Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Rozmawiałam z KWL.....pojadę do Żabiej Woli sprawdzić DT Sabci.....tylko proszę adres miejsca gdzie przebywa teraz Sabcia. Już piszę do osoby z Łodzi czy może pojechać sprawdzić DS. Quote
Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Napisałam do Szyszki czy ma możliwość sprawdzenia DS. Quote
Szyszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dziewczyny ja nie dam rady, jedną nogą jestem już w Zakopcu, ale prosiłam inne dziewczyny z Łodzi, może ktoś będzie mógł tam pojechać i sprawdzić. Quote
Ziutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Szyszka jak tylko będziesz coś wiedziała na temat tej wizyty w Łodzi to daj znać. Quote
Ziutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jutro będę miała informacje, czy Szajbusowi uda się załatwić wizytę przedadopcyjną Sabci. Quote
paros Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Katya odpisała i mogą sprawdzić domek :lol: Quote
anouk92 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 paros napisał(a):Katya odpisała i mogą sprawdzić domek :lol: No to teraz czekamy na wynik wizyty w obecnym miejscu Saby - jeśli jest źle to naprawdopodobniej Saba pojedzie pod Łódź do nowego domku. Dzisiaj do wieczora będzie wszystko wiadomo. Quote
anouk92 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wiem że potencjalny domek śledzi wątek Sabuni - dlatego P.Małgosiu dziękuję za cierpliwość i tak jak się umawiałyśmy jeśli coś nam się nie spodoba w obecnym miejscu pobytu Saby to ją zabieramy, natomiast jeśli wyjdzie że ten domek w którym obecnie przebywa jest dobrym domem to na pewno trzeba będzie ją tam zostawić i wtedy będziemy szukali dla Pani drugiej Saby. Do wieczora wszystko będzie jasne. Quote
paros Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 anouk92 napisał(a):No to teraz czekamy na wynik wizyty w obecnym miejscu Saby - jeśli jest źle to naprawdopodobniej Saba pojedzie pod Łódź do nowego domku. Dzisiaj do wieczora będzie wszystko wiadomo. Ale ja nie podałam Katya danych domku :shake: bo nie znam :cool3: Quote
anouk92 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 paros napisał(a):Ale ja nie podałam Katya danych domku :shake: bo nie znam :cool3: Ja mam i podam na priva jak już będzie po wizycie u Saby i wszystko sie wyjaśni. Quote
paros Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 anouk92 napisał(a):Ja mam i podam na priva jak już będzie po wizycie u Saby i wszystko sie wyjaśni. Dobrze, to czekamy na wiadomości :lol: Quote
Szyszka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Trzymam kciuki. I też czekam. Szajbus, Katya dzięki.:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wg moich wieści - Pani Joanna jedzie po Sabę. Chyba miałyśmy rację niepokojąc się o nią.... Postaram się informować na bieżąco. Dziękujemy bardzo potencjalnemu domkowi !!!!! Saba jest pięknym i kochanym psiakiem. Zasługuje na dobry dom. Nie wyobrażam sobie Saby w kiepskich warunkach.... Stąd nasze niepokoje o los Saby.... Quote
przyjaciel_koni Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mamy poważny dylemat.... Dom dość dziwny.... Saba jeszcze została..... Chyba do czasu sprawdzenia nowego domku.... Nie wiem w tej chwili nic więcej. Quote
ewatonieja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ja i Reno2001 możemy dzisiaj sprawdzic dom w Głownie prosze o namiary na Pw pozdrawiam Natalia Quote
