Kar0la Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Dziewczyny mam chętny domek we Wrocławiu. Już wcześniej napisałam, że czekamy na decyzję do poniedziałku. Jutro mam dostać ostateczną odpowiedź. Przepraszam, że się tak mało odzywam, ale mam ostanio sporo spraw na głowie. Quote
Helga&Ares Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Helga&Ares Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kar0la napisał(a):Dziewczyny mam chętny domek we Wrocławiu. Już wcześniej napisałam, że czekamy na decyzję do poniedziałku. Jutro mam dostać ostateczną odpowiedź. Przepraszam, że się tak mało odzywam, ale mam ostanio sporo spraw na głowie. :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Martinee Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wiadomo już coś bo Helga mi płacze i nie może sie uspokoic.Jej naprawde zależy na tym psiaku a ja moge powiedziec z czystym sercem ,że bedzie miał u niej jak u Pana Boga zapiecem o i napewno ruchu jej nie zabraknie bo bedzie przyjerzdzac do mnie a ja mam 2 hektary sadu napewno bawiła by sie z moimi psiakami. Więc prosze was o szybką odpowiedz czy już wiadomo co i jak bo jeszcze mi sie zapłacze na smierc Quote
Helga&Ares Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 poradzimy sobie, kupię majtki i spray taki który "ukrywa" zapach ten charakterystyczny. Później wysterylizujemy, jak to będzie możliwe i już tego problemu nie będzie. Quote
Helga&Ares Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dziewczyny! biorę ją! tylko niestety nie mam jak dojechać... auto w naprawie...ale może się da coś zrobić, kocham ją:) Zawsze marzyłam o takim psiaczku:) Quote
Kar0la Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dziewczyny sprawa wygląda tak, że sunia będzie miała domek we Wrocławiu. Helga przykro mi, że sunia nie trafi do Ciebie, ale tak jak rozmawiałyśmy, podjęłam już decyzję. U Helgi sunia napewno miałaby bardzo dobrze, ale z różnych względów zdecydowałam się na Wrocław. Sunia zamieszka w bloku u bardzo sympatycznych, aktywnych ludzi. W pobliżu jest park więc będzie miała, gdzie biegać. Ruchu jej nie zabraknie. Na miejscu sunię otoczy opieką także cioteczka Bea, więc sunia będzie w dobrych rękach. Najprawdopodobniej w czawartek lub w piątek Buba pojedzie do nowego domu. Quote
Bea1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kar0la napisał(a):Dziewczyny sprawa wygląda tak, że sunia będzie miała domek we Wrocławiu. Helga przykro mi, że sunia nie trafi do Ciebie, ale tak jak rozmawiałyśmy, podjęłam już decyzję. U Helgi sunia napewno miałaby bardzo dobrze, ale z różnych względów zdecydowałam się na Wrocław. Sunia zamieszka w bloku u bardzo sympatycznych, aktywnych ludzi. W pobliżu jest park więc będzie miała, gdzie biegać. Ruchu jej nie zabraknie. Na miejscu sunię otoczy opieką także cioteczka Bea, więc sunia będzie w dobrych rękach. Najprawdopodobniej w czawartek lub w piątek Buba pojedzie do nowego domu. dokładnie tak;) dogadamy tylko transport z naszym kochanym Aniołem..i do domku Kruszynko.. Quote
auraa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dziwna sytuacja ,dziewczyny nie dogadałyście się? Nic z tego nie rozumiem:shake: Quote
Neris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Z tego co pamiętam KarOla mówiła, że dzisiaj będzie decyzja państwa z Wrocławia. Quote
auraa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Helga była taka radosna,ze myślałam ze wszystko juz zostało uzgodnione. Quote
