Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ux przyznam ze nei znam juz wiecej takich stron

moze gdzies gdzie ludzie szukają piesków do Agility ?

Dzina to wulkan energii
pogralysmy znow dzisiaj w pileczkę
kochana pzrynosi ją z powrotem kladzie kolo mnie i merdusia ogonkiem by znow jej rzucic

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

justynavege napisał(a):
ux przyznam ze nei znam juz wiecej takich stron

moze gdzies gdzie ludzie szukają piesków do Agility ?

Dzina to wulkan energii
pogralysmy znow dzisiaj w pileczkę
kochana pzrynosi ją z powrotem kladzie kolo mnie i merdusia ogonkiem by znow jej rzucic

poszukam, ale jak narazie takich ogłoszeń nie widziałam.
Portale agility? hmmmm
Chyba Czesi są w tym bardziej rozeznani:)
:cool3::cool3:

Posted

kilka linkow -

Ciotki jesli macie czas napiszcie do nich prosze -

ja pisze do Was z Gruzji - internet wlecze sie jak zolwik :)

KLUB agility - http://www.agility.strefa.pl/ - kontakt :

838-90-27 (automatyczna sekretarka)
501-36-99-92 (proszę dzwonić po 20:00)
e-mail: admin@agility.strefa.pl

Klub Alternatywa - [SIZE=2] http://agility.iem.pw.edu.pl/ kontakt:

Pęcice k.Warszawy
e-mail: aussie at psy.pl
tel.: 506-378-675

Krakowski Osrodek Agility - [SIZE=2]http://www.agility.krakow.pl/
kontakt:

agnieszka@agility.krakow.pl
oraz pod numerem telefonu: 501 390 419

Szkola dla Psow Leszka Kalisza - http://www.szkoladlapsow.pl/
Wroclaw - kontakt-

szkola@szkoladlapsow.pl

Bartius - szkolenie psow w Warszawie i okolicach http://www.baritus.com.pl/agility.php

kontakt:
0606 631 355
baritus@baritus.com.pl

FORUM agility - http://agility.com.pl/

Posted

carolina dziękujemy :multi:
no to ja znow na żebry tzn po prośbie

kto pomoze mailowo
silą mojego sygnału radiowego spadla do 20 % :mad: ( jak jest 80-60% strona otwiera mi sie kilka minut ale wtedy nie narzekam :p )
nie ma szans na wysłąnie czegokolwiek wiecej pozctą niz tekst a tu zdjecia by byly potrzebne

Posted

Wysłąc ja mogę. Jeszcze tylko jakiś text trzeba dobry napisać.
Co Dżinka potrafi i jaka jest-tak dokładniej.
No i fotki z jakąś piłeczką albo misiem.

Posted

Dzina ma niewiele ponad rok. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną obecności czlowieka.Każdy , kto poznał Dzinę mówi: "Ależ ona jest wprost stworzona do Agility " . To prawda . Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka- tu w Dżinę wstępuje duch walki , mimo maleńkiego ciałka i niewielkiej siły z całych sil stara się zwyciężyć . W skokach Dżina nie ma sobie równych ; wyskok do 1,5 metra nie stanowi dla niej problemu.Pogoń za rzuconą piłką - to jest to! szczęśliwa przynosi zdobycz, kładzie ją obok i wpatruje się merdając ogonkiem jakby mówila : " No , rzucaj ja ci przyniosę z powrotem"
Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń . Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę , brakuje tu czasu , by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje.
Jeśli znajdzie się ktoś , kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy.

ux nie wiem zcy o taki tekst chodziło :oops:

Posted

Świetne !!!!!!!!!!!!!!!
Dodam to jeszcze na allegro !!!!
JUstynavege :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A jutro trzoszkę pospamuje :))))))))

