haker11 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Ania z Petitką']Czy Wam formularz głoszeniowy otwiera się zupełnie normalinie???!!! Ja nie mogę go oworzyć, czekałam pół godziny i nic!!! Czy jeśli mi się nie uda, to mam napisać zgłoszenie ręcznie??? Czy ktoś może wie, w czym może być problem??? Błagam o odpowiedź, bo terminy naglą;/ Mi się otwiera, ale drukuje do połowy! Więc poprostu wydrukowałam uniwersalny formularz i już! Jutro wysyłam! Tu znajdziesz ten "uniwersakny": http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zgloszenie.pdf Quote
BooBC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mi też się nie otwierał, nacisnęłam 'zapisz' ... i dopiero otwórz ... i było ok. :) Quote
Savannah Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tym ktorzy jeszcze nie zgłosili, przypominam ze ostateczny termin zgloszenia psow na Poznanska wystawe upływa w czwartek, 20 wrzesnia !!! Quote
Ania z Petitką Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No nareszcie... Spóbowałam na komputerze u taty i się otworzuł, wydrukował i już jest ok:) Jutro wyślę, mam nadzieję, że dojdzie...:eviltong: A więc do zobaczenia:) Quote
quadrupedium Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dzięki za przypomnienie :) Melduje, że wysłane i zapłacone. :evil_lol: Quote
malaSilky Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja tez z Silky zamierzam sie wybrac na poznaniowke ;) Quote
wera_mala Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jade na 100%. W Zielonej Górze było nieźle tylko że Masza była niegrzeczna, nad czym popracujemy i powinno być OK Quote
Nacia_i_Fluffy Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jedzie ktoś z Warszawy na sobotę? Ja chyba na ostatnią chwilę jutro zgłoszę mojego szczylka, tylko poszukuję transportu! :) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Nacia_i_Fluffy napisał(a):Jedzie ktoś z Warszawy na sobotę? Ja chyba na ostatnią chwilę jutro zgłoszę mojego szczylka, tylko poszukuję transportu! :) Ja jadę w sobotę i mamy jeszcze wolne miejsce w busie. Jeżeli jesteś zainteresowana - proszę o PW. pzdr. Quote
sugus 1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wczoraj wysłaliśmy zgłoszenie SUGUS klasa otwarta. Quote
Cockerek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Czy ktoś wysyłał zgłoszenie na maila? Bo mi ciągle wracają :roll: Quote
aga616 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cockerek napisał(a):Czy ktoś wysyłał zgłoszenie na maila? Bo mi ciągle wracają :roll: tak - ja wysyłałam - ale dwa dni temu i nie było problemu. Myślę że przez to że jest dziś ostatni dzień zgłoszeń mogą mieć zapchaną skrzynkę:roll: Quote
malaSilky Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Kto sedziuje grzywacze chinskie i jakie ten sedzia lubi psiaki ? ;) Quote
simbik Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cockerek napisał(a):Czy ktoś wysyłał zgłoszenie na maila? Bo mi ciągle wracają :roll: Też mam ten problem :shake:... wysyłam kolejny raz. Quote
maga18 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='malaSilky']Kto sedziuje grzywacze chinskie i jakie ten sedzia lubi psiaki ? ;) P.Borkowski - a jakie lubi.... nie wiem ;) Kasia SIMBIK Ty sie na mnie obrazilas? :( Quote
KaRa_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ja dzisiaj mojego szczyla zgłosiłam osobiście w siedzibie poznańskiego związku;) Quote
BooBC Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='maga18']P.Borkowski - a jakie lubi.... nie wiem ;) Kasia SIMBIK Ty sie na mnie obrazilas? :( Magda będziesz w sobotę? Jeśli tak to muszę Cię odwiedzić na grzywkach :loveu: ;) :loveu: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ja dzisiaj mojego szczyla zgłosiłam osobiście w siedzibie poznańskiego związku;) Ja też zgłosiłam mojego szczyla - faksem ;) Zobaczymy jak się zachowa na hali - to będzie jego 1 raz ojoj :shake: Quote
KaRa_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Mjego aussie też będzie to pierwszy raz no i mój wiec się boje tej wystawy;)Pierwszy raz nie będę widzem:evil_lol: Mam nadzieje,że uda mu się skupić Quote
maga18 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 palma napisał(a):Magda będziesz w sobotę? Jeśli tak to muszę Cię odwiedzić na grzywkach :loveu: ;) :loveu: nie wiem jeszcze - myślę czy zglosic... :) Quote
Nugatika Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hej potrzebuje sie poradzić zapłaciłam dzisiaj za zgłoszenie i wysłałam je mailem, czy myslicie ze mnie przyjmą? jak dzisiaj upływa termin zgłoszen? prosze o rade pozdrawiam Kasia Quote
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nugatika napisał(a):hej potrzebuje sie poradzić zapłaciłam dzisiaj za zgłoszenie i wysłałam je mailem, czy myslicie ze mnie przyjmą? jak dzisiaj upływa termin zgłoszen? prosze o rade pozdrawiam Kasia Tak, na pewno Ci go przyjmą jeśli wysłałaś e-maila dzisiaj :) Pzdr. SAVANNAH Quote
BooBC Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 KaRa_TC napisał(a):Mjego aussie też będzie to pierwszy raz no i mój wiec się boje tej wystawy;)Pierwszy raz nie będę widzem:evil_lol: Mam nadzieje,że uda mu się skupić Trzymamy z Boguśkową kciuki :loveu: :loveu: :loveu: No i pewnie ring gdzieś bliziutko siebie będziemy miały ;) :lol: ;) Quote
MichalMi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 my odpuszczamy - damy szansę konkurencji ;) Quote
Aussie Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Fajnie Kara, że zgłosiłaś, to się spotkamy :-) Ja też wczoraj zgłosiłam Asti - pierwszy raz do championów :cool3: Natomiast za Chiny ludowe nie mogłam się dodzwonić do oddziału, żeby potwierdzić zgłoszenie mailowe. Przypuszczam, że dużo osób zgłaszało w ostatniej chwili i stąd ten tłok na łączach. Ba, dzwoniłam jeszcze godzinę po oficjalnym końcu działalności i nadal było zajęte... :roll: Mam nadzieję, że uda mi się potwierdzić w przyszłym tygodniu... Quote
Recommended Posts