jamnicze Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 25.07.2013 - CAC sędzia: JOCHEN H.EBERHARDT (Niemcy) PSY kl. p. MOMBA TONGA BRAVO (Włochy) - dos.1, CAC kl.o. SONBAR'S WESTERLY WIND (Rosja) - dysk kl.ch. KARIMBA'S COLIN COCKY (Szwecja) - dos.1, CAC SUKI kl. p. SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY (Rosja) - dos.1, CAC, BOB, BOG 3 KARIMBA'S BLING BLING (Szwecja) - bdb.2 kl.o. DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA (Litwa) - bdb.1 kl.ch. LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK (Polska) - bdb.1 26.07.2013 - CACIB sędzia: GERARD JIPPING (Holandia) PSY kl. p. MOMBA TONGA BRAVO (Włochy) - dos.1, CAC, r-CACIB? kl.o. SONBAR'S WESTERLY WIND (Rosja) - nb kl.ch. KARIMBA'S COLIN COCKY (Szwecja) - dos.1, CAC, CACIB SUKI kl. p. SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY (Rosja) - dos.1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1 KARIMBA'S BLING BLING (Szwecja) - dos.2, r-CAC kl.o. DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA (Litwa) - dos.1, CAC kl.ch. LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK (Polska) -dos.1, CAC, r-CACIB 27.07.2013 - CAC sędzia: CLAUDIO DE GIULIANI (Włochy) PSY kl. p. MOMBA TONGA BRAVO (Włochy) -dos.1, CAC kl.o. SONBAR'S WESTERLY WIND (Rosja) - dos.1, CAC kl.ch. KARIMBA'S COLIN COCKY (Szwecja) - dos.1, CAC, BOB, BOG 2 SUKI kl. p. SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY (Rosja) - dos.1, CAC KARIMBA'S BLING BLING (Szwecja) - dos.2 kl.o. DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA (Litwa) - dos.1, CAC kl.ch. LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK (Polska) -dos.1, CAC 28.07.2013 - CACIB sędzia: NIKSA LEMO (Choeracja) PSY kl. p. MOMBA TONGA BRAVO (Włochy) -dos.1, CAC kl.o. SONBAR'S WESTERLY WIND (Rosja) - dos.1, CAC kl.ch. KARIMBA'S COLIN COCKY (Szwecja) - dos.1, CAC, CACIB, BOB, BOG 1 SUKI kl. p. SHEN DE LUX TINSEL FIRELADY (Rosja) - dos.1, CAC, CACIB KARIMBA'S BLING BLING (Szwecja) - dos.2 kl.o. DEVIL WEARS PRADA AFRIKATA (Litwa) - dos.1, CAC kl.ch. LOVE IS ON MY SIDE ASIACZEK (Polska) - dos.1, CAC Quote
Asiaczek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Alez maraton mieliscie.... Ja po dwóch dniach w w-wie (czyli prawie na miejscu) jestem padnięta)... Gratulacje dla Sajdi; szkoda, że zabrakło tego ostatniego CAC'a,,,:( pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 CAC-Warszawa, 14-09-2013 sędzia: Oleg YANCHEV/ru psy kl.sz UPDATED JUBILEE DADDY Asiaczek FCI - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS PUPPY 1 kl.mł. COLLISTAR Ballada o wędrowaniu - dosk.1, CAJC. kl.o Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC kl.ch OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS. SUKI kl.szcz FURAHA NYOTA Ypsylon - abs. kl.mł. TORNEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj.Junior. kl.o SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, nowy Champion Polski! kl.ch LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG 1, BIS 3!!!! kl.w FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj.Weteran, BIS Weteranów 3. Grupa Hodowlana "ASiaczek" - II miejsce. pzdr. Quote
jamnicze Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Asiaczek']Alez maraton mieliscie.... Ja po dwóch dniach w w-wie (czyli prawie na miejscu) jestem padnięta)... Gratulacje dla Sajdi; szkoda, że zabrakło tego ostatniego CAC'a,,,:( pzdr.[/QUOTE] Maraton niesamowity fakt, Jak to TZ wytrzymał nie mam pojęcia :evil_lol: Na szczęście baski często był dość wcześnie, więc można się było zerwać po pokazie ;). Najgorzej było pierwszego dnia. Nie dość, że akurat wtedy byliśmy prawie w połowie stawki (w następnych dniach wchodziliśmy szybciej), to praktycznie nie wiedziałam jaką mam ocenę. Sędzia przed nami oceniał molosy i chyba to był jego konik ;), bo robił to długo i dokładnie. Jak przyszła kolej na V grupę, to zaczął się spieszyć oraz przestał wydawać karty ocen, kazali czekać do końca :shake:. Czasu wiele na tym nie zyskali, za to uziemili niepotrzebnie ludzi :angryy:, a przypominam, że to było w nocy! Ostatniego dnia też sędzia chciał dawać karty na końcu ale wystawcy go uprosili, machną ręką i poświęcił te 3 minuty na podpisanie ocen ;) Mi też szkoda tego jednego wniosku, ale 3 na 4, to ładny wynik :) Quote
Asiaczek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Pewnie, że ładny wynik, plusy sa w zdecydowanej większości:) pzdr. Quote
Recommended Posts