Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdrojka napisał(a):
Wspaniałe wieści i cuuudne zdjęcia :loveu:

Podpiszę się pod słowami Zdrojki........nic dodać nic ująć.

P.S. DUżO ZDRóWKA DLA WNUSI :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Udało mi sie dzisiaj uchwycić ten moment o którym wczoraj napisałam, (czyli Sarki podszczekuje, a Sabka groźnie straszy swoimi zębolami) i czym prędzej wklejam, bo to ciekawie wygląda.:evil_lol: :crazyeye:

Posted

Miriam, dopiero teraz mam chwilę na napisanie czegoś więcej.
Bardzo się cieszę, że suńki się już nie gryzą, tak jak pisałam, trzeba było czasu chyba, aby ustaliły hierarchię i tak się już mam nadzieję stało. Wg mnie powarkiwanie jeszcze trochę potrwa, a potem dogadają się i pokochają ostatecznie :p
Z okazywaniem względów nie mam Ci co pisać, bo już sama wiesz, co masz robić i wspaniale Ci to wychodzi :multi:
Trzymam kciuki i życzę wytrwałości w oczekiwaniu na happyend :loveu:

Posted

Spróbuję wkleić jeszcze kilka , bo wszystkie są śmieszne i tworzą pewną całość.Chcialam wkleić miniaturki,zeby sie same otwierały,ale coś mi nie wychodzi.Będą wiec te duże.

No i już koniec powarkiwania - znów jest zgoda.:lol:
Ale to Sarki, to czarne diablę, wszystkie te sytuacje wszczyna i jak widać wpycha tę swoja mordkę albo żeby podgryzać,albo polizać.Niespokojny duch:evil_lol:

Posted

Hej Zdrojka!Trochę wolno wykonuję jeszcze te wszystkie wklejania, kopiowania itp. Zanim to wszystko zrobię, to Wy już w międzyczasie zdążycie parę razy odpisać.:lol:Ale to fajnie tak.:multi:A trening czyni mistrza - uczę się, uczę.
W ogóle jest super, że się tak interesujecie psiulkami:loveu:a i mnie mobilizujecie, żebym co jakiś czas poświęciła trochę czasu na ich opisywanie i zdjęcia.

Ziuta - dzięki za życzenia zdrówka dla maleństwa. :loveu:
Już jest o.k.(puk,puk)

Posted

Oby "puk" było w niemalowane :eviltong:
Miriam, idzie Ci i tak świetnie, nawet nie wiesz, ile tu jest młodych osób, które po roku dalej nie potrafia wkleić zdjęcia :evil_lol: Nic nikomu nie ujmując, Tobie idzie świetnie :multi:
A jak kto nie potrafi zawsze znajdzie się pomocna dłoń :p

I ja poproszę nie "co jakiś czas", tylko częściej :razz:

Posted

zdrojka napisał(a):
nawet nie wiesz, ile tu jest młodych osób, które po roku dalej nie potrafia wkleić zdjęcia :evil_lol: Nic nikomu nie ujmując

Mi ujęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Uczyłam się wklejania przez 6 miesięcy :D:D:D:D:megagrin::megagrin::megagrin:.........w sumie to nawet nie próbowałam bo za pierwszym razem uznałam, że to czarna magia ale teraz jak cioteczka em-chan mi powiedziała co i jak to wklejam ile się da :cool3:

A drugie zdjęcie jest naprawdę super :loveu: :loveu:

Posted

Ziutka, awatarek masz, podpis masz, zdjęcia wklejasz, to się nie czepiaj :evil_lol:
A do roku na dogo wg info pod awatarkiem trochę Ci brak, ja pisałam o tych, co są ponad rok :eviltong:

Posted

zdrojka napisał(a):
Ziutka, awatarek masz

Mam ale kiepski.......bo rozdzielczość nie taka...a z dobrą rozdzielczością zdjęcia mojego boksa nie mogę zrobić :placz: :placz: :placz:

zdrojka napisał(a):
A do roku na dogo wg info pod awatarkiem trochę Ci brak, ja pisałam o tych, co są ponad rok :eviltong:

OK....to znaczy, że ze mną jeszcze nie jest tak źle i nie jestem kompletną fujarą :eviltong: :evil_lol:

Posted

Jak klikniesz na górze na panel użytkownika to masz m.in. Edytuj Avatar.
Można tu wkleić zdjęcie, maksymalna wiekość obrazka może mieć 100 na 100 pixeli lub 13.7 KB (lub mniejsze). I wtedy gdziekolwiek coś napiszesz, to po lewej będziesz miała zdjęcie, które tam wstawisz.
Jakby co mogę Ci zmniejszyć fotkę, to sobie wstawisz.
Już jestem.

Posted

Ja też już jestem :cool3:
Robiłam sobie papu....zgłodniałam jak zwykle o tej porze..........a gdzie cioteczka Miriam :cool1: czyżby poszła spaciuli :evil_lol:

Posted

Teraz to i ja idę spać, padam na pysk, a jutro moja kolej wyjść z Małą rano. Poza tym mój TZ mnie zatłucze, w końcu chce się do mnie wieczorem, a nie nad ranem przytulić. Ja do niego swoją drogą też :p
Przy okazji zapraszam do wątku mojej Małej w podpisie, wstawiłam dziś nowe zdjęcia.
Dobranoc :sleep2:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Halo, halo - obiecałam częściej pisać i wklejać zdjęcia no i nie dotrzymuję słowa -sorry,ale ciągle mam jakieś zajęcia absorbujące czas (albo sama je sobie wymyślam;))
Najważniejsze,że dziewczynki S żyją już w zgodzie:multi:
Już się nie gryzą, nie awanturują - i tak jak przewidywałyście, wszystko się powoli unormowało. Sari nadal okazuje zazdrość podszczekując, ale madra Saba łaskawie jej to wybacza.
Obie gwiazdy zawładnęły już nie tylko naszymi sercami, ale i kanapami i fotelami:evil_lol:
Mój tato, z powodu pokazanego na zdjęciu poniżej,:lol: musiał przynieść sobie do swojego pokoju ogrodowy, drewniany fotelik i na nim siedzi oglądając tv, no bo...
Ale nie narzeka - te rozespane mordki na jego fotelach tylko go rozczulają:loveu:
Wszysko jest o.k.(odpukać)

Ps.Moje zaproszenie dla Wspaniałych Dogomaniaczek jest nadal aktualne - przecież trzeba od czasu do czasu sprawdzać jak sie mają Wasze podopieczne- czyż nie???

Posted

super zdjęcie:multi:
naprawde wzruszające, a pomyslec ze jeszcze pare miesiecy temu sabcia byla bezdomna, az sie lzy do oczu cisna
lepiej by u nikogo nie miala, pozdrawiam cieplo
i zycze samych radosci z dziewczynek:loveu:

Posted

_beatka_ napisał(a):
super zdjęcie:multi:
naprawde wzruszające, a pomyslec ze jeszcze pare miesiecy temu sabcia byla bezdomna, az sie lzy do oczu cisna
lepiej by u nikogo nie miala, pozdrawiam cieplo
i zycze samych radosci z dziewczynek:loveu:

Nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod słowami Beatki......to samo miałam na myśli.....:cool3: