justynavege Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Kochane dzinusiowate charcikowate malenstwo szuka odrobiny serca Quote
yewcia1 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [CENTER]Dzinka kanapowa psinka czeka na dom i człowieka[/CENTER] Quote
solito Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 justynavege napisał(a):jak nie ten jak ten Gosia puszcza dzinę bez smyczy :shake: k woli wyjaśnienia: To, jak Dżina biegała cały czas przy mnie luzem było całkowicie kontrolowane przeze mnie! Reszta psów była już po spacerkach - w boksach. Dżina była bardzo grzeczna, domagała się pieszczot, chodziła za mną krok w krok i to ona się też mnie pilnowała! Jak siedzieliśmy w biurze jedząc "obiad", to leżała grzecznie obok stołu... Była wtedy bardzo szczęśliwa!:loveu: Nawet psu ze schroniska należy się od czasu do czasu coś miłego!:eviltong: /chyba, że chodzi Ci o to, że w tym czasie nie tęskniła za tobą?!:evil_lol: / Quote
solito Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='rotek_']dzine dzisiaj solito pusciła luzem.... dzinie chyba sie podobało i nie wyglądała na smutną:eviltong: rotek - skarżypyta!:eviltong: Quote
justynavege Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 solito napisał(a):k woli wyjaśnienia: To, jak Dżina biegała cały czas przy mnie luzem było całkowicie kontrolowane przeze mnie! Reszta psów była już po spacerkach - w boksach. Dżina była bardzo grzeczna, domagała się pieszczot, chodziła za mną krok w krok i to ona się też mnie pilnowała! Jak siedzieliśmy w biurze jedząc "obiad", to leżała grzecznie obok stołu... Była wtedy bardzo szczęśliwa!:loveu: Nawet psu ze schroniska należy się od czasu do czasu coś miłego!:eviltong: /chyba, że chodzi Ci o to, że w tym czasie nie tęskniła za tobą?!:evil_lol: / Gosiu z calym szacunkiem dla Twoich dzialań jesli puszczasz psa bez smyczy nic nie kontrolujesz a to ze w danych chwilach nie teskni za mną czy za kimkowliek to chwala tym co to sprawili psu ze schroniska nalezy sie wiele ale przede wszystkim nalezy mu się zapewnienie bezpieczenstwa ( nie tylko dzinie ae i innym) to juz osatni moj post w tym temacie i tak wyszlam na te zła chlerę co psom zabrania mysle ze Robert (ako prowadzacy ten balagan bo w tej chwili inaczej tego niemogę nazwać) niedlugo bedzie mogl sie wypowiedziec na ten temat mam nadzieję Gosiu ze nigdy nie przytrafi Ci się dramat rozdzielania się gryzących psów czy tez psów zagryzających skutecznie kota bo wtedy co zrobisz?? uwierz mi ze pies to wspanaile stworzenie ale potrafi tez zabijac inne psy koty ale skoro te argumenty do Ciebe nie trafiają to posłuchaj Dzina jest suczką pzrygarniętą przeze mnei ja ją uratowalam i ja sobie nie zycze by byla wypuszczana bez smyczy opiekuję się nią ja , robert i Sylwai o statnio Kasia i zadne z tych osob nie postapi lekkomyslnie wobec Dziny czuję sie odpowiedzialna za jej los mi los psow ktore ona spotka na swojej drodze GOska.......... uczucia muszą isc w parze z rozumem jesli inne argumenty nie trafiaja do Cieie to wyobraz sobie ze jest to moj prywatny pies i ni ezycze sobie puszczania go bez kontroli ( przykro mi ze az takie slowa musialy paść ) Quote
solito Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 justynavege napisał(a): GOska.......... uczucia muszą isc w parze z rozumem jesli inne argumenty nie trafiaja do Cieie to wyobraz sobie ze jest to moj prywatny pies i ni ezycze sobie puszczania go bez kontroli ( przykro mi ze az takie slowa musialy paść ) jesteś bardzo przekonująca... Quote
justynavege Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 dzina uwielbia zabawę pluszową maskotką i jej nie niszczy :multi: Quote
uxmal Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 masz może jej fotkę z tym misiem? Do ogłoszeń by się przydało :) Quote
justynavege Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 nie mam :placz: Sylwia wezmiesz aparat by ciachnać fotę z zabaweczką dznki? Quote
rotek_ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 jak juz to wezme aparat od roberta... ja zgubiłam karte pamięci i duzo nie nacykam... Quote
yewcia1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 justynavege napisał(a):nie znalazła się karta?? :-( Może podczas porządków w Uciechwie się jeszcze odnajdzie? Quote
rotek_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 juz dałam sobie spokój z szukaniem.... teraz przymierzam sie do kupna nowej.... nie ma szans zeby odnależć cos co jest mniejsze od pudełka zapalek:shake: Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wczoraj dałam Dżinkę na allegro http://www.allegro.pl/item229340224_dzina_w_typie_basenji_wyrzucona_na_ulice.html Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ux dziękuję :multi: kupilam dzince pilke do tenisa i pograłysmy w boksie :evil_lol: Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 OOO!! w aukcji napisałam teraz, że Dżinka nadaje się do agility bo jest wybitnie inteligentna. A propos, czy ona ma opiekuna wirt ? Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 nie ma ........ nie mają Dzinka Reksio i Dinguś chcesz się skusić ?? Bo u Rybolca nei zdazyl nawet pojawić sie dopisek tak szybko znalazł dom :evil_lol: Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A skuszę się na Reksia. Poczytam troszkę co zrobić żeby siusiał w swoim kojcu. Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ux to ja po woli go bede szykować do nowego domu ;) bo masz szczesliwą rekę :loveu: Quote
yewcia1 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Tak , tak szykuj Reksia mam nadzieję, ze Anashar nie zdąży dkleić wirtualnej opiekunki:evil_lol: a Reksio już bedzie w domu:lol: Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 justynavege napisał(a):ux to ja po woli go bede szykować do nowego domu ;) bo masz szczesliwą rekę :loveu: oj lepiej tak nie mów :oops::oops: Quote
rotek_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dzina potrzebuje domu..... trzy psy...dzina reksio i dingo musza znaleźć dom.... i to jak najszybciej więc ciotki mobilizacja.... PIWET moze nam nie wydac zgody na prowadzenie schroniska Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 W skrócie, Dzina jest ogłaszana na: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=697087&cid=170 http://www.pupile.com/ogloszenia/ogloszenie.asp?numer=16188 http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=view&iduser=7846 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=28825&id_kat=11&pi=0 http://www.allegro.pl/item229340224_pelna_gracji_i_humoru_dzine_wyrzucono_na_ulicy.html Quote
yewcia1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Ux- dziękuje:loveu: Oj musi się szybko coś dobrego trafić Quote
uxmal Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Oj musi musi, :) Gdzie Dżinkę warto jeszcze ogłosić? Quote
Recommended Posts