Helga&Ares Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 auraa napisał(a):Cieszę się i głowa do góry :lol: to kwestia czasu, pogodzenia się z zaistniałą sytuacją:) Quote
Helga&Ares Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 to dzięki Tobie auraa, jak mi powiedziałaś o tym psim nieszczęściu, które na mnie czeka...:) Quote
auraa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ale to jest prawda ! Ja mam szczególnie duzo serca dla małych piesków: Brusik, Zabka, dwa smutne pinczerki, Alpa itd Jestem bezradna, mogę tylko podnosic i czasami wspomóc finansowo. Za jakis czas dam dom tymczasowy ale tylko jednemu, a co a pozostałymi ?:-( Quote
Kar0la Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Fotki będą. Cioteczka Bea napewno się o nie postara. :evil_lol: A póki co szukamy transportu do Wrocławia. Może ktoś będzie jechał w tamtą stronę, szybciej niż transport o którym myślimy. Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Pokaż się kruszynko, może ktoś będzie jechał do Wrocławia. Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Państwo nie mają jak dojechać? Niestety nie. Mamy transport, ale prawdopodobnie dopiero w weekend lub w poniedziałek. Może ktoś by jechał szybciej. Szkoda każdego dnia, domek czeka. Jeśli jednak nic nie znajdziemy Bubcia będzie musiała poczekać jeszcze tych kilka dni. Quote
weszka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No to do weekendu już nie tak długo. Myślałam ze to bardziej odległy termin. Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 To tylko kilka dni. Możliwe, że będzie to dopiero w poniedziałek. Boję się po prostu czy ta dziewczyna u której jest nie będzie miała w końcu dosyć opieki nad sunią. Mam nadzieję, że jej nikomu nie odda. Obiecałam, że w tym tygdoniu sunie zabiorę, ale do końca nie mam pewności jak dziewczyna się zachowa. Quote
Helga&Ares Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Mam nadzieję, że dziewczyna nikomu nie odda suni:( Gdybym mieszkała bliżej, to zaoferowała bym DT Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Mam nadzieję, ze będzie dobrze. Próbuję się dodzwonić do kuzynki, by porozmawiała z sąsiadką. Mam nadzieję, że dziewczyna nie będzie robiła problemu. Na razie kuzynki nie ma w domu. Quote
Kar0la Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Dzwoniłam. Wszystko OK i możliwe, że Bubcia już jutro pojedzie do nowego domu. Quote
weszka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ufffffffff... 3mam kciuki za szczęśliwy finał :) Quote
malagos Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No to kamień z serca...Tak sobie zawsze obiecuję, ze nastepna suczka na tymczas do mnie to będzie takie właśnie szorstkowłose stworzenie. Na razie jeszcze na takiego nie trafiłam.... Quote
Kar0la Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Było troszkę zawirowań z transportem, ale wszystko zmierza ku dobremu. Jutro Bubcia jedzie do nowego domu. Mamy tylko problem z transporterkiem, a właściwie z jego brakiem. Mam nadzieję, że uda się coś wykombinować. Szukam dalej. Quote
Helga&Ares Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 już jutro do nowego domku:crazyeye: no to się Bubci:loveu: udało:cool3: Może ktoś użyczy transporterka? Quote
Bea1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 nasz kochany Anioł :loveu:jak zawsze niezawodny;) transporterek bardzo potrzebny...jak dobrze pójdzie pojadą dwa psiaki :cool1:Ciocia Karola jesteś wielka;) Quote
Kar0la Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Bea1 napisał(a):nasz kochany Anioł :loveu:jak zawsze niezawodny;) transporterek bardzo potrzebny...jak dobrze pójdzie pojadą dwa psiaki :cool1:Ciocia Karola jesteś wielka;) Już niedługo Bubcia wyruszy do nowego domu. Oby była grzeczna po drodze.:roll: Nowa Pańcia juz zakupiła obróżkę, smyczkę, posłanko itd. Wieczorem zdam relację. Bea1 napisał(a):Ciocia Karola jesteś wielka;) E tam wielka, tylko 164 cm. ;) Wielka to jest ciocia Bea i kochany Anioł Stróż :cool1: w tym co robią dla psów, w każdym bądź razie serca mają ogromne.:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts