Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisz:loveu:
Jak możesz to rób! W połowie czerwca jest zoomania w Chorzowie, będzie chorzowskie schronisko, prawdopodobnie będą schroniskowe szczeniaki, a ja oprócz trzymania prawdopodobnego szczeniaka w jednej ręce, będę drugą rozdawać ulotki Goranowe:diabloti:
Jutro zaczynam pracę w zoologu (tzn. mam jutro pierwszy dzień i zobaczymy jak się potoczy) plakacik zawieszam:evil_lol: Pomęczę jeszcze moje osiedlowe sklepy:loveu:

Posted

Pytałam weta, doradził kupić Biotiderm lub Kerabol, Biotiderm podobno jest tańszy, działania mają podobne. A co z fotkami, udało się coś zrobić? Jak nie to Agnes proszę prześlij mi na maila te, które masz, będzie trzeba zrobić allegro na tych na razie, a cegiełki jak będą inne. Jak stoisz z kasą?

Posted

Czyli mam się porozglądać za Biotiderm tak?

Fotek nie mam:shake: Głównie przez to, że Goran, gdy już pojadł, a jadł od razu jak przyszłam, cały czas merdał ogonem i się uśmiechał (mimo smutku w oczach pychol uśmiechnięty taki), więc fotki byłyby wręcz prawie radosne:loveu:

Dea zaraz Ci prześlę zdjęcia na maila

Jeśli chodzi o kasę to 24 zł (Dea, larysa i ja po 10 zł wpłaty, kupiłam ryż i mięso) W przyszłym tygodniu będziemy na pewno bogatsze o 37 zł dzięki uprzejmości Zuzaneczki:loveu: Czekam na przelew hakera:loveu:, o reszcie nic mi nie wiadomo.

Goran hopaj, czas doopkę w domku zagrzać!:diabloti:

Posted

Halo osoby które się zadeklarowały pamiętajcie o składce na naszego uśmiechniętego pycholka!!!:mad: Trzeba kupić Biotiderm!:lol: Nowe osoby też mile widziane!

Posted

W zoologach też powinny być, specjalnie pytałam o ogólnodostępne. Dał mi też nazwę preparatu do kąpieli (Biocyt), bo Goran powinien być kąpany raz w tygodniu, ale w schronie chyba nie dadzą rady go kąpać...
Nie jestem, Ty jesteś:loveu:

Posted

haker, ależ nic się nie stało;)

Dziś dzięki uprzejmości mojej nowej pracodawczyni (notabene hodowczyni rhodesianów i wielka miłośniczka psów) otrzymałam parę odżywek dla psiaków:loveu: niestety tych z biotyną mam jedną małą puszkę dolfosa dla psów małych ras (tzn. tabletka na 3kg, więc pół puszki na jedno danie Gorana:diabloti:). A z tych dla dużych ras dolfos z karnityną i dolfos z fosforanem wapnia A D3 E (proszę o wypowiedzenie się kogoś kto się na tym zna - Dea?:diabloti: - czy można Goranowi to do michy wrzucić, czy nie, wtedy oddam to schronisku:razz:)

Duży Goran, potrzebuje dużo miłości, więc czekamy na niekoniecznie dużego ludzia, ale koniecznie z DUŻYM serduchem:loveu:

Posted

Wstrzymaj się do poniedziałku, pociągnę za język weta:evil_lol: bo sama wolę się nie wypowiadać, chociaż ta karnityna mi pasuje;)

Posted

Ja byłam w czwartek, relacje wcześniej:razz:

Hmmm gdy byłam zanim dostał żarełko, to ignorował wszystko i wszystkich, gdy sobie pojadł to się cieszył. Obok niego w kojcu był (jest?) kaukaz. Baaardzo miziasty. Gdy po mizianiu Goranka podeszłam do Kaukaza to trochę poburczał (nie warczał, tylko burczał:lol:), ale gdy zaraz druga ręką zaczęłam miziać Gorana to przestał... Wiadomo, walczy na swój spokojny sposób o zainteresowanie, ale nie robi awantur (inne psiaki np. lubią skakać na kraty kojca i "przegryzać się" do sąsiada). On jest baaardzo spokojny:loveu: oczywiście może całkowicie inaczej zachowywać się na wolności, ale wątpię by zamienił się w krwiożerczą bestię;) Co do kotów nie mam zielonego pojęcia:shake: