zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wspaniałe wieści i cuuudne zdjęcia :loveu: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 zdrojka napisał(a):Wspaniałe wieści i cuuudne zdjęcia :loveu: Podpiszę się pod słowami Zdrojki........nic dodać nic ująć. P.S. DUżO ZDRóWKA DLA WNUSI :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Miriam48 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Udało mi sie dzisiaj uchwycić ten moment o którym wczoraj napisałam, (czyli Sarki podszczekuje, a Sabka groźnie straszy swoimi zębolami) i czym prędzej wklejam, bo to ciekawie wygląda.:evil_lol: :crazyeye: Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Miriam, dopiero teraz mam chwilę na napisanie czegoś więcej. Bardzo się cieszę, że suńki się już nie gryzą, tak jak pisałam, trzeba było czasu chyba, aby ustaliły hierarchię i tak się już mam nadzieję stało. Wg mnie powarkiwanie jeszcze trochę potrwa, a potem dogadają się i pokochają ostatecznie :p Z okazywaniem względów nie mam Ci co pisać, bo już sama wiesz, co masz robić i wspaniale Ci to wychodzi :multi: Trzymam kciuki i życzę wytrwałości w oczekiwaniu na happyend :loveu: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hi Hi Hi....rzeczywiście śmiesznie Sabcia wygląda z tymi ząbkami :cool3: Pomarszczony nochalek :loveu: :loveu: Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Miriam, wyślij mi zdjęcie w pełnym rozmiarze, takie z aparatu na zdrojka7[małpa]wp.pl to wstawię duże, bo na tym mało co widać. Ale i tak jest cudne :p Quote
Miriam48 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Spróbuję wkleić jeszcze kilka , bo wszystkie są śmieszne i tworzą pewną całość.Chcialam wkleić miniaturki,zeby sie same otwierały,ale coś mi nie wychodzi.Będą wiec te duże. No i już koniec powarkiwania - znów jest zgoda.:lol: Ale to Sarki, to czarne diablę, wszystkie te sytuacje wszczyna i jak widać wpycha tę swoja mordkę albo żeby podgryzać,albo polizać.Niespokojny duch:evil_lol: Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Duże wklejaj, jest co oglądać :p Drugie zdjęcie mnie powaliło, przecież ona ma pyszczydło w pyszczydle Saby :crazyeye: Ale zmarszczona jest konkretnie :evil_lol: Quote
Miriam48 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hej Zdrojka!Trochę wolno wykonuję jeszcze te wszystkie wklejania, kopiowania itp. Zanim to wszystko zrobię, to Wy już w międzyczasie zdążycie parę razy odpisać.:lol:Ale to fajnie tak.:multi:A trening czyni mistrza - uczę się, uczę. W ogóle jest super, że się tak interesujecie psiulkami:loveu:a i mnie mobilizujecie, żebym co jakiś czas poświęciła trochę czasu na ich opisywanie i zdjęcia. Ziuta - dzięki za życzenia zdrówka dla maleństwa. :loveu: Już jest o.k.(puk,puk) Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Oby "puk" było w niemalowane :eviltong: Miriam, idzie Ci i tak świetnie, nawet nie wiesz, ile tu jest młodych osób, które po roku dalej nie potrafia wkleić zdjęcia :evil_lol: Nic nikomu nie ujmując, Tobie idzie świetnie :multi: A jak kto nie potrafi zawsze znajdzie się pomocna dłoń :p I ja poproszę nie "co jakiś czas", tylko częściej :razz: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 zdrojka napisał(a): nawet nie wiesz, ile tu jest młodych osób, które po roku dalej nie potrafia wkleić zdjęcia :evil_lol: Nic nikomu nie ujmując Mi ujęłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uczyłam się wklejania przez 6 miesięcy :D:D:D:D:megagrin::megagrin::megagrin:.........w sumie to nawet nie próbowałam bo za pierwszym razem uznałam, że to czarna magia ale teraz jak cioteczka em-chan mi powiedziała co i jak to wklejam ile się da :cool3: A drugie zdjęcie jest naprawdę super :loveu: :loveu: Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ziutka, awatarek masz, podpis masz, zdjęcia wklejasz, to się nie czepiaj :evil_lol: A do roku na dogo wg info pod awatarkiem trochę Ci brak, ja pisałam o tych, co są ponad rok :eviltong: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 zdrojka napisał(a):Ziutka, awatarek masz Mam ale kiepski.......bo rozdzielczość nie taka...a z dobrą rozdzielczością zdjęcia mojego boksa nie mogę zrobić :placz: :placz: :placz: zdrojka napisał(a): A do roku na dogo wg info pod awatarkiem trochę Ci brak, ja pisałam o tych, co są ponad rok :eviltong: OK....to znaczy, że ze mną jeszcze nie jest tak źle i nie jestem kompletną fujarą :eviltong: :evil_lol: Quote
