Jump to content
Dogomania

Buba - Sznaucerowata kruszynka, zdj. str. 7,8. MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale to jest prawda ! Ja mam szczególnie duzo serca dla małych piesków: Brusik, Zabka, dwa smutne pinczerki, Alpa itd Jestem bezradna, mogę tylko podnosic i czasami wspomóc finansowo. Za jakis czas dam dom tymczasowy ale tylko jednemu, a co a pozostałymi ?:-(

Posted

Fotki będą. Cioteczka Bea napewno się o nie postara. :evil_lol:

A póki co szukamy transportu do Wrocławia. Może ktoś będzie jechał w tamtą stronę, szybciej niż transport o którym myślimy.

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
Państwo nie mają jak dojechać?

Niestety nie.
Mamy transport, ale prawdopodobnie dopiero w weekend lub w poniedziałek. Może ktoś by jechał szybciej. Szkoda każdego dnia, domek czeka. Jeśli jednak nic nie znajdziemy Bubcia będzie musiała poczekać jeszcze tych kilka dni.

Posted

To tylko kilka dni. Możliwe, że będzie to dopiero w poniedziałek. Boję się po prostu czy ta dziewczyna u której jest nie będzie miała w końcu dosyć opieki nad sunią. Mam nadzieję, że jej nikomu nie odda. Obiecałam, że w tym tygdoniu sunie zabiorę, ale do końca nie mam pewności jak dziewczyna się zachowa.

Posted

Mam nadzieję, ze będzie dobrze. Próbuję się dodzwonić do kuzynki, by porozmawiała z sąsiadką. Mam nadzieję, że dziewczyna nie będzie robiła problemu. Na razie kuzynki nie ma w domu.

Posted

No to kamień z serca...Tak sobie zawsze obiecuję, ze nastepna suczka na tymczas do mnie to będzie takie właśnie szorstkowłose stworzenie. Na razie jeszcze na takiego nie trafiłam....

Posted

Było troszkę zawirowań z transportem, ale wszystko zmierza ku dobremu. Jutro Bubcia jedzie do nowego domu.
Mamy tylko problem z transporterkiem, a właściwie z jego brakiem. Mam nadzieję, że uda się coś wykombinować. Szukam dalej.

Posted

nasz kochany Anioł :loveu:jak zawsze niezawodny;) transporterek bardzo potrzebny...jak dobrze pójdzie pojadą dwa psiaki :cool1:Ciocia Karola jesteś wielka;)

Posted

Bea1 napisał(a):
nasz kochany Anioł :loveu:jak zawsze niezawodny;) transporterek bardzo potrzebny...jak dobrze pójdzie pojadą dwa psiaki :cool1:Ciocia Karola jesteś wielka;)

Już niedługo Bubcia wyruszy do nowego domu. Oby była grzeczna po drodze.:roll: Nowa Pańcia juz zakupiła obróżkę, smyczkę, posłanko itd. Wieczorem zdam relację.

Bea1 napisał(a):
Ciocia Karola jesteś wielka;)

E tam wielka, tylko 164 cm. ;)
Wielka to jest ciocia Bea i kochany Anioł Stróż :cool1: w tym co robią dla psów, w każdym bądź razie serca mają ogromne.:loveu: :loveu: