Tu link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70701 Quote
Natussiaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dziękujemy Bardzo Isiak Jesteś Kochana:loveu::bigcool: Śliczne kartki:sweetCyb: Quote
ANETTTA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 wyslijcie do mnie tez plakacik tez gdzies rozwieszę pozdr Quote
larysa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ANETTTA - to poproszę Twojego maila do wysłania plakatu :p Quote
Recommended Posts