Miriam48 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dzięki za otuchę, dobre słowo i pomocne dłonie:loveu: O.k.postaram się, aby zdjęcia były częściej;) Quote
Miriam48 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Widzę, że dyskusja wre,:angryy:no to ja się wyłączam :evil_lol: jeszcze tylko mi powiedzcie co to jest awatarek Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To zdjęcie po lewej pod nazwą użytkownika. U mnie jest mój Migacz, już za TM, ziutka ma boksia, super zdjęcie! Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jak klikniesz na górze na panel użytkownika to masz m.in. Edytuj Avatar. Można tu wkleić zdjęcie, maksymalna wiekość obrazka może mieć 100 na 100 pixeli lub 13.7 KB (lub mniejsze). I wtedy gdziekolwiek coś napiszesz, to po lewej będziesz miała zdjęcie, które tam wstawisz. Jakby co mogę Ci zmniejszyć fotkę, to sobie wstawisz. Już jestem. Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ja też już jestem :cool3: Robiłam sobie papu....zgłodniałam jak zwykle o tej porze..........a gdzie cioteczka Miriam :cool1: czyżby poszła spaciuli :evil_lol: Quote
zdrojka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Teraz to i ja idę spać, padam na pysk, a jutro moja kolej wyjść z Małą rano. Poza tym mój TZ mnie zatłucze, w końcu chce się do mnie wieczorem, a nie nad ranem przytulić. Ja do niego swoją drogą też :p Przy okazji zapraszam do wątku mojej Małej w podpisie, wstawiłam dziś nowe zdjęcia. Dobranoc :sleep2: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To idę się zameldować przed snem do Małej :loveu: :loveu: Dobranoc cioteczki i pieseczki :loveu: Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Halo...halo....jak się miewają dwie panienki S :loveu: :loveu: Quote
Miriam48 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Halo, halo - obiecałam częściej pisać i wklejać zdjęcia no i nie dotrzymuję słowa -sorry,ale ciągle mam jakieś zajęcia absorbujące czas (albo sama je sobie wymyślam;)) Najważniejsze,że dziewczynki S żyją już w zgodzie:multi: Już się nie gryzą, nie awanturują - i tak jak przewidywałyście, wszystko się powoli unormowało. Sari nadal okazuje zazdrość podszczekując, ale madra Saba łaskawie jej to wybacza. Obie gwiazdy zawładnęły już nie tylko naszymi sercami, ale i kanapami i fotelami:evil_lol: Mój tato, z powodu pokazanego na zdjęciu poniżej,:lol: musiał przynieść sobie do swojego pokoju ogrodowy, drewniany fotelik i na nim siedzi oglądając tv, no bo... Ale nie narzeka - te rozespane mordki na jego fotelach tylko go rozczulają:loveu: Wszysko jest o.k.(odpukać) Ps.Moje zaproszenie dla Wspaniałych Dogomaniaczek jest nadal aktualne - przecież trzeba od czasu do czasu sprawdzać jak sie mają Wasze podopieczne- czyż nie??? Quote
_beatka_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 super zdjęcie:multi: naprawde wzruszające, a pomyslec ze jeszcze pare miesiecy temu sabcia byla bezdomna, az sie lzy do oczu cisna lepiej by u nikogo nie miala, pozdrawiam cieplo i zycze samych radosci z dziewczynek:loveu: Quote
Ziutka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 _beatka_ napisał(a):super zdjęcie:multi: naprawde wzruszające, a pomyslec ze jeszcze pare miesiecy temu sabcia byla bezdomna, az sie lzy do oczu cisna lepiej by u nikogo nie miala, pozdrawiam cieplo i zycze samych radosci z dziewczynek:loveu: Nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod słowami Beatki......to samo miałam na myśli.....:cool3: Quote
zdrojka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Pełen luksus :evil_lol: I o to chodziło :p Quote
Recommended Posts