Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdzież bym mogła :cool3: .
A kto by dalej pomagał psiakom za Ciebie???

Ja nie widzę przeszkód tylko co ja zrobię z Majką u mnie na DT???
Nie wysiedzi tylko z mja Dott, by czegos nie spsocić. Ona ma dopiero 3 mies.
Ale jeśli ktos sie nia zajmie przez te kilka godz to OK.

Ale jedziesz ze mną!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Gdzież bym mogła :cool3: .
A kto by dalej pomagał psiakom za Ciebie???

Ja nie widzę przeszkód tylko co ja zrobię z Majką u mnie na DT???
Nie wysiedzi tylko z mja Dott, by czegos nie spsocić. Ona ma dopiero 3 mies.
Ale jeśli ktos sie nia zajmie przez te kilka godz to OK.

Ale jedziesz ze mną!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jade jade :) może dziewczyny z Fundacji pomoge przez te kilka godzin się zajma małą?
po pierwsze wyrwać Sabe od tych ludzi,ja moge ja przetrzymac 1 -2 dni,więc działajcie!!!!

Posted

Słuchajcie rozmawiałam z P.Marta i powiedziała że może przyjechać po Sabę ale trochę się boi bo ma coś ze sprzęgłem.

A dla Was to by oznaczało wyprawę z Łodzi do Żabiej Woli i później z powrotem do Głowna i do Łodzi - jeśli się na to piszecie to ja jestem za tylko trzeba zebrać kaskę na paliwo - ile to może kosztować?
Ja się oczywiście dokładam.

Czy mogłybyście jechać w piątek?

Jeszcze musze ustalić z Asią że musi jechac do Żabiej Woli i odebrać Sabę.

Posted

Rozmawiałam z P.Asią i pojedzie po Sabę jutro lub w czwartek i przechowamy ją gdzieś u nas.

Musimy tylko wiedzieć czy w piątek Ewa i Natalia dadzą radę przyjechać po Sabę. Proszę dajcie znać.

Posted

Dziewczyny - dziękujemy za Waszą pomoc - nawet nie wiecie jak bardzo nam pomagacie.:loveu:
Myślę że zadzwonię do Was w czwartek po południu i się umówimy.

Posted

Czyli czekamy jutro na info.
My jesteśmy właściwie gotowe.Maja najprawdopodobniej pojedzie z nami, bo ciężko dla niej o opiekę.
Oby tylko dało radę bezproblemowo wyciągnąć Sabę :roll: .

Posted

Dziewczyny właśnie rozmawiałam z P.Asią i powiedziała że ustaliła z P.Martą że sama przywiezie Sabę pociągiem do Łodzi a tam będzie czekała na nich P.Marta.

Przepraszam za zamieszanie ale ja tez o tym dopiero teraz się dowiedziałam.

Jeszcze raz dziekuję za Waszą ogromną pomoc!!!!:loveu:

Posted

Saba właśnie siedzi w samochodzie z P.Asią i jadą do Warszawy.
"Przejęcie" Saby poszło dość gładko - był tylko Pan, nie było Pani - to dobrze bo gdyby była to pewnie były by utrudnienia.

Asia znowu zmieniła plan i na dzień dzisiejszy jedzie z Sabą do nowego domu w sobotę. Mam nadzieję że to już ostatnia zmiana i P.Marta w końcu dostanie swoją Sabę.

Posted

Tu Marta z domku w Głownie.Sabunia jest już u nas.Przyjechała wczoraj wieczorem z p.Joanną.Teraz widzę,że słowa "Saba jest mądrą sunią o wspaniałym charakterze" są w pełni prawdziwe. Ta, cudownej urody suńka (przepiękne oczy, spojrzenie, umaszczenie, no wszystko) ma rzeczywiście wspaniały charakter. Jest spokojna, łagodna, dobrze wychowana;), z wyrozumiałością patrzy na nieco awanturującą się, niepewną teraz swojej pozycji, Sari. Ale dziś już w relacji miedzy nimi jest troszkę lepiej.
Teraz, po śniadanku, leżą obydwie obok mnie, na swoich posłaniach i tylko czasem podnoszą głowy, żeby sprawdzić, czy wszystko jest o.k.Myślę, że się zaakceptują i pokochają.Muszę tylko sprawiedliwie głaskać, raz jedną, raz drugą - dobrze,że mam dwie ręce :multi:

Posted

Kochani Dogomaniacy i wspaniała Pani Joanno!
Chciałam Wszystkim, którzy zaangażowani byli w sprawę Saby goraco podziękować.To dzięki Wam ten cudowny psiak jest u nas. Z ręką na sercu obiecuję robić wszystko, aby Sabunia ( i oczywiscie Sari także:loveu: )miały u nas jak najlepiej.
Chciałabym też wyrazić swoje uznanie i ogromny podziw za Waszą działalność.Nie chcę, żeby to zabrzmiało patetycznie, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie wyrazić tego, co czuję.
Śledząc losy Saby zobaczyłam jak sie organizujecie, uzupełniacie, pomagacie sobie, słowem - działacie.To, co robicie jest wspaniałe i ...to cudowne, że są tacy Ludzie jak Wy!
Pośród szerzącej się wokół przemocy, agresji, chamstwa i znieczulicy Wasze postawy, idea, zaangażowanie, a przede wszystkim Wielkie Serca przywracają wiarę w człowieka.JESTEŚCIE WIELCY!!! Naprawdę! Tak uważam:loveu:

Posted

I jeszcze raz ja (ale juz kończę;))
Chciałam tylko jeszcze powiedzieć,że dom w Głownie ( Saba,Sari, mój tato i ja) zaprasza.Jeśli będziecie, Drodzy Dogomaniacy,czy w pobliżu,czy przejazdem, proszę zajrzeć, odwiedzić, zobaczyć, jak sie mają sunie
(i my;) ) Będzie nam naprawdę bardzo miło:loveu:
Życzę Wam Wszystkim wszystkiego najlepszego.:loveu: :loveu: :loveu:
Marta

Posted

Hejo Miriam!!!!! super ,że sie zalogowalaś!!!!
Saba jest naprawde piekną i kochana sunią..niesamowicie dobrze ułozoną. miałam okazję poznac Sabcie osobiście w przeddzien jej wyjazdu do Ciebie;-)))
czekamy na dalsze relacje i zdjecia ...??
zapraszamy tez na watek pomocy dla Fundacji Maja...moze bedziesz mogła przyłaczyc sie do pomocy w jakikolwiek sposób;-)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62362

odzywaj sie jak najczęsciej ,pisz nam co słychac u Sabulci- i witaj na Dogomani;-)))

Posted

Witamy Miriam48 ! Cieszę się , że Sabcia znalazła dom u Ciebie.
Osobiście suni nie poznałam ale jej spojrzenie mowi wszystko o jej
charakterze i mądrości.