Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nie pisałam żeby nie zapeszać, ale to też nie działa :(
[SIZE=2]W poniedziałek była pani oglądać Rudolfa, [/SIZE]wcześniej byłyśmy w kontakcie telefonicznym , wiedziała o Rudym wszystko , że jest większy , że ma problem z serduchem, że ma bliznę na rogówce, no wszystko .
Jak go zobaczyła stwierdziła że jest piękny i cudowny i tak się przytula ale jest za duży ...
Ręce mi opadły, bo tak naprawdę to byłam pewna że rudy ma już dom :(
W rozmowach wszystko było ok , pani wydawała się bardzo sympatyczna ale niestety można się czasem pomylić :(

Najgorsze dla mnie było to że Rudy tak się do niej tulił, ,ja nie miałabym serca odjechać ...

Dziś skontaktowała się ze mną pani chętna adoptować Rudego, ale ma w domu dzieci w wieku szkolnym, nie wiem jak Rudy do dzieciaków więc umówiłyśmy się w przyszłym tygodniu na zapoznanie , zobaczymy co z tego wyniknie , ale nie nastawiam się jakoś optymistycznie .

Rudy ma dłu w hoteliku, ja nie mam kompletnie czasu na bazarkowanie i kiepsko to wszystko widzę :(

Posted

Ludzie to cholera mają dramaty:angryy:
Rudziu, kontaktowałaś się z tą fundacją, na którą dałam Ci namiar? Może coś by pomogli, poogłaszali, wstawili małego na swoją stronę internetową....:roll:

Posted

Ma ogłoszenia.
Paula nie kontaktowałam się , jest na pekińczykach w potrzebie nie wiem czy to Ci sami , chyba tak .
Zobaczymy co się będzie działo w poniedziałek .
Pani zakochana w Rudym. Dzieci też , ale jeszcze nie wiedzą że w poniedziałek mamy się spotkać . Zaciskajcie kciuki .

Posted

[CENTER][B][COLOR=#008000]Zapraszam na bazarek dla Ramzesa i Rudolfa .
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000] Bazarek trwa do 6 października 2013r. godz. 23.00 [/COLOR]
[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247260-misz-masz-na-d%C5%82ugi-2-moich-podpiecznych-do-6-10-godz-23-OTWARTE-ZAPRASZAM"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ARTE-ZAPRASZAM[/URL]

[IMG]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1236904_400459963410545_877751654_n.jpg[/IMG]
[/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie wróciłam do domu, państwo długo się zastanawiali bo Rudy i Gizmo nie przypadli sobie jednak tak całkiem do serca, ale podbił serca ludzi i dostał szansę i pojechał do Katowic na razie do DT ale jeśli się chłopaki dogadają to ;-)
Zaciskajcie kciuki, na razie są w drodze .
Ada to nie Rudy :(

Posted

Paula zerknęłam już do szczeniaków :( masakra jakaś :(

Rudy szczęściarz ( albo ja szczęściara ) dostał prezent od Anonimowego Darczyńcy z FB - 200 zł . Ludzie mnie wciaż zaskakują pozytywnie, dziękuję :) :loveu:
Jak człowiek wie że nie jest sam , łapie wiatr w żagle i ma siłę na dalsze działania .