Judit Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='cenzo']Nasze dwa czarne prawdopodobnie sie pojawia:p Judit, czyzby w Waszym avatarku byla glowa Moviestar'a?;) Tak, to Movie, cudny pies. Jeden z niewielu jakie mi się podobają :cool3: Gdy dostałam jego zdjęcia od Kim to się zakochałam :loveu: Quote
cenzo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Judit']Tak, to Movie, cudny pies. Jeden z niewielu jakie mi się podobają :cool3: Gdy dostałam jego zdjęcia od Kim to się zakochałam :loveu: Syn 'mojego' ukochanego Rannoch'a musi byc cudny:p Quote
aga616 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Nor(a) napisał(a):wielka szkoda...konkurencja tam chyba będzie spora (w gordonach to bardzo pożądane :cool3:) no to mój czarny najprawdopodobniej też będzie:p Quote
Judit Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cenzo napisał(a):Syn 'mojego' ukochanego Rannoch'a musi byc cudny:p Rannoch'a? czyli Liric Come Dance With Me of Shillay? ^___^' Quote
cenzo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Judit napisał(a):Rannoch'a? czyli Liric Come Dance With Me of Shillay? ^___^' Tak. To moja wielka milosc od dobrych trzech lat :p . Quote
Nor(a) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 aga616 napisał(a):no to mój czarny najprawdopodobniej też będzie:p My tez się wstępnie szykujemy (chyba, ze cieczka wypadnie to wtedy nici z wyjazdu). Quote
mucha__ Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Powtarzam moja oferte :PP Mam w samochodzie miejsca na 2 osoby i 2 psy (preferowana przez kierowce wielkosc psów mniej wiecej srednia :P ) Jadę w Sobote Quote
Aisa_ Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Mucha, my z Gdyni z jednym małym pieskiem, ale jedziemy na sobotę. I nie martw się o to, w końcu dopiero sierpień, na pewno ktoś się do Ciebie zgłosi. ;) (Na Sopot jeszcze wczoraj ktoś szukał transportu z Warszawy :cool3: ) Quote
mucha__ Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ale gafe zrobilam ja tez jade w Sobote :P juz poprawione :D Quote
Śnieżynka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ja myśle nad tą wystawą, ale jakos sędzia nie zbyt mi pasuje ... ale sporo jeszcze czasu do namysłu :) Quote
Izoldas Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A tu ;) http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_MWPR_2007_obsada.doc Quote
haker11 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niewiem na ile ta obsada jest dobra ponieważ w katalogu z Sopotu był obsada Poznańskiej wystawy i np moja rasa ma innego sędziego! Quote
Elitesse Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 haker11 napisał(a):Niewiem na ile ta obsada jest dobra ponieważ w katalogu z Sopotu był obsada Poznańskiej wystawy i np moja rasa ma innego sędziego! albo ja slepa jestem albo mam inny katalog - bo w tym sopockim sa obsady ale na katowice i na opole :roll: na poznanska jest tylko zaprosenie ale bez sedziow Quote
haker11 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Elitesse napisał(a):albo ja slepa jestem albo mam inny katalog - bo w tym sopockim sa obsady ale na katowice i na opole :roll: na poznanska jest tylko zaprosenie ale bez sedziow Sorry pomyliłam się:modla: to są sędziowie na wystawę w Katowicach! Quote
Viz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Będziemy na 100%. Co roku jestem i nie wystawiam. W tym roku mam nadzieję, że nie zapomnę zgłosić, jak zawsze. :lol: Quote
Natalia:) Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Śnieżynka napisał(a):Ja myśle nad tą wystawą, ale jakos sędzia nie zbyt mi pasuje ... ale sporo jeszcze czasu do namysłu :) Nie tylko tobie... Chyba nie pojade... Quote
ewelinabuck Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ja bede na 100%:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
tessa Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ja rowniez zastanawiam sie czy jechac, byla by to moja pierwsza lub druga (zalezy czy sprobuje wczesniej na krajowej w pazdzierniku) wystawa. mam szczeniaka rasy entlebucher :p czy mozecie cos powiedziec o p. Iwonie Matuszewskiej ? Quote
asia_i_bora Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 my będziemy, tylko 10 min tramwajem w końcu :D tylko szkoda, że sędziuje ten sam sędzia co we Wrocławiu... Quote
Alojzyna Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Czy ktoś z małopolskiego wybiera się na dwa dni i ma miejsce dla jednej osoby i jednego psa (grzeczna suczka średniej wielkości) ? Quote
KaRa_ Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nas będzie sędziował Andrzej Stępiński zna ktoś jego?jego sposób sędizowania? ;) To bedzie nasza druga wystawa niedlugo mi sie pierwsza szykuje;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 I my będziemy! Nasza pierwsza - Weny i moja- (znaczy się wspólba, bo ja to już wystawiałam ;-) ) wystawa !Wenka będzie mieć 6 mies. i 2 tyg. więc bedzie jeszcze dzidziusiem, ale co tam, zaszalejemy! ;-) i jeszcze w grupie hodowlanej biegniemy :D Quote
Recommended Posts