Jump to content
Dogomania

POZNAŃ 10-11.11.2007 - MWPR o Puchar Eur. Śr. i Wsch.!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='cenzo']Nasze dwa czarne prawdopodobnie sie pojawia:p

Judit, czyzby w Waszym avatarku byla glowa Moviestar'a?;)

Tak, to Movie, cudny pies. Jeden z niewielu jakie mi się podobają :cool3:
Gdy dostałam jego zdjęcia od Kim to się zakochałam :loveu:

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Judit']Tak, to Movie, cudny pies. Jeden z niewielu jakie mi się podobają :cool3:
Gdy dostałam jego zdjęcia od Kim to się zakochałam :loveu:

Syn 'mojego' ukochanego Rannoch'a musi byc cudny:p

Posted

Nor(a) napisał(a):
wielka szkoda...konkurencja tam chyba będzie spora (w gordonach to bardzo pożądane :cool3:)

no to mój czarny najprawdopodobniej też będzie:p

Posted

aga616 napisał(a):
no to mój czarny najprawdopodobniej też będzie:p

My tez się wstępnie szykujemy (chyba, ze cieczka wypadnie to wtedy nici z wyjazdu).

Posted

Mucha, my z Gdyni z jednym małym pieskiem, ale jedziemy na sobotę.
I nie martw się o to, w końcu dopiero sierpień, na pewno ktoś się do Ciebie zgłosi. ;)
(Na Sopot jeszcze wczoraj ktoś szukał transportu z Warszawy :cool3: )

Posted

haker11 napisał(a):
Niewiem na ile ta obsada jest dobra ponieważ w katalogu z Sopotu był obsada Poznańskiej wystawy i np moja rasa ma innego sędziego!

albo ja slepa jestem albo mam inny katalog - bo w tym sopockim sa obsady ale na katowice i na opole :roll: na poznanska jest tylko zaprosenie ale bez sedziow

Posted

Elitesse napisał(a):
albo ja slepa jestem albo mam inny katalog - bo w tym sopockim sa obsady ale na katowice i na opole :roll: na poznanska jest tylko zaprosenie ale bez sedziow

Sorry pomyliłam się:modla: to są sędziowie na wystawę w Katowicach!

Posted

ja rowniez zastanawiam sie czy jechac, byla by to moja pierwsza lub druga (zalezy czy sprobuje wczesniej na krajowej w pazdzierniku) wystawa. mam szczeniaka rasy entlebucher :p czy mozecie cos powiedziec o p. Iwonie Matuszewskiej ?

Posted

Nas będzie sędziował Andrzej Stępiński zna ktoś jego?jego sposób sędizowania? ;) To bedzie nasza druga wystawa niedlugo mi sie pierwsza szykuje;)

Posted

I my będziemy! Nasza pierwsza - Weny i moja- (znaczy się wspólba, bo ja to już wystawiałam ;-) ) wystawa !Wenka będzie mieć 6 mies. i 2 tyg. więc bedzie jeszcze dzidziusiem, ale co tam, zaszalejemy! ;-) i jeszcze w grupie hodowlanej biegniemy :D