Jump to content
Dogomania

Buba - Sznaucerowata kruszynka, zdj. str. 7,8. MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mam chętny domek we Wrocławiu. Już wcześniej napisałam, że czekamy na decyzję do poniedziałku. Jutro mam dostać ostateczną odpowiedź.

Przepraszam, że się tak mało odzywam, ale mam ostanio sporo spraw na głowie.

Posted

Kar0la napisał(a):
Dziewczyny mam chętny domek we Wrocławiu. Już wcześniej napisałam, że czekamy na decyzję do poniedziałku. Jutro mam dostać ostateczną odpowiedź.

Przepraszam, że się tak mało odzywam, ale mam ostanio sporo spraw na głowie.

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Wiadomo już coś bo Helga mi płacze i nie może sie uspokoic.Jej naprawde zależy na tym psiaku a ja moge powiedziec z czystym sercem ,że bedzie miał u niej jak u Pana Boga zapiecem o i napewno ruchu jej nie zabraknie bo bedzie przyjerzdzac do mnie a ja mam 2 hektary sadu napewno bawiła by sie z moimi psiakami. Więc prosze was o szybką odpowiedz czy już wiadomo co i jak bo jeszcze mi sie zapłacze na smierc

Posted

Dziewczyny sprawa wygląda tak, że sunia będzie miała domek we Wrocławiu.
Helga przykro mi, że sunia nie trafi do Ciebie, ale tak jak rozmawiałyśmy, podjęłam już decyzję.
U Helgi sunia napewno miałaby bardzo dobrze, ale z różnych względów zdecydowałam się na Wrocław.

Sunia zamieszka w bloku u bardzo sympatycznych, aktywnych ludzi. W pobliżu jest park więc będzie miała, gdzie biegać. Ruchu jej nie zabraknie. Na miejscu sunię otoczy opieką także cioteczka Bea, więc sunia będzie w dobrych rękach.
Najprawdopodobniej w czawartek lub w piątek Buba pojedzie do nowego domu.

Posted

Kar0la napisał(a):
Dziewczyny sprawa wygląda tak, że sunia będzie miała domek we Wrocławiu.
Helga przykro mi, że sunia nie trafi do Ciebie, ale tak jak rozmawiałyśmy, podjęłam już decyzję.
U Helgi sunia napewno miałaby bardzo dobrze, ale z różnych względów zdecydowałam się na Wrocław.

Sunia zamieszka w bloku u bardzo sympatycznych, aktywnych ludzi. W pobliżu jest park więc będzie miała, gdzie biegać. Ruchu jej nie zabraknie. Na miejscu sunię otoczy opieką także cioteczka Bea, więc sunia będzie w dobrych rękach.
Najprawdopodobniej w czawartek lub w piątek Buba pojedzie do nowego domu.

dokładnie tak;) dogadamy tylko transport z naszym kochanym Aniołem..i do domku Kruszynko..

Posted

Ja nigdy nie obiecywałam Heldze, że sunia do niej trafi. Helga zaczęła rozważać adopcję, kiedy domek z Wrocławia już się zastanawiał. Napisałam na wątku, że czekamy do poniedziałku na decyzję potencjalnego domku. Nie miałam na myśli Helgi, bo wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam, że Helga tak się psiakiem zachwyci. Helga skonsultowła dycyjzę z rodzicami i zdecydowali się na adopcję, ale z różnych względów wybrałam domek we Wrocławiu. Rozmawiłam z Helgą na pw i napisałam jak wygląda sytuacją. Tu nie chodzi o to, że dom u Helgi byłby zły. Helga może zapewnić psu dobre warunki i napewno dużo miłości. Jednak z róznych względów wybrałam dom we Wrocławiu.
Przykro mi, że Helga się rozczarowała i że tak to wyszło. Mam nadzieję, że znajdzie się piesek podobny do Buby, którego pokocha równie mocno.

Posted

Helga jesli tak bardzo zależy Ci na sznaucerku, to na Warszawskim Paluchu ponoć kilka jest, może warto jechać i zobaczyć?
ciesze sie , że Bubunia ma już domek.:lol:

Posted

Przepraszam, że wcześniej nic nie pisałam, ale nie byłam w stanie
tak zależy mi na psiaczku, raczej suni...ale na razie nie chcę, muszę sie najpierw pogodzić z tym faktem, że Buba ma inny domek:placz::placz::placz:. Nikogo za to nie winię, bo państwo z Wrocławia zaoferowali domek wcześniej, a Karola wybrała najlepszą możliwość pod słońcem, fakt - jest mi bardzo przykro:placz::placz:, ale muszę się jakoś pozbierać:placz::placz::placz:... Karola pamiętaj, gdyby były tam - w nowym domu problemy i państwo nie będą w stanie sobie poradzić możesz mi dać znać. Trzymaj się Buba:placz::placz::placz:

Posted

enia napisał(a):
Helga jesli tak bardzo zależy Ci na sznaucerku, to na Warszawskim Paluchu ponoć kilka jest, może warto jechać i zobaczyć?
ciesze sie , że Bubunia ma już domek.:lol:

ja niestety do Palucha nie mam możliwości podjechania, jestem z okolic Poznania:placz::placz: na razie muszę się otrząsnąć i dojść do siebie, nie jestem w stanie pisać...:placz:

Posted

Helga, sunia była przesłodka. Ale tak naprawdę to jej nie poznałas. Widziałyśmy tylko zdjęcia. Mnie tez się bardzo podobała i poniewaz to ja w domu decyduję, mogłam tez zadeklarować chęc adopcji. Ale nie oto chodzi, masz juz swojego pieska do kochania a jest tyle potrzebujących psich istot, ze piesek który szybko znajdzie dom powinien trafić do ludzi nie będących dogomaniakami. Taki piękny psiak blokuje dom innym potrzebującym. Pomysl, że jakieś psie nieszczęście czeka właśnie na ciebie.
Ale jestem mądra ;)

Posted

auraa napisał(a):
Helga, sunia była przesłodka. Ale tak naprawdę to jej nie poznałas. Widziałyśmy tylko zdjęcia. Mnie tez się bardzo podobała i poniewaz to ja w domu decyduję, mogłam tez zadeklarować chęc adopcji. Ale nie oto chodzi, masz juz swojego pieska do kochania a jest tyle potrzebujących psich istot, ze piesek który szybko znajdzie dom powinien trafić do ludzi nie będących dogomaniakami. Taki piękny psiak blokuje dom innym potrzebującym. Pomysl, że jakieś psie nieszczęście czeka właśnie na ciebie.
Ale jestem mądra ;)

tak właśnie myślę, o tym psim nieszczęściu, które czeka na mnie...