Kasia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dlaczego nikt nie interesuje się taka śliczną sunią...? :shake: Quote
Trejsi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Przepiękna blondyneczka:loveu: Napewno znajdziesz domek!!! Hop... Quote
Kasia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Śliczna panienka przypomina sie na pierwszej stronie... Quote
jo_ann Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 gdzie teraz jest sunia? w DT? czy ktos wie, jak sie zachowuje? czy szczenieco podgryza rzeczy ;) i czy umie zostac spokojnie sama w domu? :) Quote
jo_ann Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 aaaa... i moze sa jej zdjecia w pelnej krasie bez tego ubranka?;) bo nie moge sobie wyobrazic jej w calosci:D Quote
KWL Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zdjęcia powinny być, może w poniedziałek uda się wkleić. Sunia jest w Zielonce, w DT (o tyle problematycznym że z kilkoma innymi psami a Saharka jest młoda i delikatna). Co do podgryzania pojęcia nie mam, z zostawaniem może być problem, a może i nie ponieważ w tej chwili sporo czasu spędza odizolowana. Saharka jest bardzo żywą sunieczką. Kiedy ma szansę na kontakt z ludźmi manifestuje radość biegająć i skacząc, trudno ją utrzymac w jednym miejscu :-) żywe sreberko malutkie. Quote
Trejsi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Trzymam kciuki by z DT trafiła bezpośrednio do domku na stałe!!!:lol: Quote
paros Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 I co ze zdjęciami??? :cool3: Ja mogę wkleić, prześlijcie do mnie :lol: Quote
Recommended Posts