Jump to content
Dogomania

Buba - Sznaucerowata kruszynka, zdj. str. 7,8. MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia ja ci powiem czy to sznupek czy coś ma domieszanego - w końcu mam cztery takie sznupki mini czarno-srebrne. W tym jedną ze schronu. :lol:

Posted

Cioteczki widziłam, wymiziałam, obejrzałam. To prawdziwe cudo.
Jak na moje oko to prawdziwy sznaucerek, ale ja się nie znam. Ma nieobcięty ogon, ale poza tym wygląda na sznaucerka. Struktura sierci, umaszczenie, ta słodka bródka. Tatuażu nie ma.
To jeszcze dziecko. Ma najwyżej 6 miesięcy. Zęby stałe jeszcze całkiem nie wyszły. Sunia jest rozkoszna. Jak ktoś do niej zagada to prawie sika z radości. Żywe srebro. Wszędzie jej pełno. Mogłaby się bawić, bawiać i jeszcze raz bawić.
Kocha wszelkie zabawki, uwielbia aportować itd. Tu skoczy, tam fiknie koziołka, a tu coś ukradnie, wszędzie jej pełno. Uwielbia biegać. Kocha wszystkich psy, koty, ludzi.
Prawdziwe cudo. Zdjęcia będą kiepskie, bo nieudało mi się pożyczyć aparatu,a le mam nadzieję, że coś będzie widać.
Zdjęcia wstawię później, jak uda mi się jej zgrać, bo IRDA odmawia współpracy.

Posted

Nie mogę się fotek doczekać - gryzę palce ....

No tak mi się na zdjęciu wydawało, że młodziutka. A obecnie ogonów sie nie tnie. Moja Nuka schroniskowa tez ma ogon dłuuuugi.

Posted

Ogonki dlugie są cudne chociaż widać jak wariują , moja ma ciety i tylko taki kikucik śmiga jak oszalały....
ależ Buba musi być wulkanikiem, taka sprężynka malusia do całowania i pieszczochania.
chcemy fotki!!!!!!:p

Posted

Cioteczki przepraszam, że tak długo, ale mam chałupę pełną ludzi. Do tego mam dwoje małych dzieci, 3 psy, 4 papugi, musiałam wszystkich nakarmić, wyspacerować itd.
Na razie tylko dwa zdjęcia. Jakość jest kiepska, bo IRDA nie chce ze mną gadać i nie mogę zgrać zdjęć do kompa. Może jak TZ wróci to coś poradzi.
Przesłałam sobie dwa zdjęcia na maila, ale jakość jest koszmarna, bo musiałam je powiększyć..:oops:
mam nadzieję, że uda się zgrać pozostałe fotki i że będzie na nich coś wiadać.

Tak wygląga oryginanlny rozmiar.

Posted

Skasowało mi się nagle wszystko z karty SIM. Jak ta pani od sznaucerki nie zadzwoni to ja nie wiem jak zdobyć jej numer! w Erze powiedzieli że nie da się tego odzyskać...

Posted

Dalej nie ocenię po tych fotkach. Ale raczej to miniatura.

Umaszczenie na pewno miniatury czarno-srebrnej.
Ostrzyżona fatalnie.

Ale fajna sunieczka.

Posted

Ciotki ja tam się nie znam. Może to być miksik. Jak dla mnie jest słodka i sznaucerkowata. Jeśli ktoś będzie chciał rasowego to niech sobie kupi do hodowcy. Sunia ma około 37 cm kłębie. Ciężko ją było zmierzyć, bo ciągle skakała.

TZ właśnie wrócił. Może coś zaradzi w sprawie zgrania zdjęć.:roll:

Posted

To jest sznaucer. No wiem, rasowy= rodowodowy.

Ale ona jest ładniutką sznaucerką tylko koszmarnie ostrzyżoną. Ale futerko odrasta.

Cuuudna. :loveu:

Posted

No rozrabiara z niej niezła. To prawdziwe torndo, mała torpeda.
Możliwe, że to miksik, ale jest taka słodka, że nie można jej nie kochać.
Zaraz dorzucę jeszcze kilka zdjęć, ale jakośc niestety taka samo kiepska.:roll:

Posted

Auraa prawdę mówiąc dokładnie nie wiem. Obiecałam dziewczynie, że w ciągu kilku dni ją zabiorę. Oni nie mogą jej już trzymać. Sunia jest bardzo żywiołowa, boją się ją zostawić samą w domu. To żywe srebro. Jak dziewczyna chce wyjść to do suni przychodzi jej mama i się denerwują, że przez psa nie mogą się ruszyć z domu. Poza tym sytuacja materialna tam też nie jest najlepsza...