Kar0la Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Ja nigdy nie obiecywałam Heldze, że sunia do niej trafi. Helga zaczęła rozważać adopcję, kiedy domek z Wrocławia już się zastanawiał. Napisałam na wątku, że czekamy do poniedziałku na decyzję potencjalnego domku. Nie miałam na myśli Helgi, bo wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam, że Helga tak się psiakiem zachwyci. Helga skonsultowła dycyjzę z rodzicami i zdecydowali się na adopcję, ale z różnych względów wybrałam domek we Wrocławiu. Rozmawiłam z Helgą na pw i napisałam jak wygląda sytuacją. Tu nie chodzi o to, że dom u Helgi byłby zły. Helga może zapewnić psu dobre warunki i napewno dużo miłości. Jednak z róznych względów wybrałam dom we Wrocławiu. Przykro mi, że Helga się rozczarowała i że tak to wyszło. Mam nadzieję, że znajdzie się piesek podobny do Buby, którego pokocha równie mocno. Quote
enia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Helga jesli tak bardzo zależy Ci na sznaucerku, to na Warszawskim Paluchu ponoć kilka jest, może warto jechać i zobaczyć? ciesze sie , że Bubunia ma już domek.:lol: Quote
weszka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Super że BUBU będzie miała super dom :D Helga ja mam kilka propozycji dla Ciebie jeśli chcesz dać dom jakiejś sznaucerzej sierotce... Quote
Helga&Ares Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Przepraszam, że wcześniej nic nie pisałam, ale nie byłam w stanie tak zależy mi na psiaczku, raczej suni...ale na razie nie chcę, muszę sie najpierw pogodzić z tym faktem, że Buba ma inny domek:placz::placz::placz:. Nikogo za to nie winię, bo państwo z Wrocławia zaoferowali domek wcześniej, a Karola wybrała najlepszą możliwość pod słońcem, fakt - jest mi bardzo przykro:placz::placz:, ale muszę się jakoś pozbierać:placz::placz::placz:... Karola pamiętaj, gdyby były tam - w nowym domu problemy i państwo nie będą w stanie sobie poradzić możesz mi dać znać. Trzymaj się Buba:placz::placz::placz: Quote
Helga&Ares Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 enia napisał(a):Helga jesli tak bardzo zależy Ci na sznaucerku, to na Warszawskim Paluchu ponoć kilka jest, może warto jechać i zobaczyć? ciesze sie , że Bubunia ma już domek.:lol: ja niestety do Palucha nie mam możliwości podjechania, jestem z okolic Poznania:placz::placz: na razie muszę się otrząsnąć i dojść do siebie, nie jestem w stanie pisać...:placz: Quote
kasia124 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 helga ja tez mysle ze skoro rodzice sie zgodzili na pieska to kuj zelazo poki gorace pozwiedzaj schroniska, porozgladaj sie i moze trafisz na "bube2"? Quote
Helga&Ares Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 będę obserwować sznupki na dogo... ale nie teraz. Quote
auraa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Helga, sunia była przesłodka. Ale tak naprawdę to jej nie poznałas. Widziałyśmy tylko zdjęcia. Mnie tez się bardzo podobała i poniewaz to ja w domu decyduję, mogłam tez zadeklarować chęc adopcji. Ale nie oto chodzi, masz juz swojego pieska do kochania a jest tyle potrzebujących psich istot, ze piesek który szybko znajdzie dom powinien trafić do ludzi nie będących dogomaniakami. Taki piękny psiak blokuje dom innym potrzebującym. Pomysl, że jakieś psie nieszczęście czeka właśnie na ciebie. Ale jestem mądra ;) Quote
Helga&Ares Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 auraa napisał(a):Helga, sunia była przesłodka. Ale tak naprawdę to jej nie poznałas. Widziałyśmy tylko zdjęcia. Mnie tez się bardzo podobała i poniewaz to ja w domu decyduję, mogłam tez zadeklarować chęc adopcji. Ale nie oto chodzi, masz juz swojego pieska do kochania a jest tyle potrzebujących psich istot, ze piesek który szybko znajdzie dom powinien trafić do ludzi nie będących dogomaniakami. Taki piękny psiak blokuje dom innym potrzebującym. Pomysl, że jakieś psie nieszczęście czeka właśnie na ciebie. Ale jestem mądra ;) tak właśnie myślę, o tym psim nieszczęściu, które czeka na mnie... Quote
Recommended Posts