asiak Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 oj, jeszcze zadnej cioteczki nie było???? no to ja zabieram na wirtualny :painting: Luneczko pospacerujemy na pierwszą..... Quote
Apbt_sól Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 przyszłam na głaskanko , mizianko ! młaaaaaaa Quote
pusia2405 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 A ja przyszyłam na dobranoc!! Niech ci sie rzyśni nowy dom z wielkim ogrodem i wieelka cielęca kość!! Quote
dariaopole Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No to ja odwiedzam skarbuszka w niedzielny poranek a raczej niedzielne południe i zabieram na spacerek !!:painting: Quote
Apbt_sól Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 dołaczam sie na wychodne z dziewczynkami ;) Quote
asiak Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 witaj Lunka piękna mordusiu :loveu: chodź pójdziemy pobiegać na pierwszej stronce :Dog_run: Quote
doddy Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wątek zbiorczy bullowatych, w którym jest też Luna: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=200332109 Quote
Apbt_sól Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dzis jedziemy do schroniska bedanowefoty Lunki i być moze wiecej o niej się dowiemy! Quote
Apbt_sól Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Lunka , wesoła suka , w kleszczach cała :/ , bardziej w typie pita , co widac jak ja sie zobaczy na zywo . Ładnie zbudowana , ale ran przybywa . Rany na łapach ma od warunków a moze pogryzien ... Szczeka ale tyłek jej chodzi wiecznie , ot tak chyba dla pozoru , pracownicy mówia ze łagodna. Gdzie domek ???????? Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Tahoma]zobaczcie jak Lunka pieknie o domek prosi...[/FONT] [FONT=Tahoma]zabranie Lunki szczeście przynosi...;) [/FONT] Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :Dog_run: od rana na pierwsza Luka kochana, niech Cię wypatrzą jakieś kochane oczy.... Quote
Tengusia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wiec i ja dolacze i podniose slicznosci do gory :laola: Quote
karina1002 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziewczyny, a Lunka jest gdzieś ogłoszona? Na allegro, gazety, portale inne? Jakieś zdjęcia bez krat? Ktoś z nią był na spacerze? Wie jak się zachowuje, czy cała wiedze opieracie na pracownikach schroniska? Quote
Apbt_sól Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 karina1002 napisał(a):Dziewczyny, a Lunka jest gdzieś ogłoszona? Na allegro, gazety, portale inne? Jakieś zdjęcia bez krat? Ktoś z nią był na spacerze? Wie jak się zachowuje, czy cała wiedze opieracie na pracownikach schroniska? Tylko na stronie adopcyjnej AST i na forum ASt-apbt . Zdjęcia bez krat nie ma , psów w schronisku nie mozna wyprowadzać ani dotykać :-( to co mówia pracownicy , traktujemy z przymrózżeniem oka ,tylko na DT mozna by było Lune obserwować i dowiedzieć sie czegoś o niej . Quote
karina1002 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To jeżeli chcecie ją wyadoptować, to trzeba szukać DT. Bo wrzucenie na allegro bez sprawdzenia psa, to też niebezpieczne. Zmieńcie tytuł na szukamy DT, czy coś w tym rodzaju, bo samo podnoszenie nic nie da. No chyba, że w ogłoszenich pisać, ze w schronisku jest taki i taki pies. Żeby potencjalny chętny wiedział, że bierze jedną wielką zagadkę. Quote
Recommended Posts