kiyoshi Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 (edited) Bardzo pilnie poszukuję osoby, która za zwrot kosztów podjęłaby się transportu ok. 5 kg pieska z Kalisza do Częstochowy. MOże jest tu ktoś z okolic Częstochowy, kto mógłby zrobić taką trasę?? bardzo proszę.. Piesek już od kilku miesięcy szuka domu...jest śliczny, mądry, zrównoważony i młody...dwa razy nie doszło do adopcji ponieważ nie udało się zgrać transportu...piesek nadal czeka za kratami i teraz, gdy los się do niego uśmiechną- nie chcę tracić kolejnej szansy na jego lepsze życie!! oto on: LISEK Edited September 9, 2013 by kiyoshi Quote
kiyoshi Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Transport już jest!! Możemy przy okazji podwieżć jeszcze jakiegoś zwierzaka w tamtą stronę!!! Quote
madziakato Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Zgodnie z obietnicą, wpłaciłam 20,00 dla Liseczka!!!;) Quote
kiyoshi Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 dotarły:) potwierdziłam na wątku Liska;) DZIĘKUJE:loveu: Quote
Recommended Posts