justynavege Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 ux przyznam ze nei znam juz wiecej takich stron moze gdzies gdzie ludzie szukają piesków do Agility ? Dzina to wulkan energii pogralysmy znow dzisiaj w pileczkę kochana pzrynosi ją z powrotem kladzie kolo mnie i merdusia ogonkiem by znow jej rzucic Quote
uxmal Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 justynavege napisał(a):ux przyznam ze nei znam juz wiecej takich stron moze gdzies gdzie ludzie szukają piesków do Agility ? Dzina to wulkan energii pogralysmy znow dzisiaj w pileczkę kochana pzrynosi ją z powrotem kladzie kolo mnie i merdusia ogonkiem by znow jej rzucic poszukam, ale jak narazie takich ogłoszeń nie widziałam. Portale agility? hmmmm Chyba Czesi są w tym bardziej rozeznani:) :cool3::cool3: Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 no albo jakies strony dla psich sportowcow ona sie do tego az pali :loveu: Quote
carolinascotties Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Cioteczki - a moze by tak napisac do wlascicieli szkol agility ? co Wy na to? moze mogliby wsrod psiarzy puscic informacje o suni :) Quote
carolinascotties Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 kilka linkow - Ciotki jesli macie czas napiszcie do nich prosze - ja pisze do Was z Gruzji - internet wlecze sie jak zolwik :) KLUB agility - http://www.agility.strefa.pl/ - kontakt : 838-90-27 (automatyczna sekretarka) 501-36-99-92 (proszę dzwonić po 20:00) e-mail: admin@agility.strefa.pl Klub Alternatywa - [SIZE=2] http://agility.iem.pw.edu.pl/ kontakt: Pęcice k.Warszawy e-mail: aussie at psy.pl tel.: 506-378-675 Krakowski Osrodek Agility - [SIZE=2]http://www.agility.krakow.pl/ kontakt: agnieszka@agility.krakow.pl oraz pod numerem telefonu: 501 390 419 Szkola dla Psow Leszka Kalisza - http://www.szkoladlapsow.pl/ Wroclaw - kontakt- szkola@szkoladlapsow.pl Bartius - szkolenie psow w Warszawie i okolicach http://www.baritus.com.pl/agility.php kontakt: 0606 631 355 baritus@baritus.com.pl FORUM agility - http://agility.com.pl/ Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 carolina dziękujemy :multi: no to ja znow na żebry tzn po prośbie kto pomoze mailowo silą mojego sygnału radiowego spadla do 20 % :mad: ( jak jest 80-60% strona otwiera mi sie kilka minut ale wtedy nie narzekam :p ) nie ma szans na wysłąnie czegokolwiek wiecej pozctą niz tekst a tu zdjecia by byly potrzebne Quote
uxmal Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wysłąc ja mogę. Jeszcze tylko jakiś text trzeba dobry napisać. Co Dżinka potrafi i jaka jest-tak dokładniej. No i fotki z jakąś piłeczką albo misiem. Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Fotkow chwilowo nie mamy :( ale postaramy się a tekst biore na siebie , bede myslec zaraz tworczo ;) :evil_lol: Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dzina ma niewiele ponad rok. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną obecności czlowieka.Każdy , kto poznał Dzinę mówi: "Ależ ona jest wprost stworzona do Agility " . To prawda . Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka- tu w Dżinę wstępuje duch walki , mimo maleńkiego ciałka i niewielkiej siły z całych sil stara się zwyciężyć . W skokach Dżina nie ma sobie równych ; wyskok do 1,5 metra nie stanowi dla niej problemu.Pogoń za rzuconą piłką - to jest to! szczęśliwa przynosi zdobycz, kładzie ją obok i wpatruje się merdając ogonkiem jakby mówila : " No , rzucaj ja ci przyniosę z powrotem" Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń . Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę , brakuje tu czasu , by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje. Jeśli znajdzie się ktoś , kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy. ux nie wiem zcy o taki tekst chodziło :oops: Quote
uxmal Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Świetne !!!!!!!!!!!!!!! Dodam to jeszcze na allegro !!!! JUstynavege :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A jutro trzoszkę pospamuje :)))))))) Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ux :loveu: mowilam Ci juz ze jestes Aniołem :multi: ech ze ja talentow nie dostalam w wyposazeniu pisarskich..... szłoby jak z płatka ale wymęczylam coś :oops: Quote
uxmal Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jak to jest wymęczone to ja jestem Baletnica :)))))))))) Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 hi Baletnica z Ciebie i juz :loveu: ale tak usiadłam z kartką w kuchni pomyslalam o Dzinusi i poszło.......... ona jest taka kochana Quote
