savahna Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Właśnie jak tam? Rudziu a nie będziesz bazarku papierowego robić? Kurcze gdzieś mi powcinało zakładeczki i dwie mi jedynie zostały a czasem więcej potrzebuję. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='savahna']Właśnie jak tam? Rudziu a nie będziesz bazarku papierowego robić? Kurcze gdzieś mi powcinało zakładeczki i dwie mi jedynie zostały a czasem więcej potrzebuję. Jestem w trakcie lepienia ;) A Rudy już w domu swoim z zakochaną pancią :) zapomniałam tu napisać, pisałam chyba na Ramzesowym , chociaż gubie się już gdzie co piszę ;) Quote
paula_t Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Na takie wieści i zdjęcia czekałam ;) Cuuuudownie!:loveu: Quote
Justyna Lipicka Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 bosko razem z kolegą/koleżanką wyglądają :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Justyna Lipicka napisał(a):bosko razem z kolegą/koleżanką wyglądają :) Z kolegą :) Gizmo :) Quote
savahna Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Super,ze się dwa chłopaki dogadały....;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 savahna napisał(a):Super,ze się dwa chłopaki dogadały....;) Nawet nie wiesz jak się cieszę :) Dom przecudny, Gosia zakochana w chłopakach :) to się nazywa szczęście :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Dostałam ostatnio smsa od Gosi Rudego z podziękowaniem za chłopaka :) minął rok od adopcji ;) Chłopaki są oczkiem w głowie Gosi :) Quote
Recommended Posts