Posted

[quote name='justynavege']Dzina ma niewiele ponad rok. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną obecności czlowieka.Każdy , kto poznał Dzinę mówi: "Ależ ona jest wprost stworzona do Agility " . To prawda . Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka- tu w Dżinę wstępuje duch walki , mimo maleńkiego ciałka i niewielkiej siły z całych sil stara się zwyciężyć . W skokach Dżina nie ma sobie równych ; wyskok do 1,5 metra nie stanowi dla niej problemu.Pogoń za rzuconą piłką - to jest to! szczęśliwa przynosi zdobycz, kładzie ją obok i wpatruje się merdając ogonkiem jakby mówila : " No , rzucaj ja ci przyniosę z powrotem"
Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń . Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę , brakuje tu czasu , by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje.
Jeśli znajdzie się ktoś , kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy.

ux nie wiem zcy o taki tekst chodziło :oops:

pieknie!!!! :multi: :loveu: :multi:

a kontakt podajesz Justynko do siebie, czy do schronu?

Posted

Czy zgadzacie, się żebym nie wklejała fotek do maila.?
Podałabym adresy do stron na uciechów, na prywatną stronę i na aukcję allegro.
Bo może ktoś ma radio-tak jak justynavege, albo serwer odrzuca wszystkie maile z załącznikami.
Justynko, założę konto na gmailu-jeśli pozwolisz- justynavege@gmail.com, żeby nie wyglądało dziwnie że z marsew wysyłam. Oddam Ci to konto do własnej dyspozycji.

A treść taka by była...

Szanowni Państwo,

W imieniu naszej Dżiny- wychowanki Ośrodka dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych Uciechów (k. Dzierżoniowa). bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu wspaniałego domku.
Dzina ma niewiele ponad rok. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną obecności człowieka.
Każdy, kto poznał Dzinę mówi: "Ależ ona jest wprost stworzona do Agility". To prawda. Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka- tu w Dżinę wstępuje duch walki, mimo maleńkiego ciałka i niewielkiej siły z całych sił stara się zwyciężyć.

W skokach Dżina nie ma sobie równych ; wyskok do 1,5 metra nie stanowi dla niej problemu.
Pogoń za rzuconą piłką - to jest to! szczęśliwa przynosi zdobycz, kładzie ją obok i wpatruje się merdając ogonkiem jakby mówila: "No, rzucaj ja Ci przyniosę z powrotem".

Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń.
Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę, brakuje tu czasu, by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje.

Jeśli znajdzie się Ktoś, kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy.

Wiecej informacji oraz zdjęć znajdziecie Państwo na stronie internetowej Ośrodka: www.uciechow.pl
lub na www.dzina.as.pl
Nasza wychowanka jest także ogłoszona na allegro:http://www.allegro.pl/item229340224_nasza_dzina_pelna_gracji_i_humoru_mix_basenji.html

Jeśli zainteresowały Państwa umiejętności Dżinki.

Poroszę o kontakt:Justyna: 0 697 758 088,
lub mail: justynavege@gazeta.pl

Dziękuję za poświęcony mi i Dżinie czas.

pozdrawiam

Posted

uxmal Ty nie pytaj wiesz ze zgadzamy się na wszystko co tylko pomoze dzince :multi:

super pomysł :loveu:

o dostane konto pocztowe :lol:

dziś dzina nie mogla się zdecydować czy gramy w piłke czy "zabijamy" misia

i poszla zjeść sniadanko :evil_lol:

Posted

Wysłałam do Asiaczek prośbę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego właściciela dla Dżinki /Asiaczek chyba zajmuje się hodowlą Basenji/, ale chyba jeszcze nie odwiedziła wątku...:roll:

Posted

dziekuje dziewczyny za wszelka pomoc w szukaniu domu dla Dziny

ta wariatka tylko czatuje przy kracie az bede przechodzic
no i nigdy nie moge jej odmowic
a jak juz wejde do boksu to nei moze sie zdecydować ktora zabawka sie bawimy

jak ona sie marnuje w schronisku :-(