carolinascotties Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='justynavege']Dzina ma niewiele ponad rok. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną obecności czlowieka.Każdy , kto poznał Dzinę mówi: "Ależ ona jest wprost stworzona do Agility " . To prawda . Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka- tu w Dżinę wstępuje duch walki , mimo maleńkiego ciałka i niewielkiej siły z całych sil stara się zwyciężyć . W skokach Dżina nie ma sobie równych ; wyskok do 1,5 metra nie stanowi dla niej problemu.Pogoń za rzuconą piłką - to jest to! szczęśliwa przynosi zdobycz, kładzie ją obok i wpatruje się merdając ogonkiem jakby mówila : " No , rzucaj ja ci przyniosę z powrotem" Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń . Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę , brakuje tu czasu , by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje. Jeśli znajdzie się ktoś , kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy. ux nie wiem zcy o taki tekst chodziło :oops: pieknie!!!! :multi: :loveu: :multi: a kontakt podajesz Justynko do siebie, czy do schronu? Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 carolina do mnie :) to to samo co do schronu prawie ;) Quote
uxmal Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy zgadzacie, się żebym nie wklejała fotek do maila.? Podałabym adresy do stron na uciechów, na prywatną stronę i na aukcję allegro. Bo może ktoś ma radio-tak jak justynavege, albo serwer odrzuca wszystkie maile z załącznikami. Justynko, założę konto na gmailu-jeśli pozwolisz- justynavege@gmail.com, żeby nie wyglądało dziwnie że z marsew wysyłam. Oddam Ci to konto do własnej dyspozycji. A treść taka by była... Szanowni Państwo, W imieniu naszej Dżiny- wychowanki Ośrodka dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych Uciechów (k. Dzierżoniowa). bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu wspaniałego domku. Dzina ma niewiele ponad rok. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną obecności człowieka. Każdy, kto poznał Dzinę mówi: "Ależ ona jest wprost stworzona do Agility". To prawda. Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka- tu w Dżinę wstępuje duch walki, mimo maleńkiego ciałka i niewielkiej siły z całych sił stara się zwyciężyć. W skokach Dżina nie ma sobie równych ; wyskok do 1,5 metra nie stanowi dla niej problemu. Pogoń za rzuconą piłką - to jest to! szczęśliwa przynosi zdobycz, kładzie ją obok i wpatruje się merdając ogonkiem jakby mówila: "No, rzucaj ja Ci przyniosę z powrotem". Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń. Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę, brakuje tu czasu, by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje. Jeśli znajdzie się Ktoś, kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy. Wiecej informacji oraz zdjęć znajdziecie Państwo na stronie internetowej Ośrodka: www.uciechow.pl lub na www.dzina.as.pl Nasza wychowanka jest także ogłoszona na allegro:http://www.allegro.pl/item229340224_nasza_dzina_pelna_gracji_i_humoru_mix_basenji.html Jeśli zainteresowały Państwa umiejętności Dżinki. Poroszę o kontakt:Justyna: 0 697 758 088, lub mail: justynavege@gazeta.pl Dziękuję za poświęcony mi i Dżinie czas. pozdrawiam Quote
justynavege Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 uxmal Ty nie pytaj wiesz ze zgadzamy się na wszystko co tylko pomoze dzince :multi: super pomysł :loveu: o dostane konto pocztowe :lol: dziś dzina nie mogla się zdecydować czy gramy w piłke czy "zabijamy" misia i poszla zjeść sniadanko :evil_lol: Quote
uxmal Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 w nowej skrzynce justynavege_gmail, narazie pusto.:) Nikt mnie nie okrzyczał za spam:) Quote
solito Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wysłałam do Asiaczek prośbę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego właściciela dla Dżinki /Asiaczek chyba zajmuje się hodowlą Basenji/, ale chyba jeszcze nie odwiedziła wątku...:roll: Quote
justynavege Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 dziekuje dziewczyny za wszelka pomoc w szukaniu domu dla Dziny ta wariatka tylko czatuje przy kracie az bede przechodzic no i nigdy nie moge jej odmowic a jak juz wejde do boksu to nei moze sie zdecydować ktora zabawka sie bawimy jak ona sie marnuje w schronisku :-( Quote
Recommended Posts