anouk92 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pojechała jedna bardzo miła Pani sprawdzić wwarunki Saby ale na miejscu okazało się że nie ma nikogo w domu i nie ma tam Saby. W domu był tylko zamknięty jakiś szczeniaczek. P.Asia bardzo zdenerwowała się faktem że Saby nie było tam gdzie miała być i pojechała tam raz jeszcze wieczorem. Tym razem byli w domu i była Saba - była wyczesana i ogólnie wszystko było ok ale P.Asi nie podobają się Ci Państwo i dlatego jeśli domek koło Łodzi sprawdzi się to chcielibyśmy żeby Saba tam pojechała. Quote
ewatonieja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 trzeba tylko im jakos ją odebrac macie pomysł? Quote
anouk92 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ewatonieja napisał(a):ja i Reno2001 możemy dzisiaj sprawdzic dom w Głownie prosze o namiary na Pw pozdrawiam Natalia Wysłałam namiary na prv. - rozmawiałam z Panią i powiedziałma jej że może odwiedzicie ją dzisiaj. Prosił tylko żeby najpierw do niej zadzwonić i sie umówić. Quote
ewatonieja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no cóż mogę powiedzieć ... natychmiast pakujcie Sabę ,nie powinna przebywac w domu z tymi dziwnymi ludzmi, i szykujcie ja bedzie miała od piatku nowy wspaniały dom u Pani Marty!!!! naszykowalam sobie krateczki z pytaniami na rozmowe przedadopcyjna,od razu mogłam je schowac,Pani Marta ma juz w domu sunię,ktora zabrała z lodzkiego schroniska,sunia przemila, Pani Marta zlote serce,nie bedzie lepszego domu dla Saby, domek spory i przytulny,ogrod zadbany w sam raz do hasania :) Pan domu - ojciec Pani Marty tez kocha psy, czego chcieć wiecej? tylko do Was mam gorąca prośbe jak najszybciej zabierzcie Sabę z miejsca w ktorym teraz sie znajduje!!! a osobe ,ktora zna dokladnie historie Saby prosze o kontakt ze mna lub z pania Marta!! Quote
anouk92 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 O jejku już się cieszę :multi: - ewa proszę podaj mi swój numer telefonu zadzwonię do Ciebie jutro i mi wszystko opowiesz. Dzięki za sprawdzenie domku!!!:loveu: Miałam nosa - P.Marcie badzo zależy na Sabie to widać! P.Marto mam adzieję że jeszcze w tym tygodniu Saba trafi do Pani domku!!!:multi: Quote
Reno2001 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tak jak pisała Natalia - ewatonieja - nie ma na co czekać. Sabe nalezy jak najszybciej zabrać z obecnego tymczasu i w piątek dowieźć do Głowna. Lepszego domku nie można sobie wymarzyć. Warto wspomnieć,że P. Marta bardzo dobrze wie jak fachowo zająć się psiakami. Nie dość, że miała juz ich kilka ( w tym tez takie ze schroniska) to oststnio wzięta sunia ma dysplazję i P. Marta dzielnie stawia temu czoła. Same superlatywy. Quote
*Gajowa* Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale sie cieszę, ze Sabci taki fajny domek sie szukuje :multi: . Quote
przyjaciel_koni Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dziękujemy za wspaniałe wieści !!!! I dziękujemy Pani Marcie !!!! Rozumiem Anouk, że już w tej sprawie dopilnujesz realizacji zmiany domu ????!!!!! (Mnie nie będzie od 12.07 do 20.08.07 - Joannie już mówiłam, ale może zapomnieć.) Quote
anouk92 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mnie nie ma od czwartku przez 7 dni - niestety nie urlop tylko wyjazd służbowy. Dzisiaj dzwonię do P.Marty i ustalę z nią czy ona sama przyjedzie po Sabę czy ktoś ją musi przywieźć. Może nie być łatwo odebrać Sabę z obecnego domu. Musi tam jechać Asia z jakimś facetem - wujkowie czy ktoś jest chętny? Jeśli trzeba będzie dowieźć Sabę do Głowna to ja się dokładam do paliwa. Poczekam jeszcze z godzinkę i zadzwonię do P.Marty i dam znać. Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 mysle ze trzeba by przywieżc pani Marcie psa ,bez dwóch zdań zróbcie zrzutę i poproście Reno 2001 ona ma diesla który nie pali dużo :)) Ewka mnie zabije :evil_lol: Quote
Recommended Posts