Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z KWL.....pojadę do Żabiej Woli sprawdzić DT Sabci.....tylko proszę adres miejsca gdzie przebywa teraz Sabcia.

Już piszę do osoby z Łodzi czy może pojechać sprawdzić DS.

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja nie dam rady, jedną nogą jestem już w Zakopcu, ale prosiłam inne dziewczyny z Łodzi, może ktoś będzie mógł tam pojechać i sprawdzić.

Posted

paros napisał(a):
Katya odpisała i mogą sprawdzić domek :lol:

No to teraz czekamy na wynik wizyty w obecnym miejscu Saby - jeśli jest źle to naprawdopodobniej Saba pojedzie pod Łódź do nowego domku.
Dzisiaj do wieczora będzie wszystko wiadomo.

Posted

Wiem że potencjalny domek śledzi wątek Sabuni - dlatego P.Małgosiu dziękuję za cierpliwość i tak jak się umawiałyśmy jeśli coś nam się nie spodoba w obecnym miejscu pobytu Saby to ją zabieramy, natomiast jeśli wyjdzie że ten domek w którym obecnie przebywa jest dobrym domem to na pewno trzeba będzie ją tam zostawić i wtedy będziemy szukali dla Pani drugiej Saby.

Do wieczora wszystko będzie jasne.

Posted

anouk92 napisał(a):
No to teraz czekamy na wynik wizyty w obecnym miejscu Saby - jeśli jest źle to naprawdopodobniej Saba pojedzie pod Łódź do nowego domku.
Dzisiaj do wieczora będzie wszystko wiadomo.

Ale ja nie podałam Katya danych domku :shake: bo nie znam :cool3:

Posted

paros napisał(a):
Ale ja nie podałam Katya danych domku :shake: bo nie znam :cool3:

Ja mam i podam na priva jak już będzie po wizycie u Saby i wszystko sie wyjaśni.

Posted

anouk92 napisał(a):
Ja mam i podam na priva jak już będzie po wizycie u Saby i wszystko sie wyjaśni.

Dobrze, to czekamy na wiadomości :lol:

Posted

Wg moich wieści - Pani Joanna jedzie po Sabę.
Chyba miałyśmy rację niepokojąc się o nią....

Postaram się informować na bieżąco.

Dziękujemy bardzo potencjalnemu domkowi !!!!!
Saba jest pięknym i kochanym psiakiem. Zasługuje na dobry dom.
Nie wyobrażam sobie Saby w kiepskich warunkach.... Stąd nasze niepokoje o los Saby....

Posted

Pojechała jedna bardzo miła Pani sprawdzić wwarunki Saby ale na miejscu okazało się że nie ma nikogo w domu i nie ma tam Saby.
W domu był tylko zamknięty jakiś szczeniaczek.

P.Asia bardzo zdenerwowała się faktem że Saby nie było tam gdzie miała być i pojechała tam raz jeszcze wieczorem. Tym razem byli w domu i była Saba - była wyczesana i ogólnie wszystko było ok ale P.Asi nie podobają się Ci Państwo i dlatego jeśli domek koło Łodzi sprawdzi się to chcielibyśmy żeby Saba tam pojechała.

Posted

ewatonieja napisał(a):
ja i Reno2001 możemy dzisiaj sprawdzic dom w Głownie prosze o namiary na Pw pozdrawiam
Natalia

Wysłałam namiary na prv. - rozmawiałam z Panią i powiedziałma jej że może odwiedzicie ją dzisiaj.
Prosił tylko żeby najpierw do niej zadzwonić i sie umówić.

Posted

no cóż mogę powiedzieć ...
natychmiast pakujcie Sabę ,nie powinna przebywac w domu z tymi dziwnymi ludzmi, i szykujcie ja bedzie miała od piatku nowy wspaniały dom u Pani Marty!!!!
naszykowalam sobie krateczki z pytaniami na rozmowe przedadopcyjna,od razu mogłam je schowac,Pani Marta ma juz w domu sunię,ktora zabrała z lodzkiego schroniska,sunia przemila, Pani Marta zlote serce,nie bedzie lepszego domu dla Saby, domek spory i przytulny,ogrod zadbany w sam raz do hasania :)
Pan domu - ojciec Pani Marty tez kocha psy, czego chcieć wiecej?
tylko do Was mam gorąca prośbe jak najszybciej zabierzcie Sabę z miejsca w ktorym teraz sie znajduje!!!
a osobe ,ktora zna dokladnie historie Saby prosze o kontakt ze mna lub z pania Marta!!

Posted

O jejku już się cieszę :multi: - ewa proszę podaj mi swój numer telefonu zadzwonię do Ciebie jutro i mi wszystko opowiesz.

Dzięki za sprawdzenie domku!!!:loveu:
Miałam nosa - P.Marcie badzo zależy na Sabie to widać!

P.Marto mam adzieję że jeszcze w tym tygodniu Saba trafi do Pani domku!!!:multi:

Posted

Tak jak pisała Natalia - ewatonieja - nie ma na co czekać.
Sabe nalezy jak najszybciej zabrać z obecnego tymczasu i w piątek dowieźć do Głowna.
Lepszego domku nie można sobie wymarzyć.
Warto wspomnieć,że P. Marta bardzo dobrze wie jak fachowo zająć się psiakami. Nie dość, że miała juz ich kilka ( w tym tez takie ze schroniska) to oststnio wzięta sunia ma dysplazję i P. Marta dzielnie stawia temu czoła.
Same superlatywy.

Posted

Dziękujemy za wspaniałe wieści !!!! I dziękujemy Pani Marcie !!!!

Rozumiem Anouk, że już w tej sprawie dopilnujesz realizacji zmiany domu ????!!!!!

(Mnie nie będzie od 12.07 do 20.08.07 - Joannie już mówiłam, ale może zapomnieć.)

Posted

Mnie nie ma od czwartku przez 7 dni - niestety nie urlop tylko wyjazd służbowy.
Dzisiaj dzwonię do P.Marty i ustalę z nią czy ona sama przyjedzie po Sabę czy ktoś ją musi przywieźć.

Może nie być łatwo odebrać Sabę z obecnego domu.
Musi tam jechać Asia z jakimś facetem - wujkowie czy ktoś jest chętny?

Jeśli trzeba będzie dowieźć Sabę do Głowna to ja się dokładam do paliwa.

Poczekam jeszcze z godzinkę i zadzwonię do P.Marty i dam znać.