Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Goranka w czwartek może odwiedzę i porobię więcej zdjęć;)
I tam zostawię dla niego karmę itp.
Ja za bardzo nie wiem jak wpłacać pieniądze bo nie jestem pełnoletnia...:shake:
A mama ma jakieś ,,ale'' ...:shake: (ale jeszcze może jakoś ją przekonam;))
A jest już plakat zrobiony i allegro ?

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, wygralismy aukcje za 37 zl i mozemy wybrac cel, na ktory przeznaczymy pieniadze, prosimy o informacje, jak te pieniazki zostalyby wykorzustane na pomoc bernardynowi, chcemy znależć psa, ktory najbardziej potrzebuje pomocy

Posted

plakat zrobiony - jak chcesz, to Ci wyślę, ale poproszę adres mailowy.
Z allegro i ulotkami uważam, że trzeba się wstrzymać, aż będziemy dysponować odpowiednimi zdjęciami. Ulotki oczywiście mogę zrobić :oops:

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
Witam, wygralismy aukcje za 37 zl i mozemy wybrac cel, na ktory przeznaczymy pieniadze, prosimy o informacje, jak te pieniazki zostalyby wykorzustane na pomoc bernardynowi, chcemy znależć psa, ktory najbardziej potrzebuje pomocy

Witam,
cieszę się, że bierzesz Gorana pod uwagę - aby wyleczyć psa, trzeba dostarczać dobre, naturalne jedzenie, lekarstwa i witaminy zalecane przez weta, specjalną obrożę itp - na to potrebujemy pieniędzy.
Bez tego choroba będzie się pogłębiać a szanse na adopcję - maleć...

Posted

t_kasiek dopisałam Cię do listy na stronie 10. Zbieramy na comiesięczne dożywianie dla Gorana, bo potrzebuje specjalnej diety, oraz na witaminy i co tam jeszcze wet zarządzi. Agnes podaje konto na pw.

ok - no więc tak jak napisałam wstępnie deklaruję 5zł. a jak dam radę to będę wysyłać więcej....jutro wyślę pieniążki bo dziś przez internet już nie mogę ;)

no i 3mam kciuki za Gorana

Posted

Kochani zdjęcia Gorana będę jutro, obiecano mi je zrobić, chyba, że właśnie jutro sama do niego pojadę, to własnoręcznie pofocę;) Pojadę na pewno w tym tygodniu jak nie jutro to w środę.

Weterynarz zalecił z domowego jedzonka ryż z indykiem, po prostu. Natomiast z specjalistycznych karm, tak jak myślałam - Royal Canine - Skin Sensitiv...

Co do odżywek, to kiedyś moja sunia dostawała dolfos z biotyną na sierść, bo miała okropny łupież i pomagało. Może w tym przypadku też się uda?

Co mam kupić w pierwszej kolejności za pieniążki, które przelałyście? Obrożę, zbierać na RC, czy tonę ryżu i indyków?:evil_lol:

Posted

zapytaj weta co potrzeba w 1 kolejności jesli ta obroza jest luks i mu pomoże to moze zacznijmy od tego

napisz ile masz juz kasy (ja jutro zrobie przelew 10 )
moze jeszcze na jakięs jedzonko starczy gotowane + jakis serek no nie wiem

Posted

Ja też jutro zrobię przelew tak się zbieam i zbieram i jako nie mogę znaleść czasu! Ale jutro na 100% pieniądze pójdą na nasze słoneczko!:cool3:
Tak strasznie bym chciała żeby Goran grzał tyłeczek w kochającym domku...
Jak aukcja na allegro już będzie to wklejcie tutaj link to ja wtedy umieszczę go w każdym ogłoszeniu!

Posted

Oj takie wygrzanie tyłeczka by mu się przydało:loveu: Szkoda, ze mam małe mieszkanko, a nie np. wielki dom z jeszcze większym ogrodem:diabloti: Ale wtedy obawiam się byłabym zapsiona maksymalnie:evil_lol:

Przelewajcie, przelewajcie, na razie mam dychę od Dei:eviltong: (może się coś do tego czasu zmieniło, stan z ok. godz. 21;))

Posted

Przez te burze ciągle mnie odcina od internetu:placz: Czekam na fotki i robię aukcję. Zuzaneczka dziękujemy!!!
Agnes ja bym najpierw kupowała ryż, indyka i witaminy, czy odżywki. Bo pytałam weta u którego leczę tą suczkę z nużycą w DT, i powiedział, że obrożę lepiej zakładać dopiero, jak pies jest trochę podleczony, nie na początku kuracji. Na Royala nas chyba na razie nie stać... A trzeba go trochę wzmocnić. Będziesz mogła mu gotować???

Posted

Mogą być i takie dostępne u wetów. Tylko muszę wiedzieć jakie... Bo mam weta w pobliżu z fajnym sklepikiem, ale jego pytać o radę nie będę, bo mam do niego uraz, po tym jak sprzedał nam odżywkę dla szczeniaka z obniżoną zawartością wapnia, nic o tym nie wspominając...

Posted

Agnes B. napisał(a):
Zuzaneczka wybrała GORANA:loveu::modla::modla::modla:

Dziękujemy z całego serca:loveu::loveu::loveu:

ale na co wybrała...nie rozumiem :roll::roll::roll::oops::oops:

Posted

Już tłumaczę. Zuzaneczka wygrała bazarek Isiak za 37 zł, i w piątek 1. czerwca idzie na pocztę przelać pieniążki na Goranka:loveu::loveu::loveu: kochana dobra kobieta:loveu: